Najkorisnije aplikacije za Android OS

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Pa to je bas dobro sto se sinhronizuju sa google!Moram da skinem te app jer sa njima nemam brige kada je cuvanje dokumenata u pitanju
Note IV N9100 dual

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Gtasks. jednostavna, intuitivna, lako se podešavaju alarmi, ima widget u dve veličine, sinhronizuje se sa Google, a radi i samo lokalno ako tako želite. Za varijantu podsetnika na zadatke koje tokom dana treba obaviti, meni je ona najzgodnija.

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Convertr

Slika Slika

Slika Slika

Say hello the slickest unit converter for Android™.

Convertr is designed for fast, efficient, and visual unit conversion. Its uncluttered layout won't get in the way when you want to make conversions quickly.

Features:

-Favorite your most frequently used categories
-Automatically receive currency updates
-Adjust the precision (decimal rounding) to your liking
-Sort units alphabetically or intuitively
-Disable the units you won't use (some are disabled by default)

Convert units in the these categories:

-Angle
-Area
-Currency
-Data Rate
-Data Size
-Density
-Energy
-Force
-Frequency (disabled by default)
-Fuel
-Length
-Mass/Weight
-Power
-Pressure
-Speed
-Temperature
-Time
-Torque
-Typography
-Volume

Are we missing a unit or category that you'd like to see? Just let us know! Please note that many units are disabled by default, and you can enable them under Settings.

Market

Fieldrunners HD

Slika

Welcome to the world of Fieldrunners HD, the most anticipated and visually stunning game in mobile Tower Defense history, now available on Android with updated hi-def graphics! Defend your base and control the field using a diverse selection of upgradeable towers in a limitless adventure. Master a wide array of tactics and strategies to help you stand victorious against countless waves of unique land and air combatants! Do you have what it takes to defeat the Fieldrunners and rise to the top as the ultimate Tower Defense champion?

Market

FMX Riders HD

Slika

FMX Riders is an Arcade Freestyle Motocross Racer loaded with features, the most important being it's FUN!

Key features:

* Colorful Art Style
* 4 Game modes : Race, Freestyle, Time Attack and Hotlap Time Attack
* World Circuit Career mode with 9 Tours and over 40 events
* Leaderboards and Achievements
* Save and watch replays of your best runs
* Intuitive Tilt and Touch controls
* Rockin' Soundtrack

Market
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

Probajte igricu Angry Jobs :lol: :lol: :lol: :lol:
Free je na marketu...
Samo nek se rolaju....sarme.

gaggga
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 11. Jul 2010. 11:38

Post od gaggga »

jedno pitanjce. postoji li za android program koji služi za skidanje pozicija satelita preko interneta za brže pokretanje navigacije kao što to postoji na win mobile telefonima quick gps? ako postoji molim za pomoć hvala svima.
pozz
dragoljub :o :shock: :o

nemanjale
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 26. Mar 2010. 22:50

Post od nemanjale »

nemanjale
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od nemanjale »

jel moguce nekako podesiti ton klika prilikom odabira neke ikone? kao recimo kod samsungovog touchwiz-a?
SGS2, iPhone 4 32GB

gica_komandos
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 14. Jan 2007. 21:39

Post od gica_komandos »

Da li ima neka aplikacija koja prati i moze da pokaze koja aplikacija ide i skida sa 3g?

Smor s ovim kratkim porukama...

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
:: Iphone 7
:: Lenovo P780

Post od bachika »

market na telefonu mi pokazuje cene aplikacija u dinarima... Da li to znači da mogu da kupujem? :lol: :lol:
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU

telep
Expert
Expert

Post od telep »

bachika, Da, od danas je moguće kupovati aplikacije na marketu iz Srbije, mada se oduvek i moglo ako je neko baš želeo da kupi.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

cubrovic
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 04. Feb 2010. 02:43
Kontakt:

Post od cubrovic »

telep, ako je neko bas zeleo da rootuje uredjaj mislis :)
Ja sam to vec obavio na mobu i ne znaci mi ovo kad je tu Enabler
ali mi znaci da mogu regularno da kupim app sa Transformera posto mi tamo root ne izgleda jos dovoljno ispeglano i sigurno...

U svakom slucaju lepo je da svako ko hoce moze da kupi aplikaciju ne razmisljajuci o stvairima koje vole samo tehnofili poput nas ;)

Jos da krene i prodaja iz Srbije (za neku godinu sa Paypalom ;) )

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Moze li malo pojasnjenje oko te novootkrivene mogucnosti kupovine aplikacija: na koji se nacin placa? Ja licno vidim dve opcije, ili kreditnom karticom, ili varijanta dogovora sa operaterima pa naplata kroz racun/kredit, sto je po nas korisnike daleko sigurnija varijanta. Ako je neko isprobao, molio bih da iznese svoja iskustva. Zanima me, buduci da ima nekih okej aplikacija kojima je cena u rangu stotinjak dinara, sto nije strasno....

cubrovic
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 04. Feb 2010. 02:43
Kontakt:

Post od cubrovic »

araphel, nisam kupovao nista od kako je ozvanicena ova usluga tako da nisam siguran da slucajno nije podrzano placanje i preko operatera ali koliko vidim od drugih i dalje je isti nacin placanja preko google checkout naloga i neke kreditne kartice koju pridruzis tom nalogu. Npr neka od Visa internet kartica.
Kreditna kartica preko Google checkout je mislim jako sigurna varijanta. Nije to preko nekog pilicarskog sajta nego direktno kod njih tako da je to ok. Jedino sto je cim ako nemas karticuu doci do nje. Mislim lako je to danas. Mnogo lakse i povoljnije nego pre par godina ali opet zahteva prosetati do banke i popunjavati poneki papir dok bi ovo sa operaterom bilo bez po muke.

Evil_Zo
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 23. Sep 2005. 13:54
Kontakt:

Post od Evil_Zo »

Kako najlakše gledati divx film sa prevodom na Androidu? Ranije sam na starom telefonu uz pomoć Im Too Video Converter-a vrsio konverziju divx-a i lijepljenje prevoda, da li to sada može nekako direktno putem neke aplikacije? Zamislio sam nešto tipa samo otvorim folder sa filmom i prevodom i Play? :) Jel postoji neka takva aplikacija?

telep
Expert
Expert

Post od telep »

Izašao je novi market, ko hoće može da skine da proba. Meni se sviđa novi UI, trebali su i ranije da ga update-uju.

http://www.androidcentral.com/grab-new- ... um=twitter
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

nemanjale
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od nemanjale »

koja je po vama najbolja aplikacija za kameru i video recorder? i jel ima bitnih razlika u kvalitetu izmedju fabricke i ostalih aplikacija?
SGS2, iPhone 4 32GB

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Sto se tice snimanja videa ja sam totalno nezadovoljan fabrickim kada se namesti rezolucija 720p jer video pri reprodukciji secka.Voleo bih i ja cujem da li postoji neki video recorder koji je bolji od fabrickog.Imao sam jedan video recorer koji je snimao kvalitetniji audio,ali sam izgubio instalaciju i sada se ne secam kako se zove.Cini mi se nesto tipa id camera ili kako vec
Note IV N9100 dual

Grandpa
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 30. Jul 2005. 12:36

Post od Grandpa »

araphel, ja kupujem vec par meseci (koristio Market Enabler). Ne verujem da je sad nesto drugacije. Imam odavno checkout preko istog naloga koji je na fonu i kad odem nesto da kupim samo kazem da je google checkout payment processor i to je to, sve se zavrsi za ispod minuta.

djoni
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 06. Jun 2010. 10:59

Post od djoni »

Evil_Zo napisao:Kako najlakše gledati divx film sa prevodom na Androidu?....
mnogo puta pisano, Rock Player i uživaj :)

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 31. Avg 2009. 00:45

Post od vanjuska »

telep, navodno su tom novom verzijom Marketa omogucili i kupovinu aplikacija za Srbiju, pa nam valjda vise nece trebati Market Enabler :)
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!

Odgovori