Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
zavodnick, pa dobro ima nas svakakvih jednostavno ljudi zele nesto da im radi ali dzaba kad im se neda da skontaju kako i gde.
Skoro sam jednoj zenskoj osobi sa jednog drugog foruma poslao dvadesetak privatnih poruka kako prvo da preuzme jednu aplikaciju od smartphoneware pa kako da je pretvori od rar file u sis, pa kako da upotrebi kygen, pa kako da je prebaci u telefon itd. ali imao sam strpljenja i sve sredili.
Programi nikog netrebaju da zbune jer svaki program je necemu namenjen a to se nemoze odmah otkriti nakon instalacije, nekad neki program pokaze svoje vrednosti i tokum rada telefona, ukljuci neku funkciju koja nam moze koristiti.
Treba mi pomoc. Telefon mi se sam od sebe resetuje. Ako se to dogodi u koriscenju ekran izgleda kao da "crkava" ako stoji onda samo upali pocetni ekran sa Nokia logom i pokrene se. Vadio sam karticu misleci da ona pravi problem ali se isto desava. Sto se tice telefona sve radi i nema pravila kada ce se to dogoditi. Pokusavao sam da azuriram softver ali jednostavno ne mogu da pokrenem azuriranje. Nece da se pokrene.
deksicom, da... to si radio zenskoj osobi A da li bi muskoj osobi napisao toliko poruka Da, ali kad bi se gadjali autobusima sonebg, poslusaj deksicom, hard reset i to je to
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
deksicom nisam zensko ali budi ljubazan pa mi objasni kako da izvedem hard reset.Nadam se da cu ukapirati iz prvog posta. Ajd da budem glup do kraja, kako ide sifra *#7370#?
Da li je to sve ili treba jos nesto da se uradi?
sonebg, to je soft reset. hard reset ti je iskljucis telefon zatim drzis zelenu slusalicu + crvenu slusalicu + dugme za kameru i ukljucis telefon. sva dugmeta drzis dok telefon ne zavibrira. kad te pita za sifru ako je nisi menjao ukucaj 12345.
inace i hard i soft reset rade isto pa sta ti se vise svidja to uradi.
sonebg, nisam to znao. googlaj onda. u svakom slucaju uradi soft reset. izadje ti na isto. ovo sto sam napisao za hard reset radi na ostalim s^1 telefonima
Senade hvala ti u svakom slucaju na dobroj volji da mi pomognes. Ako pod soft reset podrazumevas opciju koja vec postoji u telefonu (vrati na fabricka podesavanja) to sam uradio i nista.
Interesuje me postupak Hard reseta da probam i to pa ako ne onda servis.
sonebg, svi smo voljni da ti pomognemo, ali moras da se potrudis malo ... ako smo ti rekli da odradis hard reset, onda pogledaj ovdje da li smo pisali o tome, ali probaj i da googlas malo, ali u svakom slucaju pogledaj i youtube... pa ces da vidis
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
sonebg, to sto si iradio ne sluzi nicemu. uradi *#7370# i uzivaj. to ti vraca telefon u stanje kad si kupio telefon. obavezno backupuj imenik i kalendar i poruke. sve sto je na telefonu nestace
Uradio sam *#7370# i ajde da vidim da li ce se resetovati ponovo. Samo me buni nesto kao sto rece Zavodnick gledao sam na Googlu i Youtube-u nije mi jasno tamo vade baterije pale rucno telefone itd. A meni je telefon sve sam odradio.
zavodnick napisao:deksicom, da... to si radio zenskoj osobi A da li bi muskoj osobi napisao toliko poruka
Ej pa mora se biti dzentlamen a cura cim je trazila aplikaciju za pozive neku blak lisu sigurno je dobra pa momcovi dosadjuju ali ja nisam sebican pa sam je pozvao da nam se prikljuci na ovaj N A S forum pa ce vidnemo hoce li doci.
sonebg, pa kad ukucas ovaj kod *#7370# on sam i sve treba da uradi i kad se upali ide podesavanje vremena, jezika itd. kao kad prvi put palis nov telefon.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.