Nokia C5-03

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

neleprvi, to moze da ti odradi i aplikacija Best Call Notes. Mozes je skinuti ali u probnoj verziji od 15 dana. KLIK
Slika

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

deksicom, jako lijepa app, jer sam je vidio kod brata na telefonu ;) I naravno, jako korisna :)
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

neleprvi
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 27. Sep 2006. 08:36

Post od neleprvi »

Hvala na odgovorima prijatelji!

Sad me interesuje kako da nesto preuzeto BT bude odmah na memoriji kartice a ne telefona?
R'n'R is my life!

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

neleprvi, ajd preciznije pojasni sta to i gde prebacujes pa ti odlazi na memoriju tel. Ako je u vezi poruka to se moze podesiti.

neleprvi
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 27. Sep 2006. 08:36

Post od neleprvi »

pesme,video klipovi itd...a stize na fon kao poruka! sta raditi?
samo da nije neki programcic...

hvala unapred deksicom
R'n'R is my life!

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

neleprvi, Idi u poruke, opcije, podesavanja, ostalo, aktivna memorija e tu postavi mem.kartica.

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

deksicom, jes` vidio kako se svi uzasavaju od programa ;) Hahaha, ne mogu da vjerujem :) Nije lako instalirati program :D

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

zavodnick, pa dobro ima nas svakakvih jednostavno ljudi zele nesto da im radi ali dzaba kad im se neda da skontaju kako i gde.
Skoro sam jednoj zenskoj osobi sa jednog drugog foruma poslao dvadesetak privatnih poruka kako prvo da preuzme jednu aplikaciju od smartphoneware pa kako da je pretvori od rar file u sis, pa kako da upotrebi kygen, pa kako da je prebaci u telefon itd. ali imao sam strpljenja i sve sredili.
Programi nikog netrebaju da zbune jer svaki program je necemu namenjen a to se nemoze odmah otkriti nakon instalacije, nekad neki program pokaze svoje vrednosti i tokum rada telefona, ukljuci neku funkciju koja nam moze koristiti.

sonebg
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 12. Avg 2011. 02:51

Post od sonebg »

Treba mi pomoc. Telefon mi se sam od sebe resetuje. Ako se to dogodi u koriscenju ekran izgleda kao da "crkava" ako stoji onda samo upali pocetni ekran sa Nokia logom i pokrene se. Vadio sam karticu misleci da ona pravi problem ali se isto desava. Sto se tice telefona sve radi i nema pravila kada ce se to dogoditi. Pokusavao sam da azuriram softver ali jednostavno ne mogu da pokrenem azuriranje. Nece da se pokrene.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Za ovakve i slicne probleme jedino resenje u kucnoj radinosti za koje ja znam je refres sw.. ili hard reset.

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

deksicom, da... to si radio zenskoj osobi :D A da li bi muskoj osobi napisao toliko poruka :D Da, ali kad bi se gadjali autobusima :)
sonebg, poslusaj deksicom, hard reset i to je to :)

sonebg
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od sonebg »

deksicom nisam zensko ali budi ljubazan pa mi objasni kako da izvedem hard reset.Nadam se da cu ukapirati iz prvog posta. Ajd da budem glup do kraja, kako ide sifra *#7370#?
Da li je to sve ili treba jos nesto da se uradi?

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
:: LG G2mini (LG-D620r)

Post od snenad »

sonebg, to je soft reset. hard reset ti je iskljucis telefon zatim drzis zelenu slusalicu + crvenu slusalicu + dugme za kameru i ukljucis telefon. sva dugmeta drzis dok telefon ne zavibrira. kad te pita za sifru ako je nisi menjao ukucaj 12345.
inace i hard i soft reset rade isto pa sta ti se vise svidja to uradi.

sonebg
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od sonebg »

Senade a gde da nadjem dugme za kameru kada je telefon iskljucen? C5-03 nema dugme za kameru (sto mu je jedna od mana)

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od snenad »

sonebg, nisam to znao. googlaj onda. u svakom slucaju uradi soft reset. izadje ti na isto. ovo sto sam napisao za hard reset radi na ostalim s^1 telefonima

sonebg
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od sonebg »

Senade hvala ti u svakom slucaju na dobroj volji da mi pomognes. Ako pod soft reset podrazumevas opciju koja vec postoji u telefonu (vrati na fabricka podesavanja) to sam uradio i nista.
Interesuje me postupak Hard reseta da probam i to pa ako ne onda servis.

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

sonebg, svi smo voljni da ti pomognemo, ali moras da se potrudis malo ... ako smo ti rekli da odradis hard reset, onda pogledaj ovdje da li smo pisali o tome, ali probaj i da googlas malo, ali u svakom slucaju pogledaj i youtube... pa ces da vidis :D

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od snenad »

sonebg, to sto si iradio ne sluzi nicemu. uradi *#7370# i uzivaj. to ti vraca telefon u stanje kad si kupio telefon. obavezno backupuj imenik i kalendar i poruke. sve sto je na telefonu nestace

sonebg
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od sonebg »

Uradio sam *#7370# i ajde da vidim da li ce se resetovati ponovo. Samo me buni nesto kao sto rece Zavodnick gledao sam na Googlu i Youtube-u nije mi jasno tamo vade baterije pale rucno telefone itd. A meni je telefon sve sam odradio.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

zavodnick napisao:deksicom, da... to si radio zenskoj osobi :D A da li bi muskoj osobi napisao toliko poruka
Ej pa mora se biti dzentlamen a cura cim je trazila aplikaciju za pozive neku blak lisu sigurno je dobra pa momcovi dosadjuju ali ja nisam sebican pa sam je pozvao da nam se prikljuci na ovaj N A S forum pa ce vidnemo hoce li doci.

sonebg, pa kad ukucas ovaj kod *#7370# on sam i sve treba da uradi i kad se upali ide podesavanje vremena, jezika itd. kao kad prvi put palis nov telefon.

Odgovori