Skontah da sam prvi put problem postavila na pogresnom mestu. Pa stoga ako modovi brisu takve omaske, slobodno.
Pre neke 3 nedelje sam kupila Nokiju E72. Pre nekoliko dana ekran telefona je poceo da treperi...mada nije ni da treperi nego onako kao da u talasima "zubori" ekran. To se malo primiri pa pocne opet. Pre se to nije desavalo. Primetim promenu po kameri najvise i kada pisem poruke, jako iritira. Kada udjem u mod za fotografije bilo da sam u osvetljenoj prostoriji ili u mraku, kamera treperi. E sad, nakon slikanja fotografije su ciste, bez ikakvih sumova ili slicnog. Ono sto pre nisam primecivala na telefonu jesu horizontalne linije linije na pojedinim delovima ekrana (duz cele horizontale). Najbolje se vide kada se ekran zamraci dok je u mirovanju, mada su najpreglednije kada je telefon iskljucen skroz.
Ne znam sta da radim, da li da nosim telefon u servis, da li da odma trazim zamenu... Sta je uopste u pitanju?
P.S. To treperenje je primetno i kada se krecem kroz meni. Gore navedeno su trenuci kada treperenje najvise dolazi do izrazaja.
Hvala unapred na odgovorima

.
P.S. I Sada sam prebrisala ekran jelenskom kozom i te linije su se sklonile. Ali, ne od brisanja

. vec mislim da je odredjeni pritisak na ekran pri brisanju (jer treba malo jace pritisnuti da se masnoca od koze ukloni) doprineo da se sklone. Evo iskljucih ga i nema ih, ali nakon ukljucenja treperenje je i dalje tu. Malo se pojaca pa oslabi, pa se opet pojaca i tako u krug.