A1 novosti
- n82
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 05. Dec 2008. 01:25
- :: Huawei P10 plus DS
Ili ja pisem nerazumljivo ili ti nisi razumeo. Bio sam u poslovnici i trazio prekid promo akcije, a vip_ovci su mi rekli da SAMO ne trba da platim racune i to je to. Kada bih poslusao papagaja iz ks ispalo bi da sam JA pogresio , a ne da sam PREVAREN. Svakako da sam procitao ugovor, bez obzira sto je napisan najmanjim fontom koji postoji. SVRHA javljanja je da opomenem i upozorim druge na PREVARU jer su me razliciti vip_ovci IDENTICNO slagali. To vec nije slucajno, to je namerno!
- n82
- Redovni učesnik
o.k. gospodo, svakako cu otici do poslovnice i napraviti frku, dovoljno sam mator i nervozan, ali ne mogu da shvatim cime se austrijanci(posrbljeni) sluze. Kada sam se odlucio za akciju - med i mleko, sve ce to vip, bla, bla, tri racuna nula dinara, a onda sex bez da me neko pita hocu li ga! Ako tako izgleda pocetak pretplatnickog odnosa kakav li je tek kraj?
Sta mi bi da pozelim da napustim MTS?
Sta mi bi da pozelim da napustim MTS?
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
lepa reč i velika gvozdena vrata otvara a nitroglicerin još veća.odeš lepo tamo pa objasniš ljubaznom osoblju šta ti je ko rekao pa neka se oni zajebavaju sa time.nije stvar u parama stvar je u principu.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- n82
- Redovni učesnik
VeNoM, Znas, stvarno bih voleo da znam da li i u Austriji vip radi ovako. U pravu si da je stvar u principu. Naravno da cu otici u istu poslovnicu ali sta mogu da ocekujem kada su me vec dvaput prevarili. Na poslu sam se pozalio kolegama i, verovali ili ne, oni koji su se prijavili na akciju besplatne probe dobili su identicne odgovore-ne platiti racune i prekid je automatski. Da li u vipu rade neuki retardi ili je to organizovana prevara-videcemo. Poslao sam zalbu korisnickom servisu putem zvanicne internet adrese i ocekujem odgovor.
Kada bih sada, posle svih mojih usmenih obracanja i pokusaja da otkazem uslugu, poslusao Aljosu iz k.s. i pismeno zatrazio prestanak koriscenja akcije, izgledalo bi kao moja greska+placanje racuna za nekoriscenu uslugu. Ovakav postupak vipa vec je izazvao antireklamu, u firmi gde radim, sigurno veceg finansijskog efekta nego sto ce meni (mozda) oteti.
Misljenja sam da je ovaj forum izuzetno posecen i zelim da opomenem potencijalne korisnike na mogucu neprijatnost, naravno ako ne zele dalju saradnju sa vipom. Toliko, za sada.
Kada bih sada, posle svih mojih usmenih obracanja i pokusaja da otkazem uslugu, poslusao Aljosu iz k.s. i pismeno zatrazio prestanak koriscenja akcije, izgledalo bi kao moja greska+placanje racuna za nekoriscenu uslugu. Ovakav postupak vipa vec je izazvao antireklamu, u firmi gde radim, sigurno veceg finansijskog efekta nego sto ce meni (mozda) oteti.
Misljenja sam da je ovaj forum izuzetno posecen i zelim da opomenem potencijalne korisnike na mogucu neprijatnost, naravno ako ne zele dalju saradnju sa vipom. Toliko, za sada.
- n82
- Redovni učesnik
bmarke, I ja bi kulirao, veruj mi, al' neda zivac. Jedna divna, i mislim jedinstvena, akcija probe operatera za dz se pretvara u bljuvotinu i otimacinu. Ista prica sa koleginicom, samo druga poslovnica, ama bas sve kao i kod mene.
Moram da vas obavestim da mi je k.s. odgovorio na pisamce, i da cu naknadno biti obavesten o ishodu zalbe. Ko zna, mozda ipak neko u vipu zna da radi posteno svoj posao. Videcu i napisati rezultat.
Moram da vas obavestim da mi je k.s. odgovorio na pisamce, i da cu naknadno biti obavesten o ishodu zalbe. Ko zna, mozda ipak neko u vipu zna da radi posteno svoj posao. Videcu i napisati rezultat.
http://www.smartphone.rs/listingproduct ... ategory=22
ali za mts samo. Ja sam ga vec pikirao. Ako te neki tel interesuje ostavis kontakt tel i oni te pozovi cim ga ubace u ponudu tako su mog brata pozvali za n8 a nadam se i mene za e7(vaucer znaci da oduzmes cenu od aparata ili kupis maskice,sluske ili sta ti hoces za taj iznos iz njihove ponude)
ali za mts samo. Ja sam ga vec pikirao. Ako te neki tel interesuje ostavis kontakt tel i oni te pozovi cim ga ubace u ponudu tako su mog brata pozvali za n8 a nadam se i mene za e7(vaucer znaci da oduzmes cenu od aparata ili kupis maskice,sluske ili sta ti hoces za taj iznos iz njihove ponude)
- Nebojsa92x
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 29. Jul 2010. 06:02
Jel` moze neko da mi kaze kad mogu da promenim tarifu? Imam onaj paket 325, ali posto sam prosli mesec stigao do toga da mi lupe blokadu,a ovaj mesec sam napravio ceh od 3000, planiram da predjem na paket 600, al` ne znam kad tacno mogu da promenim tarifu, a nemam vremena da odem do VIP-a jer radim po ceo dan. Hvala unapred na odgovorima