A1 novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
n82
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 05. Dec 2008. 01:25
:: Huawei P10 plus DS

Post od n82 »

Ili ja pisem nerazumljivo ili ti nisi razumeo. Bio sam u poslovnici i trazio prekid promo akcije, a vip_ovci su mi rekli da SAMO ne trba da platim racune i to je to. Kada bih poslusao papagaja iz ks ispalo bi da sam JA pogresio , a ne da sam PREVAREN. Svakako da sam procitao ugovor, bez obzira sto je napisan najmanjim fontom koji postoji. SVRHA javljanja je da opomenem i upozorim druge na PREVARU jer su me razliciti vip_ovci IDENTICNO slagali. To vec nije slucajno, to je namerno!

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Ma razumeo te je on, nego ti sad sa tim racunom koji si dobio idi kod tih istih njihovih radnika pa da vis sta ce ti pametnjakovici "neobavesteni" reci.
Mislim sta reci ovo je pravi neprofesionalizam. :ohmy: :shock: :uhuh:

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

@n82:
nesumnjivo si prevaren jer se takodje secam da sam cuo istu pricu.. da sam na tvom mestu otisao bih do te poslovnice gde si dobio info i pravio frku, dreku..

n82
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od n82 »

o.k. gospodo, svakako cu otici do poslovnice i napraviti frku, dovoljno sam mator i nervozan, ali ne mogu da shvatim cime se austrijanci(posrbljeni) sluze. Kada sam se odlucio za akciju - med i mleko, sve ce to vip, bla, bla, tri racuna nula dinara, a onda sex bez da me neko pita hocu li ga! Ako tako izgleda pocetak pretplatnickog odnosa kakav li je tek kraj?
Sta mi bi da pozelim da napustim MTS?

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od AquaZX »

@n82: zar nije bilo u pitanju 2 meseca tj 2 obracunska perioda? dva papirna racuna i nijedan vise.. ako si imao tri racuna onda nesto tu ne stima. drugar je imao samo dva obracunska perioda i shluss...

n82
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od n82 »

AquaZX, tako bi trebalo da bude, ali kada sam posle samo mesec dana probe trazio da prekinem koriscenje promocije "objasnili mi" da cu, zbog preseka stanja, dobiti i treci. prvi racun je stvarno samo za 5 dana, a drugi i treci su za ceo mesec pa nisam posumnjao.

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

lepa reč i velika gvozdena vrata otvara a nitroglicerin još veća.odeš lepo tamo pa objasniš ljubaznom osoblju šta ti je ko rekao pa neka se oni zajebavaju sa time.nije stvar u parama stvar je u principu.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

n82
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od n82 »

VeNoM, Znas, stvarno bih voleo da znam da li i u Austriji vip radi ovako. U pravu si da je stvar u principu. Naravno da cu otici u istu poslovnicu ali sta mogu da ocekujem kada su me vec dvaput prevarili. Na poslu sam se pozalio kolegama i, verovali ili ne, oni koji su se prijavili na akciju besplatne probe dobili su identicne odgovore-ne platiti racune i prekid je automatski. Da li u vipu rade neuki retardi ili je to organizovana prevara-videcemo. Poslao sam zalbu korisnickom servisu putem zvanicne internet adrese i ocekujem odgovor.
Kada bih sada, posle svih mojih usmenih obracanja i pokusaja da otkazem uslugu, poslusao Aljosu iz k.s. i pismeno zatrazio prestanak koriscenja akcije, izgledalo bi kao moja greska+placanje racuna za nekoriscenu uslugu. Ovakav postupak vipa vec je izazvao antireklamu, u firmi gde radim, sigurno veceg finansijskog efekta nego sto ce meni (mozda) oteti.
Misljenja sam da je ovaj forum izuzetno posecen i zelim da opomenem potencijalne korisnike na mogucu neprijatnost, naravno ako ne zele dalju saradnju sa vipom. Toliko, za sada.

bmarke
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 20. Dec 2007. 07:21

Post od bmarke »

Ako se dobro sećam, ako im ne platiš taj račun, ugovor će ti automatski biti raskinut.
Ako ga platiš, verovatno smatraju da si zadovoljan i da hoćeš da nastaviš sa korišćenjem usluge.

Ja bi ih za sada kulirao... :D

n82
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od n82 »

bmarke, I ja bi kulirao, veruj mi, al' neda zivac. Jedna divna, i mislim jedinstvena, akcija probe operatera za dz se pretvara u bljuvotinu i otimacinu. Ista prica sa koleginicom, samo druga poslovnica, ama bas sve kao i kod mene.
Moram da vas obavestim da mi je k.s. odgovorio na pisamce, i da cu naknadno biti obavesten o ishodu zalbe. Ko zna, mozda ipak neko u vipu zna da radi posteno svoj posao. Videcu i napisati rezultat.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

U kojim radnjama se mogu kupiti telefoni uz ugovornu obavezu preko VIP mreže (kao npr. Logic sa MTS...)?

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Handy. Za ostale ne znam.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Bio sam u Handy, mali da ne kažam jadan izbor telefona (dok za MTS imaju svašta nešto).
Ako ima neka radnja koja nudi veći izbor boljih aktuelnijih telefona od Handy?

darkooni
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 29. Sep 2009. 00:27

Post od darkooni »

http://www.smartphone.rs/listingproduct ... ategory=22

ali za mts samo. Ja sam ga vec pikirao. Ako te neki tel interesuje ostavis kontakt tel i oni te pozovi cim ga ubace u ponudu tako su mog brata pozvali za n8 a nadam se i mene za e7(vaucer znaci da oduzmes cenu od aparata ili kupis maskice,sluske ili sta ti hoces za taj iznos iz njihove ponude)

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

darkooni, cene su im povoljne i kroz pakete i za kes.
Primer C7 u Mix Net M, sa pretplatom od 1121,00 kosta 14.400 a za kes 35.000 din.
Isti C7 u Telenoru uz slican paket Prenesi i Surfuj 1000 sa pretplatom od 1.790,00 kosta 18.000 din. a za kes 49.000.
Ahh pametna mreza derikoza. :shock: :x :angry:

darkooni
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 29. Sep 2009. 00:27

Post od darkooni »

deksicom:
Apsolutno si u pravu. Ako me budu kontaktirali za tel ja sa telenora odoh na mts. A fora je sto tih 14400 mozes cekovima na 5rata da platis:). Bas su cool

dzonsi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Sep 2010. 16:02

Post od dzonsi »

Telefonin su preskupi,a Vip pogotovo dere,ortak produzio ugovor,uzeo Wildfire S uz paket 1000 za 7 soma!Ja mu rekao da je lud, za 3 soma mesecne pretplate jos im i placa za telefon koji kosta 200 evra...

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Ma kakvi sad se uopste u manjim paketima neisplati kupovina skupljeg telefona kod operatera. Ako se vec produzi ugovor najbolja varijanta je uzeti neki telefon za 1 din. i isti prodati a taj novac dodati i kupiti telefon u nekoj normalnoj radnji.

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od AquaZX »

@dzonsi: WildfireS nije 200 vec 300eur nov u radnji, ali u svakom slucaju jako nepovoljna kombinacija. Bolje da je telefon "zavrsio" na drugi nacin i da se nije vezivao na 2 godine.. Mnogo je to :)

Nebojsa92x
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 29. Jul 2010. 06:02

Post od Nebojsa92x »

Jel` moze neko da mi kaze kad mogu da promenim tarifu? Imam onaj paket 325, ali posto sam prosli mesec stigao do toga da mi lupe blokadu,a ovaj mesec sam napravio ceh od 3000, planiram da predjem na paket 600, al` ne znam kad tacno mogu da promenim tarifu, a nemam vremena da odem do VIP-a jer radim po ceo dan. Hvala unapred na odgovorima :)

Odgovori