Samsung Galaxy S2 ili LG Optimus 3d

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
montesito
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 01. Nov 2011. 13:44

Samsung Galaxy S2 ili LG Optimus 3d

Post od montesito »

Potrebna mi je pomoc i misljenje osoba koji su koristili ove telefone, sta misle o njima i za koji se vise odlucuju?

Hteo bi da uzmem jedan od ova dva ali nisam siguran koji.

Citao sam o prednostima kao sto je brzina, kod S2 i naravno, 3d slike kod Lg.

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Ako ti nije bitan 3D onda S2 definitivno.Iako cujem da je na tom 3D baterija katastrofa.
Razmisljao sam se i ja u vezi tog LG-a ovih dana,ali sam vrtoglav pad njegove cene mislim da sve govori.Bolje uzmi u obzir EVO 3D onda.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

montesito, Kapiram da ces te 3d slike koristiti jednom u sto godina tako da je bolje uzeti sgs2 .

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Usput, od gledanja tih slika bole oci - lesa0208 i ja smo se uverili u to. Moj savet izmedju ova 2 je SGS2.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

i ja jos da se nadovezem da nije neka podrska za taj 3D sto se tice romova, a i LG nesto zeza sa updejtom za dallje .

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Ako se uopste moze nadvasti prednoscu s obzirom na samu razvijenost te tehnologije na LG-ju je jedino 3D ekran a sve ostalo ide na stranu SGS2, i uz to ce sama podrska biti sigurno bolja za Samsung. Cak sam citao da nakon 10-15min koristenja telefona u 3D modu pocne glava boliti... Sad mozda ne svakome ali u svakom slucaju meni je to dovoljan razlog da se udalji covjek od tog modela. :)

Odgovori