Potrebna mi je pomoc i misljenje osoba koji su koristili ove telefone, sta misle o njima i za koji se vise odlucuju?
Hteo bi da uzmem jedan od ova dva ali nisam siguran koji.
Citao sam o prednostima kao sto je brzina, kod S2 i naravno, 3d slike kod Lg.
Samsung Galaxy S2 ili LG Optimus 3d
Ako ti nije bitan 3D onda S2 definitivno.Iako cujem da je na tom 3D baterija katastrofa.
Razmisljao sam se i ja u vezi tog LG-a ovih dana,ali sam vrtoglav pad njegove cene mislim da sve govori.Bolje uzmi u obzir EVO 3D onda.
Razmisljao sam se i ja u vezi tog LG-a ovih dana,ali sam vrtoglav pad njegove cene mislim da sve govori.Bolje uzmi u obzir EVO 3D onda.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Ako se uopste moze nadvasti prednoscu s obzirom na samu razvijenost te tehnologije na LG-ju je jedino 3D ekran a sve ostalo ide na stranu SGS2, i uz to ce sama podrska biti sigurno bolja za Samsung. Cak sam citao da nakon 10-15min koristenja telefona u 3D modu pocne glava boliti... Sad mozda ne svakome ali u svakom slucaju meni je to dovoljan razlog da se udalji covjek od tog modela.