Nokia N8

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

zavodnick, sad si me slatko nasmejao. :D :lol: Ma mislio sam kad slikam nesto vani, lupam odem u grad i hocu uslikam recimo neku zgradu ili ulicu neku ili tako to... Vrlo tesko mi je izvesti da slika ispadne ostra bez blica a sa blicom to nije to. Moram imato neku podlogu cvrstu na koju mogu nasloniti telefon da se nebi pomjerao da bi to ispalo kako treba. :)

mare-ss
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 16. Okt 2009. 18:18

Post od mare-ss »

probaj da ukljucus onaj tajmer ili kako se vec zove sto slika automatski tako da nema pritiskanja dugmica i samo pokusaj da drzis fon sto mirnije nasloni ruku na neku banderu ili tako nesto :D :D :P

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

Imam jedno pitanje mozda ce izgledati smesno nekome a mozda i ne :P..da li postoji mogucnost da neke programe iz android marketa,nadjem ili nekako budu kompatibilni sa n8,posto iskreno imaju mnogo bolji market od naseg,po mom misljenju.. :( :cry:
Ako neko ima resenje neka mi kaze
:wink:
pozz

mare-ss
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 16. Okt 2009. 18:18

Post od mare-ss »

Ne :D

acamatic
Expert
Expert

Post od acamatic »

mare-ss napisao:Ne :D
Pa dobro brz i jasan odgovor 8),nije ono sto sam hteo da cujem i nisam bas :) al ok... :dry:

dj_rocket
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 17. Dec 2011. 14:28

Post od dj_rocket »

Lijep pozdrav ... svaki dan trazim nesto po netu pa slucajno naletim ovdje i vidim nesto sto mi treba :)) imam jedan problem.. kupio sam nokiu N8 znaci od nekog momka mob je imao nas jezik tj hrvatski i srbski verzija je bila PR 1.2 i onda odem na OVI i napravim update na symbian anna i sada mi mobitel nema nas jezik samo engleski njemacki turski i neznam jos par e sada skinuo sam phoenix i navifirm ali kako da vratim nas jezik i onu staru verziju ne razumijem se bas u one product kod sto pisu i tako to pa ne smijem nista da diram i neznam sta trebam da skinem ... ako bi mogli pomoci bio bih jako zahvalan...

acamatic
Expert
Expert

Post od acamatic »

Na ovom linku ti je sve objasnjeno procitaj sve strane i siguran sam da ce ti pomoci..
KLIK

nick6
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 12. Okt 2006. 21:20
:: Cubot Note S
:: Lumia 640

Post od nick6 »

Jel postoji neki Audio booster za Annu (pojacavanje zvuka za muzicki plejer u slusalicama?)
Npr. nesto kao Volume Boost kod Androida
Motorola Moto G

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Društvo, da li je neko ubacio ovu poslednju verziju Belle koja je pre neki dan procurela? Zanima me koliko je kompletna i funkcionalna, šta je od jezika dostupno?

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Ja sam danas uzeo N8 od momka koji ga je kupio u mts-u i kad sam uradio apdejt izgubio sam Srpski jezik , kakav šit :smutny:
16 godina na forumu MOBILNISVET

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

zoreli,definitvno je u pitanju telefon za "nase trziste"... :uhuh:

Skini lepo pomocu Navifirma fw za Balkan P.C.,usput skini Phoenix,flashuj telefon doticnim fw pomocu Phoenixa i sve ce biti ok.

Mada,moj ti je predlog da ipak ubacis neku verziju Belle O.S.,telefon je tada potpuno druga prica. 8)

araphel,ne koristim poslednju verziju Belle,vec jednu pre nje i to dodatno modovanu "by me",imam srpski jezik sto u meniju,takodje i srpski recnik za pisanje poruka. ;)
Ova poslednja verzja je donela neke sitnije promene,prvenstveno se promene odnose na dodatne widgete koje sam ja samo dodao na postojeci fw koji koristim i sve radi bez greske. 8)
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Fox, koliko je izvodljivo da to dodavanje srpskog funkcioniše i u voice commands delu? to mi je najbitnije, da kad mu preko sluške vičem koga da zove, on to lepo i razume. :lol:

Ako to radi, onda možda i ne moram da čekam februar i zvaničan apdejt.

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

araphel,iskreno ne vidim zbog cega bi cekao zvanican update kada vec sada mozes da probas neku verziju Belle,a ako ti se ne svidi kako sve to radi uvek mozes da se vrnes prvo na S^3,a posle na koji god hoces fw. 8)
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Fox, Ma mrzi me da se petljam napred nazad, zato sto mi je pre svega eto bitna ta funkcija lokalizacije, jer dosta koristim telefon dok vozim, i veoma mi znaci da mogu u BT slusku samo da izgovorim ime i tip broja koji pozivam i da telefon sam obavlja posao. Zato mi je vazno da srpska lokalizacija u tim leakovanim verzijama ukljucuje i to. Da li mozda mozes da probas funkcionise li to? Cisto da znam.....

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

Ja sam par puta isao na Belle i nazad i najgore mi je od svega sto moram raditi reset da bi sve radilo kako ja zelim i naravno ponovne instalacije svih programa, igrica i ponovo ubacivanja mapa. Malo me to smorilo sve raditi i sad cekam zvanican update i poslije toga nema vracanja vise. :)

zoreli
Moderator
Moderator

Post od zoreli »

Danas mi se telefon zabagovao , isključio sam ga i kad sam ga ponovo upalio nestao mi je kompletan imenik iz telefona :o WTF

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

zoreli, to se i meni jadnom desilo na n79, nestali su brojevi a imena su bila tu ali srecom imao sam kopiju.
Nemas li neki adres bock instaliran kao npr.Youlu Address Book ili nesto slicno.

zoreli
Moderator
Moderator

Post od zoreli »

deksicom naravno uvek imam kopiju imenika na kompu :D bez toga ništa ... danas sam ga poredio sa samsungom galaxy s+ i mogu reći da mi je n8 mnogo bolji fon u svakom smislu jedino što za android ima more aplikacija ali jbg ...

acamatic
Expert
Expert

Post od acamatic »

Svi koji imaju "piratski" os belle,sta ce oni morati da rade kad bude izasao offi OS..al ce morati da rade downgrade,pa tek update ili samo update na offi belle..
I da al je to istina da ne mozes da koristis skype trenutno na piratksoj belle-i..

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

acamatic, nije samo u pitanju piratska Belle vec i zvanicna... Ni korisnici nokia 701, 700 i koje vec imaju oficijelan Belle ne mogu koristiti Skype jer jednostavno nije kompatibilan. Za sad se ceka da Skype izbaci neku verziju koja ce biti kompatibilna sa Belle i nadam se donijeti opciju video poziva... Kad izadje oficijelna verzija Belle ne moras raditi downgrade koliko znam, mislim da ce biti dovoljno da ga flash-ujes preko phoenix-a i to je to.

Odgovori