Samsung I9000 Galaxy S
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Nemam problema sa baterijom,
- danas bio malo na internetu,
- gledao nekoliko klipova na yt,
- cackao po aplikacijama oko pola sata,
- skoro sve vrijeme aktivan wi-fi (povezan) i
- GPS (ukljucio navigaciju na 2-3 minuta, pa ostalo ukljucen)
i evo u 10 sati 80% baterija
Zakljucio sam da memorijska vuce bateriju (to je izgleda Media Server), pa sam je izvadio, uradio sam kalibraciju baterije i malo sam cackao po podesavanjima. Testiracu ove kernele kad budem imao vremena
- danas bio malo na internetu,
- gledao nekoliko klipova na yt,
- cackao po aplikacijama oko pola sata,
- skoro sve vrijeme aktivan wi-fi (povezan) i
- GPS (ukljucio navigaciju na 2-3 minuta, pa ostalo ukljucen)
i evo u 10 sati 80% baterija
Zakljucio sam da memorijska vuce bateriju (to je izgleda Media Server), pa sam je izvadio, uradio sam kalibraciju baterije i malo sam cackao po podesavanjima. Testiracu ove kernele kad budem imao vremena
Samsung Galaxy S, iPod Touch 4
Uzeo sam Galaxy S I9000 u Vip-u pre nekih 15 meseci. Od tada sam na njega stavljao custom ROM-ove. E sada ako bih hteo da ga odnesem na reklamaciju moram da vratim neki od oreginalnih romova. Koji je posledni (moze i stariji) rom koji postoji za vip mrezu? Gledao sam na XDA da ima 2.3.5 za srbiju samo ne znam da li je to za vip.
Pozzz svima
Do sad najbolje iskustvo imam sa ovim romom
MIUI MintBerry EDITION 2.1.20

detalje mozete naci ovde http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1350763
moje iskustvo i igri Dead space na ovom romu http://youtu.be/bV5ogtk4ZIM
Do sad najbolje iskustvo imam sa ovim romom
MIUI MintBerry EDITION 2.1.20

detalje mozete naci ovde http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1350763
moje iskustvo i igri Dead space na ovom romu http://youtu.be/bV5ogtk4ZIM
Nista posebno, klasican MIUI
Snimak mi sjecne (vrati nazad) svakih 20tak sekundi, ne znam kako da to rijesim
Novi MIUI sa ICS-om ce biti odlican, ima hardversku akceleraciju u dosta aplikacija (WebBorwser, Settings...). Novi dizajn mi se takodje svidja, ali bi bilo dobro da ostave stari GUI za kameru. WebBrowser bi bilo bolje da uzmu od ICS-a.
Snimak mi sjecne (vrati nazad) svakih 20tak sekundi, ne znam kako da to rijesim
Novi MIUI sa ICS-om ce biti odlican, ima hardversku akceleraciju u dosta aplikacija (WebBorwser, Settings...). Novi dizajn mi se takodje svidja, ali bi bilo dobro da ostave stari GUI za kameru. WebBrowser bi bilo bolje da uzmu od ICS-a.
Поздрав свима, јуче сам флешовала свој Галакси С преко Одина и сада имам Самсунгов нови ром за овај телефон. Фирмвер ми је 2.3.6, а верзија основног опсега I9000XXJVU, верзија Кернела 2.6.35.7-I9000XXJVU-CL851880 se.infra@SEI-22 2; број подверзије GINGERBREAD.XXJVU.
Једина разлика коју видим у односу на 2.3.4 је lock screen који изгледа као код Галакси С 2, додат је програм Едитор фотографија и опција Face unlock за откључавање екрана. Међутим, брзина рада телефона ми се није променила. Телефон није рутован и у њему имам око 100 слика, 200 песама, 48 апликација и много књига у програму Алдико е-боок, можда и 500.
Али меморија телефона ми показује 3.7 ГБ слободних од постојећих 5.7. Не знам зашто ова верзија није бржа у односу на 2.3.4.
Aко рутујем телефон, да ли да инсталирам Цианоген Ајс Крим Сендвич 4.0 преко Одина? (Cyanogen Mod 9 build 15). Да ли је тај тренутно најбољи од свих куваних ромова што се брзине тиче или ми препоручујете неки други?
Једина разлика коју видим у односу на 2.3.4 је lock screen који изгледа као код Галакси С 2, додат је програм Едитор фотографија и опција Face unlock за откључавање екрана. Међутим, брзина рада телефона ми се није променила. Телефон није рутован и у њему имам око 100 слика, 200 песама, 48 апликација и много књига у програму Алдико е-боок, можда и 500.

Aко рутујем телефон, да ли да инсталирам Цианоген Ајс Крим Сендвич 4.0 преко Одина? (Cyanogen Mod 9 build 15). Да ли је тај тренутно најбољи од свих куваних ромова што се брзине тиче или ми препоручујете неки други?
@Rhiannon
Nemoj jos prelaziti na ICS, jer trenutno ne postoji stabilna verzija.
Najbolje radi koliko sam primjetio CM9, ali i on ima dosta nedostataka
- uopste nema Marketa,
- video stream je jako los,
- kamera je sa ICS, izbacene su neke opcije, a kvalitet slike je jako los...
Vidim da je izasao ICSSGS RC 4.1, ne znam koliko je stabilnije od prethodnih verzija. Za sada mislim da je najbolji Stock ROM i MIUI
Nemoj jos prelaziti na ICS, jer trenutno ne postoji stabilna verzija.
Najbolje radi koliko sam primjetio CM9, ali i on ima dosta nedostataka
- uopste nema Marketa,
- video stream je jako los,
- kamera je sa ICS, izbacene su neke opcije, a kvalitet slike je jako los...
Vidim da je izasao ICSSGS RC 4.1, ne znam koliko je stabilnije od prethodnih verzija. Za sada mislim da je najbolji Stock ROM i MIUI
- hirurg
- Banned
- Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
- :: Samsung Galaxy Note
- :: Samsung Galaxy Tab 2
- Kontakt:
ma ne zna lik da se google aplikacije naknadno instaliraju
a sto se tice brzine telefona, ja ne znam ljudi sta hocete vi za te pare? pa kupis si galaxy 2 i imas brzinu....uostalom postoji racunar, tablet, laptop...telefon je telefon...CM je napravio odlicne romove za stednju baterije i zato ih preporucujem, inace imaju bagova oko kamere jako jako puno...

SAMSUNG GALAXY NOTE N7000
wulmbos, Ne znam ko te je slagao da market ne radi na SGS na ICS, stavise radi dosta brže nego na GB. Jedini razlog zasto se google aplikacije (gmail, market, youtube itd.) ne nalaze na CM je zato sto su one closed source (proprietary) aplikacije, i google je tražio da budu izbačene.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White