Koja kartica u 6630?

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

cale napisao: U mom gradu 6 meseci :dry:
Malo...Stvarno malo...I ja mislim da je godinu dana neki minimum...Ja sam toliko dobila na TakeMS ;) :)

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Sama Nokia za 6630 ne preporucuje vise od 128MB.Mozete ubaciti 256 ili 512,ali se moze desiti da fon izbacuje pojedine greske ili gubi fajlove sam od sebe.Desavalo se,mada retko,kada se stavi veca MMC,da se podaci pogube :dry:

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

cale, odakle ti ta informacija? Koliko znam, prema zvaničnim testovima, nokija je objavila da 6630 radi perfektno do 1gb, sa 2gb već se usporava rad, ali može :P
Pa to je bre malo, ja znam da je za moju staru 3650 bilo preporučljivo 128mb, a koliko je imala sporiji procesor od 6630 :roll: Ja sad imam 256mb, i radi mi bez ikakvih problema :roll:

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

Pa radi bez problema.Ja nisam ni rekao da nece raditi,vec,"desava se,mada retko" :wacko: :wacko: :wacko:

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

cale, to je sve individualno, i može da bude do kartice...Pa kao i za sve ostalo, ali u globalu nema problema :wink: :)

ad_insane
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 11. Sep 2005. 14:39

Post od ad_insane »

Hehehe, vidi ovo, deja vu... K´o da sam vec pisao na ovu temu. Neko htio da se ovaj topic ne propusti :)

racke
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 03. Nov 2005. 17:09

Post od racke »

Hmm Cale, nadam se da ovaj put nisi u pravu tj. da je nokia ili tvoj izvor takvih informacija preskromno ocenio snalazenje ovog telefona sa kapacitetima memorijskih kartica... ja uskoro planiram da pojacam memoriju na svojoj masini, i ne verujem da bi mi bilo dovoljno bilo sta manje od 512mb! Pozdrav! :)

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

Pa i e moram.Ja sam za svoju N70 uzeo 256MB "Kingston" MMC Mobile....I,Radi kao HDD :D :D :D

napster
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 10. Nov 2005. 14:15

Post od napster »

Hajde mi reci na p.m dje si uzeo tu karticu i po kojoj cijeni ? Mene zanima 512mb da ne znas dje to mogu naci i po kojoj ceni? :)

David_Coverdale
Banned
Pridružio se: Sre, 28. Dec 2005. 18:35

Post od David_Coverdale »

Ljudi interesuje me koji proizvodjac memorijskih kartica za 6630 je najbolji ?Ja sam skoro uzeo PQI od 256 mb za 2.200 dinara.Da li sam pogreshio?Da nisam mozda ipak trebao Kingstone da uzmem ???
NOKIA je keva,i zavrshena prica !!!

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

mora biti dv rs mmc kartica i to dual voltage

kod mene je bila kingcom-ova kartica i odlicno je radila

dziggy
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 15. Sep 2005. 20:27

Post od dziggy »

David_Coverdale napisao:Ljudi interesuje me koji proizvodjac memorijskih kartica za 6630 je najbolji ?Ja sam skoro uzeo PQI od 256 mb za 2.200 dinara.Da li sam pogreshio?Da nisam mozda ipak trebao Kingstone da uzmem ???
nisi pogresio, sve je to isti djavo... i ako ima neke razlike one su "kozmeticke"

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

David_Coverdale, PQI je, isto kao i Kingston, jako dobar proizvodjac tako da nisi pogresio :)

pozdrav

Odgovori