Malo...Stvarno malo...I ja mislim da je godinu dana neki minimum...Ja sam toliko dobila na TakeMScale napisao: U mom gradu 6 meseci
Koja kartica u 6630?
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
-
Zoka
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07
cale, odakle ti ta informacija? Koliko znam, prema zvaničnim testovima, nokija je objavila da 6630 radi perfektno do 1gb, sa 2gb već se usporava rad, ali može
Pa to je bre malo, ja znam da je za moju staru 3650 bilo preporučljivo 128mb, a koliko je imala sporiji procesor od 6630
Ja sad imam 256mb, i radi mi bez ikakvih problema 
Pa to je bre malo, ja znam da je za moju staru 3650 bilo preporučljivo 128mb, a koliko je imala sporiji procesor od 6630
Hmm Cale, nadam se da ovaj put nisi u pravu tj. da je nokia ili tvoj izvor takvih informacija preskromno ocenio snalazenje ovog telefona sa kapacitetima memorijskih kartica... ja uskoro planiram da pojacam memoriju na svojoj masini, i ne verujem da bi mi bilo dovoljno bilo sta manje od 512mb! Pozdrav! 
- David_Coverdale
- Banned
- Pridružio se: Sre, 28. Dec 2005. 18:35
nisi pogresio, sve je to isti djavo... i ako ima neke razlike one su "kozmeticke"David_Coverdale napisao:Ljudi interesuje me koji proizvodjac memorijskih kartica za 6630 je najbolji ?Ja sam skoro uzeo PQI od 256 mb za 2.200 dinara.Da li sam pogreshio?Da nisam mozda ipak trebao Kingstone da uzmem ???