N-gage
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Sablasni
Ako si zainteresovan za N-Gage, javi mi se na nikoola032@yahoo.com.
N-Gage, je dobro ocuvan, star 7 meseci, garancija jos 5, kupljen u BG, original pakovanje, stereo slusalice, punjac, USB kabel, original CD, CD sa programima, original igrica (u pakovanju), MMC od 32MB i dadatna MMC od 512MB!
Ako si zainteresovan za N-Gage, javi mi se na nikoola032@yahoo.com.
N-Gage, je dobro ocuvan, star 7 meseci, garancija jos 5, kupljen u BG, original pakovanje, stereo slusalice, punjac, USB kabel, original CD, CD sa programima, original igrica (u pakovanju), MMC od 32MB i dadatna MMC od 512MB!
iPhone 3G[s] 16GB
ja se ubih trazeci u bg ali nema ..ima qd koja je sr.nje (po meni)...tako da sam uzeo polovnu sa ful opremom u dobrom stanju i sa mmc od 32 za 90 evra....+virus pa sad moram da flesujem tel....tako da pazite se
eh ad ...virus je bio commwarrior (mislim da je tako pisalo) i slao mi je sam poruke na telefone iz imenika...sva sreca pa nije uspelo ni jedno slanje :} inace salje neke programcice kome on hoce i kad on hoce
eh ad ...virus je bio commwarrior (mislim da je tako pisalo) i slao mi je sam poruke na telefone iz imenika...sva sreca pa nije uspelo ni jedno slanje :} inace salje neke programcice kome on hoce i kad on hoce

Edit:
aaaaaaa pomoc.....posto mi je flesovan telefon (a ja sam nov)gde da snimim fajl da bi ga pokrenuo s telefona...pomoc molim vaaaas...nov sam i glup