N-gage

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
sablasni
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 27. Jul 2005. 22:16

N-gage

Post od sablasni »

poZ ppl. Da li neko zna gde u eNeSu ili okolini ima da se kupi ovaj fon.?
Jer gledao sam neke prodavnice, nijedna nema...
ae pomozite ok ?

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 22. Jul 2004. 15:57

Post od Sasa_NS »

Polovnjaka ćeš možda i da nađeš negde (ako imaš sreće), novog teško... Moj burazer je pazario jednog polovnog u "Rim Mobilu" u Kralja Petra...
Naravno, dobio ga je "golog" (bez slušalica i ostalih sitnica koje idu uz njega)... :angry:
Bar je u perfektnom stanju...

Pedjos
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 11. Nov 2005. 18:02

Post od Pedjos »

Znam gde ima u Bg dobar a polovan sa full opremeom :D :shock: :wacko:

sablasni
Novajlija
Novajlija

Post od sablasni »

Pedjos, brzo reci gde? :D

Sasa_NS, a ti hehe ostavi mi broj telefona te prodavnice ako imas :)

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

sablasni, jel ti baš toliko stalo za n gage? Kupivina polovnjaka je uvek rizična :uhuh: jer samo zamene masku, a unutra... :ohmy:

sablasni
Novajlija
Novajlija

Post od sablasni »

Pa stalo mi je. Oduvek mi se svidjao taj fon i sad kad mi je dosadio ovaj moj s kamerom ocu neki bez... Ne bas neki nego samo n-gage ...

Pedjos
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Pedjos »

Ima na Novom Beogradu na tzv "buvlajku" u prvom redu pred kraj ima jedan lik koji prodaje polovne telefone, ali sa NAPISMENOM garancijom, mada je to "macka u dzaku"...video sam je pre dve nedelje, bila je sa usb kablom, slusalicama i mmc karticom od 64KB negde oko 95-100evra, malo je mnogo, ali... :wink: 8)

nikoola
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Jun 2005. 02:06

Post od nikoola »

Sablasni
Ako si zainteresovan za N-Gage, javi mi se na nikoola032@yahoo.com.
N-Gage, je dobro ocuvan, star 7 meseci, garancija jos 5, kupljen u BG, original pakovanje, stereo slusalice, punjac, USB kabel, original CD, CD sa programima, original igrica (u pakovanju), MMC od 32MB i dadatna MMC od 512MB!
iPhone 3G[s] 16GB

Kuzman
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 22. Nov 2004. 22:16

Post od Kuzman »

Hmmmm. ako bi dolazio u bg zasto bi onda kupovao polovan kada imash da kupis nov?Koliko shvatam ti si prvobitno hteo nov ngage?Ako je tako i ako dolazis u bg pa kupi novog.....
Black Sabbath!!!

vlajkic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 02. Dec 2005. 11:01

Post od vlajkic »

ja se ubih trazeci u bg ali nema ..ima qd koja je sr.nje (po meni)...tako da sam uzeo polovnu sa ful opremom u dobrom stanju i sa mmc od 32 za 90 evra....+virus pa sad moram da flesujem tel....tako da pazite se

eh ad ...virus je bio commwarrior (mislim da je tako pisalo) i slao mi je sam poruke na telefone iz imenika...sva sreca pa nije uspelo ni jedno slanje :} inace salje neke programcice kome on hoce i kad on hoce

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

vlajkic, taj virus sam šalje sms?
Za tako nešto još nisam čula...Kakve programčiće? :unsure:

vlajkic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od vlajkic »

neki dr.web i jos neke....samo ih nalazim u outboxu ...npr.resend at 13.36 to:064123123...
imaju po 25 kb ili 27 kb....virus se nalazio u c/system/update...izbrisao sam ga tu i prestao je da salje

vlajkic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od vlajkic »

jos ovo- od dosta ljudi sam cuo na forumima da imaju taj problem!!!i to u zadnjih par dana!!!a sasvim slucajno sam provalio pogledavsi u outbox!!

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

vlajkic, jasno...Ja sam čula od jedne devojke danas da je dobila sms sa virusom...Morala je da nosi mob na fleš :roll:

Pedjos
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Pedjos »

Postoje virusi koji se prenose sms-om, aplikacijama :dry: , ali sam cuo da postoji neka verzija koja se dobije putem bluetooth-a ali se dalje prenosi sms-om ili pozivom... e to je jezivo :dry: :o :shock: :blinky:

EsCoBaR
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 20. Feb 2005. 06:30
Kontakt:

Post od EsCoBaR »

Pa cekaj da bi te zarazio mora da ti bluetooth bude ukljucen i da ta osoba koja ti salje bude u krugu od ~15ak metara od tebe?! Sto je priznaces nerealno.. Mislim da je tako! Zar ne..?! :?

Pedjos
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Pedjos »

Pa pazi ovako ima logike, to sam samo video na jednom sajtu, mislim ne vidim problem u tome da poslajes nekome virus preko bluetooth-a samo da je toj osobi ukljucen isti ;)

Vulle_NS
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Jul 2005. 23:33

Post od Vulle_NS »

Ja mislim i da virus moze da se dobije cak i kada ti je telefon ugasen :)
Netreba se opterecivati puno oko tih virusa,oni jos nisu kao kod kompova-fatalni! :)
MNJIH!

vlajkic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od vlajkic »

:D :lol: :wink: sad sam dosao sa flesovanja...pa da vidimo kako stvari stoje... :D......a telefon sam kupio polovan tako da je vec bio virus u njemu..neznam kako je stigao :o

Edit:
aaaaaaa pomoc.....posto mi je flesovan telefon (a ja sam nov)gde da snimim fajl da bi ga pokrenuo s telefona...pomoc molim vaaaas...nov sam i glup :D nemogu da udjem kroz apps...sve mi je tamo prazno a nemogu to ni da nadjem preko racunara...help plz

Pedjos
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Pedjos »

Snimi ga na mmc kartici u root-u...samo prikljuci fon na komp, iskopiraj fajl i kad ga iskljucis sa kompa idi u manager i nacices instalaciju... :)

Odgovori