Zasto su telefoni u nekim online sopovima toliko jeftinij??
Zasto su telefoni u nekim online sopovima toliko jeftinij??
Pozdrav ljudi.
Jako bi mi znacilo ukoliko neko moze da podeli samnom iskustvo.
Uopste ne kapiram zasto su mobilni telefoni u nekim online prodajama toliko jeftiniji nego u šopovima na mobilnisvet.rs ?
Jel im nešto fali? Nemaju garanciju? Kradeni? Jel bezbedna takva kupovina?
Recimo HTC Desire je 475 evra na mobilnisvet.rs, a neki online šopovi ga nude za 350e ???
Vaša pomoć bi mi jako značila
Jako bi mi znacilo ukoliko neko moze da podeli samnom iskustvo.
Uopste ne kapiram zasto su mobilni telefoni u nekim online prodajama toliko jeftiniji nego u šopovima na mobilnisvet.rs ?
Jel im nešto fali? Nemaju garanciju? Kradeni? Jel bezbedna takva kupovina?
Recimo HTC Desire je 475 evra na mobilnisvet.rs, a neki online šopovi ga nude za 350e ???
Vaša pomoć bi mi jako značila
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
amilie, nikad,ali nikad ne mozes biti siguran ako kupujes nesto na "slepo" t.j. da nisi video pre kupovine..tamo gde porucujes telefon,mora biti odlicno proverena prodavnica za takve stvari..otkud znas sta mogu ove druge da ti uvale..polovnjaka,da mu nesto fali u softverskom ili u hardverskom delu a da se to na prvi pogled ne vidi,da ti bude ostecen,pa da se posle izvlace na transport..itd itd..
Uvek postoji rizik za takvu kupovinu,lepo odes ko covek vidis pogledas dobro da li je to to sto trazis uzivo i molim lepo..uvek ta jeftinija varijanta moze da izadje MNOGO skuplja..
To ti je barem moj savet..
Uvek postoji rizik za takvu kupovinu,lepo odes ko covek vidis pogledas dobro da li je to to sto trazis uzivo i molim lepo..uvek ta jeftinija varijanta moze da izadje MNOGO skuplja..
To ti je barem moj savet..
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Eto, igrom slucaja radim za PTT SRBIJA (ne U, nego ZA... velika razlika... bar u plati...
) i vidim sta se radi sa posiljkama. Zato u zadnjih godinu dana ne saljem nista. Imas sigurno u tvom kraju neku dobro poznatu radnjicu koja valja telefone "ispod tezge" i sigurnije je nego da ti neko tamo salje preko bilo koje kurirske sluzbe... Veruj mi, svi su isti.

A i cene sa sajtu nisu realne,pozovi radnje odavde telefonom pa ces videti da su dosta nize,tako da i nije neka razlika u odnosu na te online shop-ove,prosetaj malo,lepo je vreme,a i makar znas koga da juris ako nesto ne valja
Ili ti uvek ostaje kupovina preko oglasa telefona sa mreze,sto je po meni najbolja varijanta

Ili ti uvek ostaje kupovina preko oglasa telefona sa mreze,sto je po meni najbolja varijanta

Re: Zasto su telefoni u nekim online sopovima toliko jeftini
Ja sam trenutno u potrazi za telefonom. Neki modeli koje sam ovde na sajtu gledala imaju drasticno nize cene u radnjama u gradu u kome zivim. Primer Desire C koji ovde kosta 160 eur i Samsung Ace Plus koji ovde kosta 200 eur.
Medjutim, ja jurim model Samsung S Duos S7562 i njega nema u pomenutim radnjama po nizoj ceni. Zasto je to tako? Neki telefoni imaju i po 100 eur nizu cenu a neke nije moguce naci.
Ostalo mi je da obidjem jos nekoliko radnji u gradu, videcu , mozda mi se posreci, mada me ova situacija vec brine.
P.S. Samo da se ispravim, u mom slucaju se ne radi o online shopovima, vec o radnjama u gradu.
Medjutim, ja jurim model Samsung S Duos S7562 i njega nema u pomenutim radnjama po nizoj ceni. Zasto je to tako? Neki telefoni imaju i po 100 eur nizu cenu a neke nije moguce naci.
Ostalo mi je da obidjem jos nekoliko radnji u gradu, videcu , mozda mi se posreci, mada me ova situacija vec brine.
P.S. Samo da se ispravim, u mom slucaju se ne radi o online shopovima, vec o radnjama u gradu.