Banega slažem se sa tobom. Da ima tu lampu za mene bi bio savrsen telefon (naravno za ove pare), ali i pored toga razmisljam da ga kupim i da konačno predjem na andriod.Banega napisao:Ne shvatljivo je da jedan ovakav telefon nema blicZnaci veoma korisno ga nekad upotrebiti umesto lampe kada trazis nesto, inace je fin telefon nema sta
Samsung I9001 Galaxy S Plus
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
toda81,mozes da pokusas pomocu ove alatke,mada sumnjam da ces uspeti...
http://samsung-updates.com/sgs-gt-i900x ... generator/
http://samsung-updates.com/sgs-gt-i900x ... generator/
Samsung S8,Sennheiser CX300 II
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Dobio sam tel i odusevljen sam kako izgleda. Nema bukvalno ni ogrebotinice. Skinuo sam fajl Root-i9001-Signed i prebacio ga preko citaca karica na memorisjku karticu i na jedivite jade sam uspeo jednom da udjem u recovery i nisam tamo video taj fajl koji sam ubacio, tj nisam uopst video sadrzaj memorijskre kartice preko recovery-a, vec samo sadrzaj memorije telefona. Moze li mi neko pomoci kako da udem u recovery je se ubih i nikako da uspem,a gledao sam klip na youtube i sve radim kao sto tamo pise i nista. Nemam punjac , tj usb kabl za ovaj tel pa sam pokusao da ga nakacim na komp preko usb kabla od mog htc desire-a i nikko windows nw uspeva da vidi telefon kao flesku i nije mi jasno zasto
Note IV N9100 dual
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
toda81, prvo instaliraj Samsung Kies na racunaru. S+ se podrazumevano povezuje u Kies rezimu. Naravno mozes da probas da izmenis na "mass storage".
P.S. Uz Galaxy S/S+/SII/*** treba da ide i punjac koji ima microUsb konektor, tj. nije predvidjeno da se puni iskljucivo preko kabla.
P.S. Uz Galaxy S/S+/SII/*** treba da ide i punjac koji ima microUsb konektor, tj. nije predvidjeno da se puni iskljucivo preko kabla.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
toda81, da li telefon uopste reaguje kada ga povezes na PC? Da li si probao da ga gurnes u drugi usb port?
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
- toda81
- Prijatelj foruma
tomas.hokenberi, sada sam video gde sam pogresio. Nisam oznacio Kies mod u podesavanjima za USB i zato nije htelo da se konektuje. Samo mi i dalje nije jasno zasto nije htelo da se nakaci u mass storage modu jer se i htc i nokia bez ikakvog programa kace na komp u mass storage modu. Samo jos da provalim kako da udjem u recovery da bih ga root-ovao i da ubacim neki rom pa da se malo igram ovim telefoncicem
Note IV N9100 dual
toda81,evo linka koji radi Easy_Reboot_Recovery.zip.
Samo isprati uputstvo do kraja i ucices u recovery.
Samo isprati uputstvo do kraja i ucices u recovery.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II
- toda81
- Prijatelj foruma
Fox, hvala ti puno druze! Uspeo sam da upadnem u recovery i da root-ujem telefon. Ovde je rot toliko jednostavan da to nije normalno. Na HTC-u je mnogo teze root-ovati telefon. Sada moram samo da nadjem neki dobar rom i malo da uzivam sa novim telefonom. Hvala vam svima na pomoci!
Note IV N9100 dual
- toda81
- Prijatelj foruma
Sada imam drugi problem
D Kada sam ubacio rom u moj i9001 probao sam da udjem u recovery i sada vidim da mi je recovery FeaMod recovery v1.4 bassed on CWM v5.5.0.4 ,a sto je najveci probelm ne mogu uopste da izdajem iz tog recovery-a.Pokusavao sam da vadim bateriju iz tel pa da ga upalim i uvek upadne u taj recovery i nikako da se upali.Sta moogu da uradim da bih resio ovaj problem?
Probao sam cak preko tog recovery-a ponovo da flashujem rom i ne vredi jer kada instaliram rom i idem na reboot system now telefon se restartuje i umesto da podisgne system on ponovo upada u recovery

Probao sam cak preko tog recovery-a ponovo da flashujem rom i ne vredi jer kada instaliram rom i idem na reboot system now telefon se restartuje i umesto da podisgne system on ponovo upada u recovery

Note IV N9100 dual
toda81
Прво скинеш најновији званични ром, скинеш один, поставиш телефон у даунлоуд мод, искључиш фон и користиш комбинацију (вол-, хоум дугме, укључивање). Покренеш один, ставиш пда фајл у пхоне део, прикључиш телефон, кликнеш старт и то је то. Ово је било на памет написано, сачекај да видим на хда детаљно упутство па ти шаљем, али то не могу до вечерас. Тако, сачекај ако ти баш није запело или сам нађи решење у међувремену.
Прво скинеш најновији званични ром, скинеш один, поставиш телефон у даунлоуд мод, искључиш фон и користиш комбинацију (вол-, хоум дугме, укључивање). Покренеш один, ставиш пда фајл у пхоне део, прикључиш телефон, кликнеш старт и то је то. Ово је било на памет написано, сачекај да видим на хда детаљно упутство па ти шаљем, али то не могу до вечерас. Тако, сачекај ако ти баш није запело или сам нађи решење у међувремену.
Слобода или смрт