HTC One X
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Re: HTC One X
Bilo bi dobro kada bi mogao da uporedis sa nekim drugim telefonom,tipa N8,S2,S3,Arc S
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Zanima me kakve su slike u uslovima slabijeg osvetljenja , ja recimo nikako nisam bio zadovoljan sa HTC Sensation XE što se tiče fotografisanja uveče .
16 godina na forumu MOBILNISVET
da. mora da se pritisne pozadi
sta vise cuva bateriju? brightes na automatic ili na pola?
sta vise cuva bateriju? brightes na automatic ili na pola?
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Stvarno ne znam šta je u glavama ovih naših uvoznika telefona i zar oni stvarno misle da su ljudi u Srbiji budale i ovce za šišanje , sad baš poredim cene one-x u nemačkoj i kod nas , u nemačkoj u prodavnicama on košta 499 evra a kod nas 776 evra
, pa mislim stvarno ...
http://www.mediamarkt.de/mcs/product/HT ... 69895.html

http://www.mediamarkt.de/mcs/product/HT ... 69895.html
16 godina na forumu MOBILNISVET
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Na crno je 500 i kusur evara, pa ko hoce da bude ovca nek daje silnu lovu na garanciju. 

pa na crno je isto garancija u pakovanju, samo od godinu dana... ne znam sta ce nekom vise od toga tj. duze? 

psyhound, gde si nasao da je na crno 500 i kusur evra? Kada mu je cena 400-450e
luca, neki daju godinu dana tipa alex i dr.mobile i slicni njima klasicni prevaranti ostali koji ih prodaju daju dve godine od operatera..
luca, neki daju godinu dana tipa alex i dr.mobile i slicni njima klasicni prevaranti ostali koji ih prodaju daju dve godine od operatera..
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Ma to sam se raspitao pre nekih nedelju dana... Bio je 520€, ali kod najvecih lopova u NS-u. 

ne razumem kako moze da bude dve godine garancije kad je telefon kako smo rekli prodat na crno, sto znaci, donet od preko, free shop, ispó iz kamiona itd...?!
drugo je to kada neko od nasih prodavaca otkupi telefon od nekog ko je uzeo preko paketa pa onda automatski ide i garancija tog operatora tj. uvoznika - 2 godine...
zato je i cena na crno takva kakva je, i do 100EUR manja nego na belo u radnji ciji vlasnici isto tako donose sa mreza, dekodiraju ali ipak prodaju kao zvanicno uvezen telefon.

drugo je to kada neko od nasih prodavaca otkupi telefon od nekog ko je uzeo preko paketa pa onda automatski ide i garancija tog operatora tj. uvoznika - 2 godine...
zato je i cena na crno takva kakva je, i do 100EUR manja nego na belo u radnji ciji vlasnici isto tako donose sa mreza, dekodiraju ali ipak prodaju kao zvanicno uvezen telefon.
Isplati se jer uređaj je vrhunski po svemu. Ja fala bogu nemam nikakvih problema, a uređaj je iz serije HT24E, kupljen u T-mobile u Hrvatskoj.Stefan Doksas napisao:Imajuci sve u vidu, isplati li se uzimati ovaj telefon sada trenutno kakvo je stanje? Jel ima neko da mu ovaj fon radi besprekorno, bez ikakvih gresaka, problema sa ekranom, izradom, bagova i sl?
Znači proizveden je u Tajvanu 15.4. Osjećaj je neponovljiv kad uzmeš taj telefon u ruku i radiš s njim. Ako kupuješ u dućanu onda ga prije isprobaj i odaberi onaj koji ne pokazuje spomenute mane.
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 25. Mar 2012. 18:56
A koliko se isplati uzeti uredjaj preko ovih oglasa sto ljudi preprodaju 1 dan stare, neki su skinuti sa mreze, neki su cak sim free? Koliko treba tome verovati, posto su cene poprilicno primamljive?
to su cene telefona na crno... objasnio sam u postu iznad... to sto pise 1 dan stari je forma oglasa koja se mora ispostovati jer ce u suprotnom oglas biti obrisan zato sto ne ispunjava pravila postavljanja oglasa...

- Dpb
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 22. Maj 2011. 18:13
- :: Samsung SM-G920
- :: Huawei p8 lite
da li se isplati kupiti ovaj fon nekoriscen sa 2 godine vip garancije s tim sto je telefon sim free i cena je 500 eura
ne isplati se, ako mislis finansijski, a po meni ni na bilo koji drugi nacin... telefon u vip-u trenutno kosta 51000 uz najmanji paket, sto je oko 430EUR sto znaci da se taj ugradjuje 70 EUR sto je stvarno mnogo... 

Ajde neka mi kaze neko u cemu je fora,uradim update prognoze i posle kad zakljucam mobilni i otkljucam posle nekog vremena a ugasen mi wi fi,meni se prognoza vrati na staro,znaci smanji se za 10stepeni. Sto znaci,da stalno moram da radim update. Jel se i vama desava to?
koristim onaj sto ima u telefonu,nemam pojma kako se zove,ali znas 100%
- hirurg
- Banned
- Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
- :: Samsung Galaxy Note
- :: Samsung Galaxy Tab 2
- Kontakt:
Одг: HTC One X
Htc sense sto ima u sebi predpostavljam. Meni radi perfektno trebas mu staviti da se apdejtuje dnevno i mislim da ce biti sve ok onda. Ne znam sta drugo da bude...
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000
on ti pokaze posle nekog vremena prosecnu temperaturu za taj dan iako si uradio refresh pre nekog vremena... tako je na sensu 4... i meni je tako na one s, ali ne bunim se, telefon je odlican