HTC One X

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Re: HTC One X

Post od Behemoth »

Bilo bi dobro kada bi mogao da uporedis sa nekim drugim telefonom,tipa N8,S2,S3,Arc S
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Zanima me kakve su slike u uslovima slabijeg osvetljenja , ja recimo nikako nisam bio zadovoljan sa HTC Sensation XE što se tiče fotografisanja uveče .
16 godina na forumu MOBILNISVET

kenzoki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 05. Nov 2007. 08:39
Kontakt:

Post od kenzoki »

Cleo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 27. Maj 2011. 17:56

Post od Cleo »

da. mora da se pritisne pozadi

sta vise cuva bateriju? brightes na automatic ili na pola?

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Stvarno ne znam šta je u glavama ovih naših uvoznika telefona i zar oni stvarno misle da su ljudi u Srbiji budale i ovce za šišanje , sad baš poredim cene one-x u nemačkoj i kod nas , u nemačkoj u prodavnicama on košta 499 evra a kod nas 776 evra :x , pa mislim stvarno ...

http://www.mediamarkt.de/mcs/product/HT ... 69895.html
16 godina na forumu MOBILNISVET

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Na crno je 500 i kusur evara, pa ko hoce da bude ovca nek daje silnu lovu na garanciju. :D

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

pa na crno je isto garancija u pakovanju, samo od godinu dana... ne znam sta ce nekom vise od toga tj. duze? :dry:

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

psyhound, gde si nasao da je na crno 500 i kusur evra? Kada mu je cena 400-450e

luca, neki daju godinu dana tipa alex i dr.mobile i slicni njima klasicni prevaranti ostali koji ih prodaju daju dve godine od operatera..

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Ma to sam se raspitao pre nekih nedelju dana... Bio je 520€, ali kod najvecih lopova u NS-u. :D

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

ne razumem kako moze da bude dve godine garancije kad je telefon kako smo rekli prodat na crno, sto znaci, donet od preko, free shop, ispó iz kamiona itd...?! :uhuh: :uhuh: :uhuh:
drugo je to kada neko od nasih prodavaca otkupi telefon od nekog ko je uzeo preko paketa pa onda automatski ide i garancija tog operatora tj. uvoznika - 2 godine...
zato je i cena na crno takva kakva je, i do 100EUR manja nego na belo u radnji ciji vlasnici isto tako donose sa mreza, dekodiraju ali ipak prodaju kao zvanicno uvezen telefon.

bpodnar
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 22. Jun 2012. 10:32
:: HTC One X

Post od bpodnar »

Stefan Doksas napisao:Imajuci sve u vidu, isplati li se uzimati ovaj telefon sada trenutno kakvo je stanje? Jel ima neko da mu ovaj fon radi besprekorno, bez ikakvih gresaka, problema sa ekranom, izradom, bagova i sl?
Isplati se jer uređaj je vrhunski po svemu. Ja fala bogu nemam nikakvih problema, a uređaj je iz serije HT24E, kupljen u T-mobile u Hrvatskoj.
Znači proizveden je u Tajvanu 15.4. Osjećaj je neponovljiv kad uzmeš taj telefon u ruku i radiš s njim. Ako kupuješ u dućanu onda ga prije isprobaj i odaberi onaj koji ne pokazuje spomenute mane.

Stefan Doksas
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 25. Mar 2012. 18:56

Post od Stefan Doksas »

A koliko se isplati uzeti uredjaj preko ovih oglasa sto ljudi preprodaju 1 dan stare, neki su skinuti sa mreze, neki su cak sim free? Koliko treba tome verovati, posto su cene poprilicno primamljive?

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

to su cene telefona na crno... objasnio sam u postu iznad... to sto pise 1 dan stari je forma oglasa koja se mora ispostovati jer ce u suprotnom oglas biti obrisan zato sto ne ispunjava pravila postavljanja oglasa... :wink: :wink: :wink:

Dpb
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 22. Maj 2011. 18:13
:: Samsung SM-G920
:: Huawei p8 lite

Post od Dpb »

da li se isplati kupiti ovaj fon nekoriscen sa 2 godine vip garancije s tim sto je telefon sim free i cena je 500 eura

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

ne isplati se, ako mislis finansijski, a po meni ni na bilo koji drugi nacin... telefon u vip-u trenutno kosta 51000 uz najmanji paket, sto je oko 430EUR sto znaci da se taj ugradjuje 70 EUR sto je stvarno mnogo... :wink:

Cleo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Cleo »

Ajde neka mi kaze neko u cemu je fora,uradim update prognoze i posle kad zakljucam mobilni i otkljucam posle nekog vremena a ugasen mi wi fi,meni se prognoza vrati na staro,znaci smanji se za 10stepeni. Sto znaci,da stalno moram da radim update. Jel se i vama desava to?

hirurg
Banned
Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
:: Samsung Galaxy Note
:: Samsung Galaxy Tab 2
Kontakt:

Одг: HTC One X

Post od hirurg »

Koji widget koristis za prognozu...
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000

Cleo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Cleo »

koristim onaj sto ima u telefonu,nemam pojma kako se zove,ali znas 100%

hirurg
Banned
Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
:: Samsung Galaxy Note
:: Samsung Galaxy Tab 2
Kontakt:

Одг: HTC One X

Post od hirurg »

Htc sense sto ima u sebi predpostavljam. Meni radi perfektno trebas mu staviti da se apdejtuje dnevno i mislim da ce biti sve ok onda. Ne znam sta drugo da bude...
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

on ti pokaze posle nekog vremena prosecnu temperaturu za taj dan iako si uradio refresh pre nekog vremena... tako je na sensu 4... i meni je tako na one s, ali ne bunim se, telefon je odlican :)

Odgovori