HTC One S
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Re: HTC One S
Da upravo tako! Aplikacija koja ima razne opcije za podesavanje imace te tri tackice.. Ako je neka prosta stvar u pitanju onda verovatno nece imati... U gledanju video klipova ja nemam te tackice ne znam kako ti imas? Mozda ako gledas preko neke specijalne aplikacije... Baj d vej stavio sam lajv volpejper od galaxy s III.. Onaj vodeni maslachak.. Prelepo izgleda na One s
)

Da li moze neko da izbaci benchmark testove sa S3 procesorom? 

-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 18. Jun 2012. 19:42
- :: HTC One S
Imaš na početku četvrtke strane dva linka koja sam postavio.
Evo mogu ja...
Testove sam radio na bateriji koja je bila pri kraju. Takodje je mnogo stvari bilo upaljeno (wi fi , sync , skype , viber , task kiler itd) tako da kad bi sve to pogasio mozda bih izvukao nijansu bolje skorove
Quadrant - 3749 (cpu 6637 , mem 3585 , I/O 5617 , 2D 772 , 3D 2134)
BechmarkPi - Od 463 do 500 sheta skor
Antutu Benchmark v2.8.2 - 7192
NenaMark 2 - 51.2 fps
Linpack - multi-thread time 2.18 sec , MFLOPS 75.197
Testove sam radio na bateriji koja je bila pri kraju. Takodje je mnogo stvari bilo upaljeno (wi fi , sync , skype , viber , task kiler itd) tako da kad bi sve to pogasio mozda bih izvukao nijansu bolje skorove

Quadrant - 3749 (cpu 6637 , mem 3585 , I/O 5617 , 2D 772 , 3D 2134)
BechmarkPi - Od 463 do 500 sheta skor
Antutu Benchmark v2.8.2 - 7192
NenaMark 2 - 51.2 fps
Linpack - multi-thread time 2.18 sec , MFLOPS 75.197
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
ToMiC, druze hvala ti puno na ovom postu. Razmisljao sam da mozda ulozim u One S ali mi se cini da je previse mala razlika da bih menjao SXE za njega - previse para i ne dovoljno velika razlika da bi se isplatilo... Napravio sam jednu turu testova u slicnim uslovima i dobio ovo:
Quadrant - 2662 (CPU 3234, mem 2621, I/O 4912, 2D 463, 3D 2079)
BenchmarkPi - 529 do 536
Antutu Benchmark - 5924 (CPU 2764, RAM 1230, GPU 1569 I/O 361)
Nenamark2 - 46,4 fps
Linpack - multy-thread time 2.2s, MFLOPS 76.597
Ne znam sta ostale kolege misle, ali meni se cini da je bolje da sacekam neki sledeci HTC model.
Quadrant - 2662 (CPU 3234, mem 2621, I/O 4912, 2D 463, 3D 2079)
BenchmarkPi - 529 do 536
Antutu Benchmark - 5924 (CPU 2764, RAM 1230, GPU 1569 I/O 361)
Nenamark2 - 46,4 fps
Linpack - multy-thread time 2.2s, MFLOPS 76.597
Ne znam sta ostale kolege misle, ali meni se cini da je bolje da sacekam neki sledeci HTC model.

pa trenutno na trzistu je One S mozda najbolji uredjaj po specifikaciji i performansama, imate test na gsmarena.com ''Dere'' sve zivo... po meni, jos dugo nece se pojaviti aparat koji ce moci da parira ovom HTC-ovom modelu, najvise zbog S4 procesora koji jos niko nije izbacio u nekom modelu... 

Ja sam sa sensation-om s custom romom dobio u quadrantu rezultat od 3600 poena.Jel moguce da one s ima tek malo bolji rezultat?
- hirurg
- Banned
- Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
- :: Samsung Galaxy Note
- :: Samsung Galaxy Tab 2
- Kontakt:
Одг: HTC One S
Nijanse su upitanju sa ovim novim telefonima tako da ovi testovi i nisu bas pokazatelji
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000
Kako da proverim koji je u prodavnici ?Ako ga upalim kod njih ?Ili oni kazu jeste 1.5 i jel pise negde na ugovoru jel 1.5 i kako ja to da proverim na licu mesta msm u telefonu i to?Ima neka opcija u onim podesavanjima?
Kako mogu da znam bez paljenja telefona?i kako uz paljenje?dok sam u prodavnici?kako da vidim to :S?
I jel moze neko nekako da nadje test baterije za S3 nigde ne mogu da ga nadjem :/
Kako mogu da znam bez paljenja telefona?i kako uz paljenje?dok sam u prodavnici?kako da vidim to :S?
I jel moze neko nekako da nadje test baterije za S3 nigde ne mogu da ga nadjem :/
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 25. Mar 2012. 18:56
One S na quadrantu sa S4 snapdragon procesorom postize oko 5000
Tako da je puno, puno bolji od SXE, i po mom misljenju vredi ga menjati.

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Nemam pojma... Ipak cu sacekati da izbace neki sledeci koji ce imati i slot za mem. karticu. Mozda jeste dovoljno jak da bi se zamena isplatila ali malo mi je ovo sto nudi od memorije... 
Trenutno mi je kartica od 16GB napunjena preko 50%.

Trenutno mi je kartica od 16GB napunjena preko 50%.

Meni je 32 gb puna 100% :)To i zamenjiva baterija su za mene must have.
Dobro a cekajte ajde...bas me zanima a sta imate toliko na toj kartici i uopste memoriji sto vam je potrebno?ajde...Ajd realno?Sta koristite na telefonu od svega toga...?realno 3giga muzike je dovoljno npr od kojih siiigurno ne koristite onih 1giga...to sam ja npr...a filmove i sve realno mozete da gledate kad imate bateriju a najlakshe je da budu u kompu i samo prebacite zar ne?i uvek imate mesta za nove stvari da ubacite ako nemate dovoljno mesta onako zar ne
?Al realno ...ajd budite iskreni...hocu kazem nije toliki smak sveta...
Verujte imao karticu od 16giga ili 32 na hd2 nisam siguran al je bila puna..i sada imam od 8 koju jedva popunio 2,3i giga..od kojih koristim 20ak pesama realno....msm slazem se da cu koristiti vise i da je super da imam u fonu sve..ali realno 10giga je skroz ok da se popuni jedno 6giga mjuza ne znam ako treba gps dodatan i jos par stvarcica oke je,prezivljava se..nije toliko smak sveta+brze radi sve sa interne memorije...zar ne?:)
i hoce neko mi odgovori ili niko ne zna?
Kako da proverim koji je u prodavnici ?Ako ga upalim kod njih ?Ili oni kazu jeste 1.5 i jel pise negde na ugovoru jel 1.5 i kako ja to da proverim na licu mesta msm u telefonu i to?Ima neka opcija u onim podesavanjima?

Verujte imao karticu od 16giga ili 32 na hd2 nisam siguran al je bila puna..i sada imam od 8 koju jedva popunio 2,3i giga..od kojih koristim 20ak pesama realno....msm slazem se da cu koristiti vise i da je super da imam u fonu sve..ali realno 10giga je skroz ok da se popuni jedno 6giga mjuza ne znam ako treba gps dodatan i jos par stvarcica oke je,prezivljava se..nije toliko smak sveta+brze radi sve sa interne memorije...zar ne?:)
i hoce neko mi odgovori ili niko ne zna?
Provera jedino preko aplikacije sa marketa quadrant standard...
@nenad .. naravno da ima - Menu-About phone. Samo sto tamo (cini mi se) nema frekvencija procesora, ali ima model CPU.. pa ti sad vidi oznaku za S3 i S4 koja je, pa ces znati koji procesor je u pitanju.
Ovde mi rekao neko da moze ovako?menu pa about phone ?Jel moze tako?Ako neko ima fon da li moze da mi potvrdi?I kako da znam sta je koji?:S sta na kom treba da pise :S?
Ovde mi rekao neko da moze ovako?menu pa about phone ?Jel moze tako?Ako neko ima fon da li moze da mi potvrdi?I kako da znam sta je koji?:S sta na kom treba da pise :S?
Ne moze da se proveri u settings,abouth phone niti na bilo koji nacin osim preko neke aplikacije koja to pokazuje ili da pise na kutiji ali posto to u vipu na kutijama nema onda samo verovati na rec prodavcu i vracati ako nije to sto tvrde da jeste! 

Kod mene na sensation sa sense 4 kad udjes u settings>about>hardware information imas da pogledas koji je procesor i na kom taktu radi,nemoguce da na one s to nema???
Sensation nije one s ...i na mom desire pokazuje koji je procesor i koliko je ghz ali na one se ne pokazuje...100%.
Ordroid 9.0.0 shnizlon je developer.Nema na cemu:)