HTC One S

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
ToMiC
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 27. Dec 2011. 20:50

Re: HTC One S

Post od ToMiC »

Da upravo tako! Aplikacija koja ima razne opcije za podesavanje imace te tri tackice.. Ako je neka prosta stvar u pitanju onda verovatno nece imati... U gledanju video klipova ja nemam te tackice ne znam kako ti imas? Mozda ako gledas preko neke specijalne aplikacije... Baj d vej stavio sam lajv volpejper od galaxy s III.. Onaj vodeni maslachak.. Prelepo izgleda na One s :))

crni6
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 09. Avg 2010. 22:30

Post od crni6 »

Da li moze neko da izbaci benchmark testove sa S3 procesorom? :)

AndroidSRB
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 18. Jun 2012. 19:42
:: HTC One S

Post od AndroidSRB »

Imaš na početku četvrtke strane dva linka koja sam postavio.

ToMiC
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 27. Dec 2011. 20:50

Post od ToMiC »

Evo mogu ja...
Testove sam radio na bateriji koja je bila pri kraju. Takodje je mnogo stvari bilo upaljeno (wi fi , sync , skype , viber , task kiler itd) tako da kad bi sve to pogasio mozda bih izvukao nijansu bolje skorove :)
Quadrant - 3749 (cpu 6637 , mem 3585 , I/O 5617 , 2D 772 , 3D 2134)
BechmarkPi - Od 463 do 500 sheta skor
Antutu Benchmark v2.8.2 - 7192
NenaMark 2 - 51.2 fps
Linpack - multi-thread time 2.18 sec , MFLOPS 75.197

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

ToMiC, druze hvala ti puno na ovom postu. Razmisljao sam da mozda ulozim u One S ali mi se cini da je previse mala razlika da bih menjao SXE za njega - previse para i ne dovoljno velika razlika da bi se isplatilo... Napravio sam jednu turu testova u slicnim uslovima i dobio ovo:

Quadrant - 2662 (CPU 3234, mem 2621, I/O 4912, 2D 463, 3D 2079)
BenchmarkPi - 529 do 536
Antutu Benchmark - 5924 (CPU 2764, RAM 1230, GPU 1569 I/O 361)
Nenamark2 - 46,4 fps
Linpack - multy-thread time 2.2s, MFLOPS 76.597

Ne znam sta ostale kolege misle, ali meni se cini da je bolje da sacekam neki sledeci HTC model. :)

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

pa trenutno na trzistu je One S mozda najbolji uredjaj po specifikaciji i performansama, imate test na gsmarena.com ''Dere'' sve zivo... po meni, jos dugo nece se pojaviti aparat koji ce moci da parira ovom HTC-ovom modelu, najvise zbog S4 procesora koji jos niko nije izbacio u nekom modelu... :wink:

Chobby88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Jun 2012. 22:27
:: LG Nexus 5X

Post od Chobby88 »

Ja sam sa sensation-om s custom romom dobio u quadrantu rezultat od 3600 poena.Jel moguce da one s ima tek malo bolji rezultat?

hirurg
Banned
Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
:: Samsung Galaxy Note
:: Samsung Galaxy Tab 2
Kontakt:

Одг: HTC One S

Post od hirurg »

Nijanse su upitanju sa ovim novim telefonima tako da ovi testovi i nisu bas pokazatelji
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000

nenadpnm
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 24. Jun 2012. 01:12
:: samsung ch@t 322

Post od nenadpnm »

Kako da proverim koji je u prodavnici ?Ako ga upalim kod njih ?Ili oni kazu jeste 1.5 i jel pise negde na ugovoru jel 1.5 i kako ja to da proverim na licu mesta msm u telefonu i to?Ima neka opcija u onim podesavanjima?
Kako mogu da znam bez paljenja telefona?i kako uz paljenje?dok sam u prodavnici?kako da vidim to :S?

I jel moze neko nekako da nadje test baterije za S3 nigde ne mogu da ga nadjem :/

Stefan Doksas
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 25. Mar 2012. 18:56

Post od Stefan Doksas »

One S na quadrantu sa S4 snapdragon procesorom postize oko 5000 ;) Tako da je puno, puno bolji od SXE, i po mom misljenju vredi ga menjati.

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Nemam pojma... Ipak cu sacekati da izbace neki sledeci koji ce imati i slot za mem. karticu. Mozda jeste dovoljno jak da bi se zamena isplatila ali malo mi je ovo sto nudi od memorije... :(
Trenutno mi je kartica od 16GB napunjena preko 50%. :D

Chobby88
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Chobby88 »

Meni je 32 gb puna 100% :)To i zamenjiva baterija su za mene must have.

nenadpnm
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od nenadpnm »

Dobro a cekajte ajde...bas me zanima a sta imate toliko na toj kartici i uopste memoriji sto vam je potrebno?ajde...Ajd realno?Sta koristite na telefonu od svega toga...?realno 3giga muzike je dovoljno npr od kojih siiigurno ne koristite onih 1giga...to sam ja npr...a filmove i sve realno mozete da gledate kad imate bateriju a najlakshe je da budu u kompu i samo prebacite zar ne?i uvek imate mesta za nove stvari da ubacite ako nemate dovoljno mesta onako zar ne :)?Al realno ...ajd budite iskreni...hocu kazem nije toliki smak sveta...
Verujte imao karticu od 16giga ili 32 na hd2 nisam siguran al je bila puna..i sada imam od 8 koju jedva popunio 2,3i giga..od kojih koristim 20ak pesama realno....msm slazem se da cu koristiti vise i da je super da imam u fonu sve..ali realno 10giga je skroz ok da se popuni jedno 6giga mjuza ne znam ako treba gps dodatan i jos par stvarcica oke je,prezivljava se..nije toliko smak sveta+brze radi sve sa interne memorije...zar ne?:)

i hoce neko mi odgovori ili niko ne zna?

Kako da proverim koji je u prodavnici ?Ako ga upalim kod njih ?Ili oni kazu jeste 1.5 i jel pise negde na ugovoru jel 1.5 i kako ja to da proverim na licu mesta msm u telefonu i to?Ima neka opcija u onim podesavanjima?
Kako mogu da znam bez paljenja telefona?i kako uz paljenje?dok sam u prodavnici?kako da vidim to :S?

I jel moze neko nekako da nadje test baterije za S3 nigde ne mogu da ga nadjem :/

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

Provera jedino preko aplikacije sa marketa quadrant standard...

nenadpnm
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od nenadpnm »

@nenad .. naravno da ima - Menu-About phone. Samo sto tamo (cini mi se) nema frekvencija procesora, ali ima model CPU.. pa ti sad vidi oznaku za S3 i S4 koja je, pa ces znati koji procesor je u pitanju.

Ovde mi rekao neko da moze ovako?menu pa about phone ?Jel moze tako?Ako neko ima fon da li moze da mi potvrdi?I kako da znam sta je koji?:S sta na kom treba da pise :S?

crni6
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od crni6 »

Ne moze da se proveri u settings,abouth phone niti na bilo koji nacin osim preko neke aplikacije koja to pokazuje ili da pise na kutiji ali posto to u vipu na kutijama nema onda samo verovati na rec prodavcu i vracati ako nije to sto tvrde da jeste! :chytry:

Chobby88
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Chobby88 »

Kod mene na sensation sa sense 4 kad udjes u settings>about>hardware information imas da pogledas koji je procesor i na kom taktu radi,nemoguce da na one s to nema???

hirurg
Banned
Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
:: Samsung Galaxy Note
:: Samsung Galaxy Tab 2
Kontakt:

Одг: HTC One S

Post od hirurg »

Koji rom koristis kad imas sense4 na sesation? Hvala
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000

crni6
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od crni6 »

Sensation nije one s ...i na mom desire pokazuje koji je procesor i koliko je ghz ali na one se ne pokazuje...100%.

Chobby88
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Chobby88 »

Ordroid 9.0.0 shnizlon je developer.Nema na cemu:)

Odgovori