HTC One S
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- milanovic986
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 22. Dec 2006. 13:46
- :: Nokia E7
Re: HTC One S
Ja sam gledao taj telefon kod Telenora. Ovo mi nije jasno:
Prenesi 500 mesecno kosta 1590 dinara i ovaj telefon sa tim paketom kosta 45.960
Prenesi i Surfuj 1000 kosta mesecno 1790 dinara a cena telefona je 33.960
Razlika je 12000 dinara a za te dve godine koliko traje ugovorna obaveza korisnik PiS 1000 ce platiti 4800 dinara vise na ime pretplate i jos ce imati 1gb interneta svaki mesec free i jos dobije 120 evra jeftiniji telefon.
Prenesi 500 mesecno kosta 1590 dinara i ovaj telefon sa tim paketom kosta 45.960
Prenesi i Surfuj 1000 kosta mesecno 1790 dinara a cena telefona je 33.960
Razlika je 12000 dinara a za te dve godine koliko traje ugovorna obaveza korisnik PiS 1000 ce platiti 4800 dinara vise na ime pretplate i jos ce imati 1gb interneta svaki mesec free i jos dobije 120 evra jeftiniji telefon.
NOKIA E7 User
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
ToMiC, mozda ga i uzmem kad mi rikne SXE jer sam i dalje previse zaljubljen u njegov dizajn da bih ga se odrekao... 
milanovic986, imaju oni neku racunicu u tome, sigurno.

milanovic986, imaju oni neku racunicu u tome, sigurno.

- milanovic986
- Redovni učesnik
Sve u svemu, One S je, po meni, mozda i jedini HTC koji ima izbalansirane sve karakteristike jos od modela Desire S.
NOKIA E7 User
Da li neko ima neki link gde neko ko se razume uporedjuje modele sa s4 i s3 procesorom...ili bi bilo dobro da neko ko malo bolje razume celu situaciju ili ko poseduje one s s3 da napravi review ovde da se korisnici koji preko mreze uzimaju ovaj tel. i ne mogu da biraju bolje upoznaju sa S3 modelom.
Konkretno...grejanje telefona,trajanje baterije...benchmark(sve na jednom mestu kao ovaj na phoneareni http://www.gsmarena.com/htc_one_s-review-746p3.php ),celokupan opsti utisak i poredjenje sa s4 modelom u koliko je moguce. Iskreno ja bih napisao ali sam samo na kratko dosao u dodir sa ovim tel. i ne bi bilo merodavno da iznosim svoje utiske a ja cu ga verovatno uzeti tek za nekih 20 dana kad mi istekne ugovor.
Inace moje neko opste misljenje o ovom tel. i s3 procesoru je...da telefon uopste nije los kao sto ga neki pljuju(da je podvala sa s3...podvala je i to velika u odnosu na cenu) sa druge strane da je tel. izasao sa s3 procesorom od pocetka niko ne bi imao nikakvu manu da navede jer je i ovako dobar. Sto se tice poredjenja sa galaxy S2 koji je do pre tri meseca bio vrh telefon i san vecine zaljubljenika u tel. i brze procesore...pogledajte samo cene na mrezama gde je konkretno u vipu skuplji od one s modela pa par hiljada stim da je po meni one s(s3) bolji za nekih 20/30% a da ne pricam o dizajnu i kvalitetu izrade kao i UI. Ako neko ima volje i vremena da pomogne ostalima da se odluce i da im da neki uopsteni utisak o ovom telefonu neka napise to ovde. ili neka posalje meni privatnu poruku sa rezultatima i slikama pa cu ja ubaciti i napraviti review.
Nadam se da ce jos neko podrzati ovaj moj stav.

Inace moje neko opste misljenje o ovom tel. i s3 procesoru je...da telefon uopste nije los kao sto ga neki pljuju(da je podvala sa s3...podvala je i to velika u odnosu na cenu) sa druge strane da je tel. izasao sa s3 procesorom od pocetka niko ne bi imao nikakvu manu da navede jer je i ovako dobar. Sto se tice poredjenja sa galaxy S2 koji je do pre tri meseca bio vrh telefon i san vecine zaljubljenika u tel. i brze procesore...pogledajte samo cene na mrezama gde je konkretno u vipu skuplji od one s modela pa par hiljada stim da je po meni one s(s3) bolji za nekih 20/30% a da ne pricam o dizajnu i kvalitetu izrade kao i UI. Ako neko ima volje i vremena da pomogne ostalima da se odluce i da im da neki uopsteni utisak o ovom telefonu neka napise to ovde. ili neka posalje meni privatnu poruku sa rezultatima i slikama pa cu ja ubaciti i napraviti review.
Nadam se da ce jos neko podrzati ovaj moj stav.

@milanovic986 to je tako uvek bilo u telenoru a i u mts-u ako se nevaram... Secam se pre nekih pola godine kad sam ja bio naprzen na galaxy S+.... Isto tako jeftinije bilo uzet u tim paketima sa internetom.. Cak ako se dobro secam bila je i novogodisnja akcija -5000din na prenesi i surfuj tarife.. Svi su dobili 50 e popust na telefone samo u toj tarifi... Gledaj to s druge strane... Koristices npr 1gb neta mesecno.. Imaces dobar android koji ne moze nista bez neta.. I jednog dana ce ti mozda trebati jos neta.. koji ces morati posebno da im platis.. Oni to tako gledaju
Nebi to tako bilo da oni nemaju profita;)
@Crni sve smo tto sto ti trazis smo mi vec ispisali u ovom topicu.. Samo treba da prelistas malo u nazad

@Crni sve smo tto sto ti trazis smo mi vec ispisali u ovom topicu.. Samo treba da prelistas malo u nazad

ToMiC, znam da je neke stvari ovde ispisane ali sam mislio da se sve objedini na jednom mestu kao i da neko ko ima ovaj tel. sa s3 procesorom iznese neko subjektivno misljenje sto se tice svega a ne kao "tel. je dobar,bla,bla,bla" Sto se mene tice mene samo zanima trajanje baterije i grejanje tel. u odnosu na S4(neko objektivno) jer sam dosta vec pronasao o tel. a i hteo sam ovde sve da ispisemo da bi neko ko se toliko ne razume malo uputi.
ToMiC, Ej brate,
posto vidim da ti imas s3 model da li bi mogao da mi pomognes i da mi kazes koliko ti uz neko prosecno koriscenje realno traje baterija jer na mom desire ne moze vise od 24h uz neko prosecno i ispodprosecno koriscenje i ako mozes da mi kazes koliko se u realno telefon greje?
posto vidim da ti imas s3 model da li bi mogao da mi pomognes i da mi kazes koliko ti uz neko prosecno koriscenje realno traje baterija jer na mom desire ne moze vise od 24h uz neko prosecno i ispodprosecno koriscenje i ako mozes da mi kazes koliko se u realno telefon greje?

- milanovic986
- Redovni učesnik
Mom prijatelju je na novom Desire S baterija trajala oko 1 dan uz prosecno koriscenjem. Skoro je root-ovao telefon i kaze da sada tera 2 ipo dana bez problema.
NOKIA E7 User
Buraz.. Da ne ponavljam sve bezveze a nisam ne znam sta sam sve pisao u zadnjih 15ak dana ovde... Idi gore desno kod mene gde pise "profil" pa tu nadji "pregledaj korisnikove postove" i tu lista sta sam pisao na osnovu mog telefona 

Da li neko zna gde ima da se uzme ova futrola?
http://www.blogcdn.com/www.engadget.com ... 2,s:0,i:82
Takodje me zanima da li ima neko problema sa grebanjem telefona?
http://www.blogcdn.com/www.engadget.com ... 2,s:0,i:82
Takodje me zanima da li ima neko problema sa grebanjem telefona?
- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
- :: Xiaomi Mi A1
- :: Gsmart Aku A1
- Kontakt:
Одг: HTC One S
@crni6 Taj problem se javlja samo na crnim telefonima koji su prosli kroz proces mikro oksidacije (ili sta vec). Mada je crni One S po meni mnogoooo lepsi od onog sivog 

Pa znam...ja samo mogu da uzmem crni posto u vipu samo njega i nude i crni one x koji mi se nikako ne svidja. 

- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Kontakt:
Imas u telenoru sivi
Mada ja mislim da su samo prve serije ovog uredjaja problematicne i mozda je problem resen 

Ma ne ispalti mi se u telenoru da uzima...u vipu ga dobijem za 34000 uz paket od 1100 din. a u telenoru uz 1800 din.
A i vec sam na vipu tako da mi je ovde vec plus. A valjda cu biti dobar a i ako ne bude ja ga vracam dok mi ne daaju neki koji se ne guli
Jedino sto me brine je baterija jer vidim da je dosta losija od s4 verzije koju samo u nekoj radnji mogu da kupim jer vidim da na htc sajtu su izbrisali oznaku da se u srbiji prodaje 1.5-1.7ghz i ostavili samo 1,7ghz a i u vipovoj podrsci mi je decko rekao da on ne veruje da ce dolaziti taj sa 1.5.

- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Kontakt:
Ma mi zivimo u propaloj zemlji
Tesko s4 ne verujem ostaje One S kod nas na s3 

- Dotore
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 29. Avg 2006. 12:03
- :: Samsung Galaxy S III
- :: Samsung Omnia i900
Gledao sam upravo HTC One S kod m-tel operatera u Crnoj Gori. Kada uđem u program "Hardver information" pise između ostalog CPU Dual cor bez oznake za jačinu! Da li je to ondo S4 procesor?
Samsung Galaxy S III
nije. u oba slucaja je u pitanju dual core samo sto jedan radi na 1.7 (S3 procesor) a drugi na 1.5 (S4 procesor). ovaj na 1.7 je isti kao i na prethodnim sensation modelima samo sto mu je brzina povecana na 1.7... mnogo se vise greje i mnogo mu krace traje baterija za razliku od S4 modela... 
P.S ono sto mozes videti i tako raspoznati koji je model, to je oznaka na kutiji, na onoj nalepnici koja ide preko stiroporske kutije, treba da pise Z520 a ne Z560.

P.S ono sto mozes videti i tako raspoznati koji je model, to je oznaka na kutiji, na onoj nalepnici koja ide preko stiroporske kutije, treba da pise Z520 a ne Z560.
- Dotore
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 29. Avg 2006. 12:03
- :: Samsung Galaxy S III
- :: Samsung Omnia i900
Luca, hvala na odgovoru. Malo sam se sad razocarao
Sjutra idem da vidim oznaku!
I da, luca jeli ti imas S3 ili S4 prcesor? Izvinjavam se ako nisam procitao ranije!

Samsung Galaxy S III
ja imam S4 procesor, kupljen u radnji, ima oznaku Z520... kod nas ces tesko naci taj model, svi prodaju samo S3 tj. Z560...