HTC One S

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
milanovic986
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 22. Dec 2006. 13:46
:: Nokia E7

Re: HTC One S

Post od milanovic986 »

Ja sam gledao taj telefon kod Telenora. Ovo mi nije jasno:

Prenesi 500 mesecno kosta 1590 dinara i ovaj telefon sa tim paketom kosta 45.960
Prenesi i Surfuj 1000 kosta mesecno 1790 dinara a cena telefona je 33.960

Razlika je 12000 dinara a za te dve godine koliko traje ugovorna obaveza korisnik PiS 1000 ce platiti 4800 dinara vise na ime pretplate i jos ce imati 1gb interneta svaki mesec free i jos dobije 120 evra jeftiniji telefon.
NOKIA E7 User

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

ToMiC, mozda ga i uzmem kad mi rikne SXE jer sam i dalje previse zaljubljen u njegov dizajn da bih ga se odrekao... :D
milanovic986, imaju oni neku racunicu u tome, sigurno. 8)

milanovic986
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od milanovic986 »

Sve u svemu, One S je, po meni, mozda i jedini HTC koji ima izbalansirane sve karakteristike jos od modela Desire S.
NOKIA E7 User

crni6
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 09. Avg 2010. 22:30

Post od crni6 »

Da li neko ima neki link gde neko ko se razume uporedjuje modele sa s4 i s3 procesorom...ili bi bilo dobro da neko ko malo bolje razume celu situaciju ili ko poseduje one s s3 da napravi review ovde da se korisnici koji preko mreze uzimaju ovaj tel. i ne mogu da biraju bolje upoznaju sa S3 modelom. :) Konkretno...grejanje telefona,trajanje baterije...benchmark(sve na jednom mestu kao ovaj na phoneareni http://www.gsmarena.com/htc_one_s-review-746p3.php ),celokupan opsti utisak i poredjenje sa s4 modelom u koliko je moguce. Iskreno ja bih napisao ali sam samo na kratko dosao u dodir sa ovim tel. i ne bi bilo merodavno da iznosim svoje utiske a ja cu ga verovatno uzeti tek za nekih 20 dana kad mi istekne ugovor.
Inace moje neko opste misljenje o ovom tel. i s3 procesoru je...da telefon uopste nije los kao sto ga neki pljuju(da je podvala sa s3...podvala je i to velika u odnosu na cenu) sa druge strane da je tel. izasao sa s3 procesorom od pocetka niko ne bi imao nikakvu manu da navede jer je i ovako dobar. Sto se tice poredjenja sa galaxy S2 koji je do pre tri meseca bio vrh telefon i san vecine zaljubljenika u tel. i brze procesore...pogledajte samo cene na mrezama gde je konkretno u vipu skuplji od one s modela pa par hiljada stim da je po meni one s(s3) bolji za nekih 20/30% a da ne pricam o dizajnu i kvalitetu izrade kao i UI. Ako neko ima volje i vremena da pomogne ostalima da se odluce i da im da neki uopsteni utisak o ovom telefonu neka napise to ovde. ili neka posalje meni privatnu poruku sa rezultatima i slikama pa cu ja ubaciti i napraviti review.
Nadam se da ce jos neko podrzati ovaj moj stav. :)

ToMiC
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 27. Dec 2011. 20:50

Post od ToMiC »

@milanovic986 to je tako uvek bilo u telenoru a i u mts-u ako se nevaram... Secam se pre nekih pola godine kad sam ja bio naprzen na galaxy S+.... Isto tako jeftinije bilo uzet u tim paketima sa internetom.. Cak ako se dobro secam bila je i novogodisnja akcija -5000din na prenesi i surfuj tarife.. Svi su dobili 50 e popust na telefone samo u toj tarifi... Gledaj to s druge strane... Koristices npr 1gb neta mesecno.. Imaces dobar android koji ne moze nista bez neta.. I jednog dana ce ti mozda trebati jos neta.. koji ces morati posebno da im platis.. Oni to tako gledaju :) Nebi to tako bilo da oni nemaju profita;)
@Crni sve smo tto sto ti trazis smo mi vec ispisali u ovom topicu.. Samo treba da prelistas malo u nazad :P

crni6
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od crni6 »

ToMiC, znam da je neke stvari ovde ispisane ali sam mislio da se sve objedini na jednom mestu kao i da neko ko ima ovaj tel. sa s3 procesorom iznese neko subjektivno misljenje sto se tice svega a ne kao "tel. je dobar,bla,bla,bla" Sto se mene tice mene samo zanima trajanje baterije i grejanje tel. u odnosu na S4(neko objektivno) jer sam dosta vec pronasao o tel. a i hteo sam ovde sve da ispisemo da bi neko ko se toliko ne razume malo uputi.

crni6
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od crni6 »

ToMiC, Ej brate,
posto vidim da ti imas s3 model da li bi mogao da mi pomognes i da mi kazes koliko ti uz neko prosecno koriscenje realno traje baterija jer na mom desire ne moze vise od 24h uz neko prosecno i ispodprosecno koriscenje i ako mozes da mi kazes koliko se u realno telefon greje? :)

milanovic986
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od milanovic986 »

Mom prijatelju je na novom Desire S baterija trajala oko 1 dan uz prosecno koriscenjem. Skoro je root-ovao telefon i kaze da sada tera 2 ipo dana bez problema.
NOKIA E7 User

ToMiC
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 27. Dec 2011. 20:50

Post od ToMiC »

Buraz.. Da ne ponavljam sve bezveze a nisam ne znam sta sam sve pisao u zadnjih 15ak dana ovde... Idi gore desno kod mene gde pise "profil" pa tu nadji "pregledaj korisnikove postove" i tu lista sta sam pisao na osnovu mog telefona ;)

crni6
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od crni6 »

Da li neko zna gde ima da se uzme ova futrola?
http://www.blogcdn.com/www.engadget.com ... 2,s:0,i:82

Takodje me zanima da li ima neko problema sa grebanjem telefona?

~Arkan~
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
:: Xiaomi Mi A1
:: Gsmart Aku A1
Kontakt:

Одг: HTC One S

Post od ~Arkan~ »

@crni6 Taj problem se javlja samo na crnim telefonima koji su prosli kroz proces mikro oksidacije (ili sta vec). Mada je crni One S po meni mnogoooo lepsi od onog sivog :)

crni6
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od crni6 »

Pa znam...ja samo mogu da uzmem crni posto u vipu samo njega i nude i crni one x koji mi se nikako ne svidja. :(

~Arkan~
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od ~Arkan~ »

Imas u telenoru sivi :) Mada ja mislim da su samo prve serije ovog uredjaja problematicne i mozda je problem resen ;)

crni6
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od crni6 »

Ma ne ispalti mi se u telenoru da uzima...u vipu ga dobijem za 34000 uz paket od 1100 din. a u telenoru uz 1800 din. :) A i vec sam na vipu tako da mi je ovde vec plus. A valjda cu biti dobar a i ako ne bude ja ga vracam dok mi ne daaju neki koji se ne guli :) Jedino sto me brine je baterija jer vidim da je dosta losija od s4 verzije koju samo u nekoj radnji mogu da kupim jer vidim da na htc sajtu su izbrisali oznaku da se u srbiji prodaje 1.5-1.7ghz i ostavili samo 1,7ghz a i u vipovoj podrsci mi je decko rekao da on ne veruje da ce dolaziti taj sa 1.5.

~Arkan~
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od ~Arkan~ »

Ma mi zivimo u propaloj zemlji :D Tesko s4 ne verujem ostaje One S kod nas na s3 :D

Dotore
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 29. Avg 2006. 12:03
:: Samsung Galaxy S III
:: Samsung Omnia i900

Post od Dotore »

Gledao sam upravo HTC One S kod m-tel operatera u Crnoj Gori. Kada uđem u program "Hardver information" pise između ostalog CPU Dual cor bez oznake za jačinu! Da li je to ondo S4 procesor?
Samsung Galaxy S III

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

nije. u oba slucaja je u pitanju dual core samo sto jedan radi na 1.7 (S3 procesor) a drugi na 1.5 (S4 procesor). ovaj na 1.7 je isti kao i na prethodnim sensation modelima samo sto mu je brzina povecana na 1.7... mnogo se vise greje i mnogo mu krace traje baterija za razliku od S4 modela... :wink:
P.S ono sto mozes videti i tako raspoznati koji je model, to je oznaka na kutiji, na onoj nalepnici koja ide preko stiroporske kutije, treba da pise Z520 a ne Z560.

Dotore
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Dotore »

Luca, hvala na odgovoru. Malo sam se sad razocarao :smutny: Sjutra idem da vidim oznaku! :? I da, luca jeli ti imas S3 ili S4 prcesor? Izvinjavam se ako nisam procitao ranije!
Samsung Galaxy S III

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

ja imam S4 procesor, kupljen u radnji, ima oznaku Z520... kod nas ces tesko naci taj model, svi prodaju samo S3 tj. Z560... :wink:

Dotore
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Dotore »

Danas sam gledao u poslovnici...ipak je Z560 tj S3 :cry: sta da radim?
Samsung Galaxy S III

Odgovori