koga god da sam pitala, rekao mi je da android mnogo ''trosi'' netAzimuth napisao:Lela, ako nisam indiskretan, ali zasto mislis da ce ti Android kao OS pojesti 3GB? I sta to uopste planiras da radis sa telefonom? Verujem da je 3GB moguce potrositi ta 30 dana samo ukoliko skidas nesto sa neta, za neki opusteni surf, mail, fb i te drustvene mreze ti nece trebati vise od 300-500mb.
Pitam cisto jer me interesuje kako je moguce potrositi toliko neta i na sta ga uopste trosite? Konkretne stvari me interesuju a ne odgovori tipa "malo surf, malo youtube itd".

moja sestra ima S3, zacas potrosi 1 GB, nisam gledala njen listing pa da proverim na sta je potrosila.
meni u tom paketu nije dominantan internet - 3 GB, nego 1000 minuta, a tih 3 GB su cist bonus - sa 50% popusta, naravno.
trosicu na forume, FB, surf vezan za posao, recimo, na kompjuteru potrosim 3 GB protoka za manje od mesec dana, dnevno oko 150 MB, a bas se kontrolisem, recimo ne ''idem'' cesto na you tube, ne slusam muziku koliko bih zelela. Mislim da za mene nece biti problem da tih 3 GB potrosim

manji paket ima 600 minuta, a to mi je malo