Koji dumb phone do 100 evra?
Koji dumb phone do 100 evra?
Treba mi nov dumb phone, trebalo bi da bude klasican sa tastaturom, bez preklopa i slajdera. Po mogucstvu da ima sto bolje specifikacije, koliko je to moguce danas sa ovakvim telefonima. Sta predlazete?
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Re: Koji dumb phone?
Misha V, reci nam koliko bi novca izdvojio i da li treba da bude nov ili polovan...jedino vredno pomena a da je nov aparat je nesto iz nokijine asha serije ili da ides na proverene 6303(i) ili 6700,a od samsunga c3780 ili c3530
D500&E71
Nov, do 100 evra. Po mogucnosti nesto sto je aktuelno, ne stare zalihe modela koje se vise ne prave.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
C3 ili malo skuplji asha 302. Imaju wifi, ekrani solidne velicine i qwerty tastaturu.
Misha V, mozes li nam reci sta ti je od prilike najbitnije kod telefona, dobre specifikacije su najsiri moguci pojam, plus sto se poslednjih godina sa dobrim specifikacijama prave samo smart telefoni. Kao sto je rekao Deksi, aktielni dumb telefoni su najcesce iz Nokia Asha serije ali ja bih postavio pitanje njihovog kvaliteta.
U svako doba dana i noci bih pre za 100 evra dao prednost polovnom modelu Nokia E72 nego novom Nokia C3. Bolja izrada, bolja Baterija, bolja kamera..... U svakom slucaju ti mozes i E72 da koristis kao dumb model. ( Poruke, pozivi, slusanje muzike, poneka slika.):)
U svako doba dana i noci bih pre za 100 evra dao prednost polovnom modelu Nokia E72 nego novom Nokia C3. Bolja izrada, bolja Baterija, bolja kamera..... U svakom slucaju ti mozes i E72 da koristis kao dumb model. ( Poruke, pozivi, slusanje muzike, poneka slika.):)
Nokia Lumia 1520
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Eh pa to bi mu bio i najbolji izbor da kupi polovan e72 samo ako naleti na ocuvan i ako zeli polovan telefon.
- Ensiferum
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
- :: Xiaomi Mi 9T 6/128
- :: Nokia 8 4/64
Adams, i ja bih pre uzeo E72, ali šta ako čovek neće polovan stari smartphone model! Ne bih postavljao pitanje kvaliteta dumb telefona, zna se čemu služe i koliko koštaju, ne možeš očekivati vrhunski kvalitet za 50 evra, tipa, metalno kućište, gorila staklo (Asha 311 ima gorilla glass
), koliko para toliko muzike! Mislim da je Asha serija odlična, i da trenutno nema konkurenciju, jer većina proizvođača akcenat baca na smart telefone!
Moja preporuka je Asha 302, međutim, ona je preko 1oo evrića, mada možeš naći nov u oglasima od ljudi koji uzimaju paket kod operatera za nekih 80 evra! 

"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami
Jel ima neki da ima solidnu kameru? Posto mi je na smartfonu kamera krs, pa bar nek ovde bude solidna!
Misha V, opet moram da ti kazem da novije verzije dumb telefona nemaju neku kameru, mislim da asha serija nema autofokus. Ako bas bas neces smart neko je naveo gore model Nokia 6303i, mislim da bolje od toga ne moze. Ima solidnu kameru sa blicem i autofokusom.
Nokia Lumia 1520
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Jos bolju kameru ima nokia 6700 classic,a o dizajnu da ne pricamo....
Mada ako ti je kamera bitna uzmi za 30e sonyericsson k800i i dodaj jos 20-30 za novu masku i bateriju i imaces mozda i najbolji dumb telefon svih vremena....
Mada ako ti je kamera bitna uzmi za 30e sonyericsson k800i i dodaj jos 20-30 za novu masku i bateriju i imaces mozda i najbolji dumb telefon svih vremena....
D500&E71