Koji dumb phone do 100 evra?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Misha V
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 15. Feb 2006. 14:15

Koji dumb phone do 100 evra?

Post od Misha V »

Treba mi nov dumb phone, trebalo bi da bude klasican sa tastaturom, bez preklopa i slajdera. Po mogucstvu da ima sto bolje specifikacije, koliko je to moguce danas sa ovakvim telefonima. Sta predlazete?

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Re: Koji dumb phone?

Post od loki13 »

Misha V, reci nam koliko bi novca izdvojio i da li treba da bude nov ili polovan...jedino vredno pomena a da je nov aparat je nesto iz nokijine asha serije ili da ides na proverene 6303(i) ili 6700,a od samsunga c3780 ili c3530
D500&E71

Misha V
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Misha V »

Nov, do 100 evra. Po mogucnosti nesto sto je aktuelno, ne stare zalihe modela koje se vise ne prave.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

C3 ili malo skuplji asha 302. Imaju wifi, ekrani solidne velicine i qwerty tastaturu.

Adams
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 15. Jun 2010. 15:12

Post od Adams »

Misha V, mozes li nam reci sta ti je od prilike najbitnije kod telefona, dobre specifikacije su najsiri moguci pojam, plus sto se poslednjih godina sa dobrim specifikacijama prave samo smart telefoni. Kao sto je rekao Deksi, aktielni dumb telefoni su najcesce iz Nokia Asha serije ali ja bih postavio pitanje njihovog kvaliteta.
U svako doba dana i noci bih pre za 100 evra dao prednost polovnom modelu Nokia E72 nego novom Nokia C3. Bolja izrada, bolja Baterija, bolja kamera..... U svakom slucaju ti mozes i E72 da koristis kao dumb model. ( Poruke, pozivi, slusanje muzike, poneka slika.):)
Nokia Lumia 1520

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Eh pa to bi mu bio i najbolji izbor da kupi polovan e72 samo ako naleti na ocuvan i ako zeli polovan telefon.

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
:: Xiaomi Mi 9T 6/128
:: Nokia 8 4/64

Post od Ensiferum »

Adams, i ja bih pre uzeo E72, ali šta ako čovek neće polovan stari smartphone model! Ne bih postavljao pitanje kvaliteta dumb telefona, zna se čemu služe i koliko koštaju, ne možeš očekivati vrhunski kvalitet za 50 evra, tipa, metalno kućište, gorila staklo (Asha 311 ima gorilla glass :D ), koliko para toliko muzike! Mislim da je Asha serija odlična, i da trenutno nema konkurenciju, jer većina proizvođača akcenat baca na smart telefone! :dry: Moja preporuka je Asha 302, međutim, ona je preko 1oo evrića, mada možeš naći nov u oglasima od ljudi koji uzimaju paket kod operatera za nekih 80 evra! :P
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami

Misha V
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Misha V »

Jel ima neki da ima solidnu kameru? Posto mi je na smartfonu kamera krs, pa bar nek ovde bude solidna!

Adams
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 15. Jun 2010. 15:12

Post od Adams »

Misha V, opet moram da ti kazem da novije verzije dumb telefona nemaju neku kameru, mislim da asha serija nema autofokus. Ako bas bas neces smart neko je naveo gore model Nokia 6303i, mislim da bolje od toga ne moze. Ima solidnu kameru sa blicem i autofokusom.
Nokia Lumia 1520

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Jos bolju kameru ima nokia 6700 classic,a o dizajnu da ne pricamo....
Mada ako ti je kamera bitna uzmi za 30e sonyericsson k800i i dodaj jos 20-30 za novu masku i bateriju i imaces mozda i najbolji dumb telefon svih vremena....
D500&E71

Odgovori