Evo ljudi konacno sam i ja postao vlasnik Galaxy NOTE-a
Znaci dao sam svoj S2 (crni) i dodao jos 60e kupio polovan Note bijeli (iako sam pucao na crni) i nisam se pokajao, odlicno izgleda. Znaci telefon je tip top, koristen 6 mjeseci ali kao da nije, ima jos godinu ipo dana garanciju, full pakovanje, folija na displeju........Jelly Bean 4.1.2 stock
Sad malo da uporedim sa S2 tj ono sto sam primjetio za ovih 7 dana koristenja Note-a.
Velicina displeja-preporodio sam se poslije S2 koji u poredjenju sa ovim telefonom izgleda kao sicusna igracka, velicina samog uredja mi nimalo ne smeta i stvar je navike, telefon staje u skoro svaki dzep, bez problema telefon koristim jednom rukom. Ne znam zasto ali mi se cini da Note ima malo bolju kameru od S2 (mozda mi se samo cini).
Note je kao sto su i drugi rekli malo sporiji od S2----sasvim malo i ne smeta mi to.
Jacina zvona, katastrofa, dosta slabije nego na S2, cesto mi se desi da propustim poziv...ima li kakva app za pojacavanje zvona
Baterija pod istim uslovima koristenja 20% krace traje nego na S2 iako ima vise miliampera????, mozda je do JB, na S2 sam imao ICS stock.
Sve u svemu svidja mi se telefon, i pored ovih nekih mana nisam se pokajao sto sam ga uzeo, velicina dispeja pokriva sve mane....