Najmanji telefon

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
ivans
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 29. Nov 2005. 18:14

Najmanji telefon

Post od ivans »

Koji telefon je najmanji i najtanji, ali da ima ekran u boji i memoriju od bar 5 MB??? (bilo sa kameron,bilo bez)

Nikola Vapa/CA
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19

Post od Nikola Vapa/CA »

Nije mi jasan tvoj kriterijum za odabir telefona,ali sve mozes lako sazanati na ovom sajtu gde imaju dimenzije svakog aparata i tehnicke karakteristike.Ako je bitna samo velicina,najmanji i najtanji su telefoni bez kamere i mp3,pa mi nije jasno zasta ti treba veca memorija osim ako ne zelis diktafon.

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Slažem sa NIKOLA VAPA/CA, ovde na sajtu imaš dimenzije, izgled, slike...sve što ti treba :wink: :roll:

ivans
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 29. Nov 2005. 18:14

Post od ivans »

OK
memorija je potrebna zbog imenika i organajzera i zbog eventualne kamerice

po meni je to nokia 6100, ali on nema neku preveliku memoriju, i IC port mu slabo radi...opet ostali telefoni su veci i deblji(ne volim da imam budzu po dzepovima)

Vulle_NS
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Jul 2005. 23:33

Post od Vulle_NS »

Ne treba postovati gluposti.
Ako zelis najmanji tel idi na pretrazivac i ukucaj pretragu telefona do 70 grama!
A ako nemas cevape(debele prste) idealan telefon za tebe je panasonik gd55-mali,lak,nemas budzu u dzepu...Jedina mana mu je sto je odvratan i kvari se kao lud...
MNJIH!

hellboy_90
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 07. Jun 2005. 22:19

Post od hellboy_90 »

sta mislis o motoroli v3? :)
pozz :wink:

Sonjchi
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 04. Sep 2005. 22:19

Post od Sonjchi »

Sto se najmanjeg tice,mogu samo preporuciti GD55 koji i sama imam,polovan je i do sad se nije kvario.Medjutim,nije u boji,mada sam cula da su se pojavile verzije u boji,sada sta imaju od karakteristika,moras proveriti.
Od telefona koji bi mozda zadovoljio tvoje kriterijume,videla sam u Portugaliji jedan mali NEC,na preklop,kvadratnog oblika,mada je on poptuno zenski,po mom misljenju,a i o NEC-ovim telefonima sam cula prilicno losih stvari.

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

ivans napisao:memorija je potrebna zbog imenika i organajzera i zbog eventualne kamerice..
5mb ti treba za imenik?? :lol:
Kao prvo,uz svaki fon pishe koliko br. moze da unese u imenik...Shto se tiche najmanjeg,imash panasonic GD50,a ako ti treba tanak tu ti je motorola V3 onda...

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Ljudi,mesec i po je stara tema,sta mislite jel kupio telefon dosad!? :wink:
A napisao je da mu treba bar 5MB zbog imenika I KAMERICE!Mada,koliko se ja secam,nijedan od tih mini Panasonic-a nije imao kameru a za V3 se slazem,ali ko hoce takav telefon bolje da saceka ove nove V3x i V3i?
Pozdrav 8)

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Hm,Sonjchi, ozivela temu,nisam gledao datum..
Inache Lomnica_city, rekao je EVENTUALNO zbog kamerice,tako da...Al nebitno,tema je stara i necemo ici dalje onda...

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Ljudi, nesto mi treba taj panasonic GD55, pretrazio sam ceo internet ali ga nema ni u jednom oglasu, da li imate neki savet? Ako znate nesto konkretno moze i na PP. Hvala unapred i ako moze da se ne obrise ovaj post posto je ovo najbolje mesto da pitam za tako nesto. Pozdrav
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Lobachewsky, treba ti polovan ili... ? Moze da se nadje,dosta ga je dovojki imalo tako da,samo treba da potrazish,videcu preko pp da te uputim...

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Teba mi polovan sive boje (silver), znaci ne crven i pink. Pretrazio sam juce ceo internet, nasao samo jedan oglas, ali je telefon bio vec prodat. Ako mozete da mi pomognete na bilo koji nacin bio bih vam zahvalan...
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Odgovori