Najmanji telefon
Najmanji telefon
Koji telefon je najmanji i najtanji, ali da ima ekran u boji i memoriju od bar 5 MB??? (bilo sa kameron,bilo bez)
- Nikola Vapa/CA
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19
Nije mi jasan tvoj kriterijum za odabir telefona,ali sve mozes lako sazanati na ovom sajtu gde imaju dimenzije svakog aparata i tehnicke karakteristike.Ako je bitna samo velicina,najmanji i najtanji su telefoni bez kamere i mp3,pa mi nije jasno zasta ti treba veca memorija osim ako ne zelis diktafon.
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Uto, 07. Jun 2005. 22:19
Sto se najmanjeg tice,mogu samo preporuciti GD55 koji i sama imam,polovan je i do sad se nije kvario.Medjutim,nije u boji,mada sam cula da su se pojavile verzije u boji,sada sta imaju od karakteristika,moras proveriti.
Od telefona koji bi mozda zadovoljio tvoje kriterijume,videla sam u Portugaliji jedan mali NEC,na preklop,kvadratnog oblika,mada je on poptuno zenski,po mom misljenju,a i o NEC-ovim telefonima sam cula prilicno losih stvari.
Od telefona koji bi mozda zadovoljio tvoje kriterijume,videla sam u Portugaliji jedan mali NEC,na preklop,kvadratnog oblika,mada je on poptuno zenski,po mom misljenju,a i o NEC-ovim telefonima sam cula prilicno losih stvari.
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Ljudi, nesto mi treba taj panasonic GD55, pretrazio sam ceo internet ali ga nema ni u jednom oglasu, da li imate neki savet? Ako znate nesto konkretno moze i na PP. Hvala unapred i ako moze da se ne obrise ovaj post posto je ovo najbolje mesto da pitam za tako nesto. Pozdrav
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS