Delimicno se slazem sa tobom,ali evo kako ja razmisljam:
Recimo da telefon koristim za GPS ne bi bilo dobro da je na tom punjacu jer bi bio polegnut a priznaces da je onda vrlo tesko pratiti mapu

zato ja zveknem auto punjac u telefon i nema brige
Za muziku u autu mi je mnogo elegantnije resenje USB flesh,nafilujem ga muzikom i ubodem pa neka svira ako to radis preko telefona priznaces svaki poziv upucen tebi ili ti ako nekog zoves ometa reprodukciju muzike,a i nesto nisam bas ljubitelj slusanja non stop samo muzike u autu,volim malo da cujem i vesti i tako to,pa vise preferiram radio.
Tako da kada sam u autu a imam problem sa baterijom zveknem ga na auto punjac
Sto se tice tih bezicnih punjaca ne znam gde bi i nasao toliko jak kada je orginalni Nokia punjac slicnih karakteristika.
Meni je plan da taj punjac koristim kada dodjem kuci,da se resim muke oko trazenja punjaca po kuci ubadanja u zid i prikljucivanja,nego sednem za komp ili gledam televizor a telefon stavim na bezicni punjac gde bi ga i ovako i onako stavljao a on se polako puni.Pretpostavljam da cu ubrzo i zaboraviti na standardne punjace
Sto se tice stetnosti takvog punjenja to stvarno ne znam ali sve nesto mislim da bar ako ne mogu povecati autonomiju baterija da su bar napravili da baterije budu kvalitetnije a ako i nisam u pravu bas me briga da li joj smeta ipak sam ja kupio telefon a ne on mene
Inace da napomenem da sam veliki postovalac tvojih predhodni postova,pogotovo onih postova u kojima pises o Androidu
P.S.
Inace gde se u ugradjenom Music Playeru nalazi equaliser i dali mozete da mi preporucite neki dobar da instaliram