Samsung Galaxy S IV (I9500 / I9505 / I9506)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy S IV
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Opcija "ruka u vazduhu" je baš dobra
, kad je ekran ugašen samo mahneš dlanom iznad i pokaže ti na 5 sekundi sledeće:

16 godina na forumu MOBILNISVET
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- zoreli
- Moderator
Jutros sedim sa kolegom na kafi u bašti jednog kafića , na stolu njegov Iphone 5 i moj Galaxy S4 , kaže on: "jel znaš koliko je sati ovog još nema (drugi kolega - čekamo ga) " ... (e tu sam ga čekao
) , kažem mu " evo vidi koliko je sati " i mahnem iznad ekrana a njegova faca:
.... posle par minuta zove nas taj kolega da vidi gde smo - ja mahnem iznad ekrana uspostavi se poziv i aktivira spikerfon ............ faca drugara je bila
... umro sam od smeha

Da li moze mala pomoc? Kupio sam futrolu za s4. Mislim da se zove s view. Ima mali otvor za ekran na vrhu kada se zatvori. Problem je sto bi kada zatvorim poklopac trebalo da se u tom otvoru vide neki osnovni podaci kao vreme, mogucnost odgovaranja na poziv i sl. kada otvorim poklopac ekran bi trebao da se automatski prebaci u normalan rezim rada. Kako u podesavanjima to da namestim? Ako neko zna bilo bi lepo da to podeli sa mnom 

Razmisljam da sa S3 predjem na S4,naravno kupovina preko oglasa,a tu ustvari ima jedna stvar koja me buni:bio sam u vip-u i telenor-u i oni su mi decidirano rekli da su im svi telefoni zakljucani,da nemaju telefone u slobodnoj prodaji sto bi znacilo da kod nasih operatera nema sim free telefona.Na oglasima vidim prodaju sa mreza sim free sa garancijom(od operatera) 2 godine pa cak i fiskalnim racunom uz to jos i ne otvorene telefone sto po onome sto ja znam ne moze biti jer je garancija u kutiji.Meni licno tu nesto nije u redu,ako gresim neka me neko ispravi i u cemu je tu fora,ili je i nema.Naravno cena je formirana na osnovu navedenih referenci i nije mala.Hvala
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Одг: Samsung Galaxy S IV
Sad da nisu otvoreni, to je vec malo cudno, a da su otkljucani preko operatera. Mucka je to onda ili postoji kanal preko operatera gde izlaze takvi modeli. Galaxy-e lako moze da otkljuca svako
Note IV N9100 dual
Ako se ja ne varam, telefoni koji su kupljeni preko paketa ali u radnjama npr HANDY su otkljucani pa eto kako se dolazi do njih...
- zoreli
- Moderator
Stigla mi je plastična obloga za S4 (15 dana od narudžbe iz Hong Konga) , Ebay je čudo
.... cena 190 dinara sa besplatnom dostavom
U životu nisam video tanju oblogu , kao da je deo telefona .

U životu nisam video tanju oblogu , kao da je deo telefona .

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Da li ostajes na S4 ili menjas? Koja je bolha verzija sa 4 ili 8?
- zoreli
- Moderator
Ostajem do Note 3
... ako ne bude fizički veći od Note 2... Inače mogu slobodno reći da bolji telefon nisam imao i zaista nemam ni jednu jedinu zamerku, na stock ROM-u sam - sa ROOT i CWM naravno
.Koliko god da je S3 imao "mana" na S4 je sve ispravljeno ... veći ekran , brži procesor, više RAM-a , bolja kamera . Iskreno ne vidim trenutno bolji smartphon od S4 .
Nisam video ni jedan primerak sa Octa Core ...

Nisam video ni jedan primerak sa Octa Core ...
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 30. Mar 2013. 14:13
- :: Galaxy s6

Sta mislis o lg g2? Malo lici na s4 , ali je po specifikacijama bolji (ima i s4 sa tim procesorom, ali je generalno na papiru bolji)...mislim da le lg odradio odlican posao sa tim modelom, jedino ne znam kako ce se pokazati dugmici POWER i VOLUME +-, msm ne znam koliko je prakticno, ali videcemo
- zoreli
- Moderator
MakiRocket
Stock - South East Europe - 4.2.2 (I9505XXUBMGA_I9505OXXBMG4) koristim , vidim na XDA da se ni jedan custom ROM nije bolje pokazao od stock ROM-a na S4 , jednostavno ne vidim šta bih dobio sa custom ROM-om (brzina rada i trajanje baterije su na stock fantastični ) a Google 4.3 edition mi se ne sviđa jer sa njim gubim sve ono što S4 čini posebnim (i dobijam Nexus-a koji me puno košta) .
Meni se lično sviđa LG G-PRO i to je trenutno jedini telefon koji bih kupio da nemam S4 , na G2 je izbačena memorijska i fizički home taster što mi se ne sviđa
, džaba mu 5,2" ekran kad 10% donjeg dela ekrana zauzimaju tasteri.
Stock - South East Europe - 4.2.2 (I9505XXUBMGA_I9505OXXBMG4) koristim , vidim na XDA da se ni jedan custom ROM nije bolje pokazao od stock ROM-a na S4 , jednostavno ne vidim šta bih dobio sa custom ROM-om (brzina rada i trajanje baterije su na stock fantastični ) a Google 4.3 edition mi se ne sviđa jer sa njim gubim sve ono što S4 čini posebnim (i dobijam Nexus-a koji me puno košta) .
Meni se lično sviđa LG G-PRO i to je trenutno jedini telefon koji bih kupio da nemam S4 , na G2 je izbačena memorijska i fizički home taster što mi se ne sviđa

-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 30. Mar 2013. 14:13
- :: Galaxy s6
@zoreli pa da zbog toga i hocu da se vratim na stock...a sto se baterije tice, GE mi jede duplo brze bateriju od TW-a, i to je isto razlog zasto se vracam na stock.
Za lg si u pravu, bzv su tasteri na ekranu...prakticno tih 0.2" se gube i onda je velicina ista kao na s4
...nisam nikad nesto obracao paznju na lg, tako da taj G-PRO znam kako izgleda, ali nisam zalazio u detelje...g2 me privukao da ga pogledam zbog specifikacija...
Jedino sto, po meni, fali na s4 je OIS. Ne toliko zbog slikanja, vise zbog snimanja...nesto sam video da planiraju u note 3 OIS da ubace
Za lg si u pravu, bzv su tasteri na ekranu...prakticno tih 0.2" se gube i onda je velicina ista kao na s4

Jedino sto, po meni, fali na s4 je OIS. Ne toliko zbog slikanja, vise zbog snimanja...nesto sam video da planiraju u note 3 OIS da ubace
- zoreli
- Moderator
Najavili su Optical Image Stabilisation (OIS) za kameru na Note 3 , navodno imaće: 5.68-Inch Full HD Super AMOLED Display, 3GB LPDDR3 RAM, 3200mAh Battery , 13 Megapixel Camera with Optical Image Stabilisation, Galaxy Note III will have same/identical dimensions as the Galaxy Note II ... E ovo bi mogao biti moj sledeći fon 

- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Koliko sam čitao na par stranica ipak će imati 3450mAh bateriju što i nije loše mada su mogli to zaokružiti na 3500mAh.
Mene takođe trenutno oduševljavaju moguće specifikacije i mogao bi ući u izbor oko nove godine. 

Zna li neko sta se dobilo ovim update-om od oko 20MB, jutros stiglo ali ne vidim nikakve razlike: I9505XXUBMF8
Samsung Galaxy S4 - Sim kartica
Da li se za S4 koristi standardna (Mini) ili Micro sim kartica? Odnosno da li postoji mogucnost koristenja standardne?