Samsung Galaxy S IV (I9500 / I9505 / I9506)

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Re: Samsung Galaxy S IV

Post od Behemoth »

Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Opcija "ruka u vazduhu" je baš dobra :) , kad je ekran ugašen samo mahneš dlanom iznad i pokaže ti na 5 sekundi sledeće:

Slika
16 godina na forumu MOBILNISVET

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

zoreli
Moderator
Moderator

Post od zoreli »

Jutros sedim sa kolegom na kafi u bašti jednog kafića , na stolu njegov Iphone 5 i moj Galaxy S4 , kaže on: "jel znaš koliko je sati ovog još nema (drugi kolega - čekamo ga) " ... (e tu sam ga čekao :D ) , kažem mu " evo vidi koliko je sati " i mahnem iznad ekrana a njegova faca: :ohmy: :o .... posle par minuta zove nas taj kolega da vidi gde smo - ja mahnem iznad ekrana uspostavi se poziv i aktivira spikerfon ............ faca drugara je bila :? :ohmy: :o :| :( ... umro sam od smeha :lol: :lol: :lol:

zigy
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 04. Avg 2013. 10:27
:: samsung s4

Post od zigy »

Da li moze mala pomoc? Kupio sam futrolu za s4. Mislim da se zove s view. Ima mali otvor za ekran na vrhu kada se zatvori. Problem je sto bi kada zatvorim poklopac trebalo da se u tom otvoru vide neki osnovni podaci kao vreme, mogucnost odgovaranja na poziv i sl. kada otvorim poklopac ekran bi trebao da se automatski prebaci u normalan rezim rada. Kako u podesavanjima to da namestim? Ako neko zna bilo bi lepo da to podeli sa mnom :D

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Re: Одг: Samsung Galaxy S IV

Post od toda81 »

To je SANsung ;) Fantasticno!
Note IV N9100 dual

rafaelo
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 21. Sep 2008. 03:17

Post od rafaelo »

Razmisljam da sa S3 predjem na S4,naravno kupovina preko oglasa,a tu ustvari ima jedna stvar koja me buni:bio sam u vip-u i telenor-u i oni su mi decidirano rekli da su im svi telefoni zakljucani,da nemaju telefone u slobodnoj prodaji sto bi znacilo da kod nasih operatera nema sim free telefona.Na oglasima vidim prodaju sa mreza sim free sa garancijom(od operatera) 2 godine pa cak i fiskalnim racunom uz to jos i ne otvorene telefone sto po onome sto ja znam ne moze biti jer je garancija u kutiji.Meni licno tu nesto nije u redu,ako gresim neka me neko ispravi i u cemu je tu fora,ili je i nema.Naravno cena je formirana na osnovu navedenih referenci i nije mala.Hvala

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Re: Одг: Samsung Galaxy S IV

Post od toda81 »

Sad da nisu otvoreni, to je vec malo cudno, a da su otkljucani preko operatera. Mucka je to onda ili postoji kanal preko operatera gde izlaze takvi modeli. Galaxy-e lako moze da otkljuca svako
Note IV N9100 dual

marebrus
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 18. Jul 2006. 19:55

Post od marebrus »

Ako se ja ne varam, telefoni koji su kupljeni preko paketa ali u radnjama npr HANDY su otkljucani pa eto kako se dolazi do njih...

zoreli
Moderator
Moderator

Post od zoreli »

Stigla mi je plastična obloga za S4 (15 dana od narudžbe iz Hong Konga) , Ebay je čudo :) .... cena 190 dinara sa besplatnom dostavom :)
U životu nisam video tanju oblogu , kao da je deo telefona .

Slika

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Da li ostajes na S4 ili menjas? Koja je bolha verzija sa 4 ili 8?

zoreli
Moderator
Moderator

Post od zoreli »

Ostajem do Note 3 :) ... ako ne bude fizički veći od Note 2... Inače mogu slobodno reći da bolji telefon nisam imao i zaista nemam ni jednu jedinu zamerku, na stock ROM-u sam - sa ROOT i CWM naravno :) .Koliko god da je S3 imao "mana" na S4 je sve ispravljeno ... veći ekran , brži procesor, više RAM-a , bolja kamera . Iskreno ne vidim trenutno bolji smartphon od S4 .

Nisam video ni jedan primerak sa Octa Core ...

MakiRocket
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 30. Mar 2013. 14:13
:: Galaxy s6

Post od MakiRocket »

:D @zoreli slazem se sa tobom, s4 je stvarno dobro telefonce....koji ROM koristis? Ja sam ubacio Google Edition i stvarno leti...ali planiram da ga promenim, malo je dosadan, pa se razmisljam da se vratim na stock.
Sta mislis o lg g2? Malo lici na s4 , ali je po specifikacijama bolji (ima i s4 sa tim procesorom, ali je generalno na papiru bolji)...mislim da le lg odradio odlican posao sa tim modelom, jedino ne znam kako ce se pokazati dugmici POWER i VOLUME +-, msm ne znam koliko je prakticno, ali videcemo

zoreli
Moderator
Moderator

Post od zoreli »

MakiRocket
Stock - South East Europe - 4.2.2 (I9505XXUBMGA_I9505OXXBMG4) koristim , vidim na XDA da se ni jedan custom ROM nije bolje pokazao od stock ROM-a na S4 , jednostavno ne vidim šta bih dobio sa custom ROM-om (brzina rada i trajanje baterije su na stock fantastični ) a Google 4.3 edition mi se ne sviđa jer sa njim gubim sve ono što S4 čini posebnim (i dobijam Nexus-a koji me puno košta) .
Meni se lično sviđa LG G-PRO i to je trenutno jedini telefon koji bih kupio da nemam S4 , na G2 je izbačena memorijska i fizički home taster što mi se ne sviđa :dry: , džaba mu 5,2" ekran kad 10% donjeg dela ekrana zauzimaju tasteri.

MakiRocket
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 30. Mar 2013. 14:13
:: Galaxy s6

Post od MakiRocket »

@zoreli pa da zbog toga i hocu da se vratim na stock...a sto se baterije tice, GE mi jede duplo brze bateriju od TW-a, i to je isto razlog zasto se vracam na stock.
Za lg si u pravu, bzv su tasteri na ekranu...prakticno tih 0.2" se gube i onda je velicina ista kao na s4 :-)...nisam nikad nesto obracao paznju na lg, tako da taj G-PRO znam kako izgleda, ali nisam zalazio u detelje...g2 me privukao da ga pogledam zbog specifikacija...
Jedino sto, po meni, fali na s4 je OIS. Ne toliko zbog slikanja, vise zbog snimanja...nesto sam video da planiraju u note 3 OIS da ubace

zoreli
Moderator
Moderator

Post od zoreli »

Najavili su Optical Image Stabilisation (OIS) za kameru na Note 3 , navodno imaće: 5.68-Inch Full HD Super AMOLED Display, 3GB LPDDR3 RAM, 3200mAh Battery , 13 Megapixel Camera with Optical Image Stabilisation, Galaxy Note III will have same/identical dimensions as the Galaxy Note II ... E ovo bi mogao biti moj sledeći fon :)

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Koliko sam čitao na par stranica ipak će imati 3450mAh bateriju što i nije loše mada su mogli to zaokružiti na 3500mAh. :D Mene takođe trenutno oduševljavaju moguće specifikacije i mogao bi ući u izbor oko nove godine. :D

zoreli
Moderator
Moderator

Post od zoreli »

janka_88

Slika

marebrus
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 18. Jul 2006. 19:55

Post od marebrus »

Zna li neko sta se dobilo ovim update-om od oko 20MB, jutros stiglo ali ne vidim nikakve razlike: I9505XXUBMF8

John142
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 13. Avg 2013. 21:16
:: Samsung

Samsung Galaxy S4 - Sim kartica

Post od John142 »

Da li se za S4 koristi standardna (Mini) ili Micro sim kartica? Odnosno da li postoji mogucnost koristenja standardne? :? :)

Odgovori