Pozdrav!
i tebi
pre nekih par dana preuzeh Lumia 620.
ako si
Fino radi ali imam par pitanja.
pucaj
-koji audio player preporucujete za windows phone?
njegov postojeći i kroz njega možeš sve, počev od izbora omiljenih, pa ...
-kako da sortiram muziku po zanrovima? Napravio sam na SD kartici foldere Rock, Jazz itd...i prebacio muziku u njih, ali iz telefona/player -a ne mogu je pustati na taj nacin..sortira mi muziku po abecedi ili sl. Postoji li nacin da prevucem u player folder koji zelim i da samo muziku iz tog foldera slusam?
jok more, ovo radi drugačije, pozdravio na ios, naime uz pomoć nekog od niza programa, (za wp7X zune) možeš korigovati, odnosno dodati automatski kojem žanru muzike pripada, kao i dodavanje slike albuma, sve ostalo je ćorak
-kako da pomeram kursor levo/desno, gore/dole...dok kucam poruke ili bilo koji text...tj da se vratim na odgovarajucu rec ili slovo..i korigujem text?
kad pišeš i zajeb...š onda dodirni tu, gde je greška ili buduća korekcija, drži prst na ekranu i onda ti se posle par sekundi pojavi crta iznad u prostoru, potom pomari prstom crtu gde oćeš i upamti, kad staviš prs, čekaj da se pojavi, ali ne odvajaj prst kad se pojavi, već sa njim pomeri gde želiš..
Ukoliko pokusam da kliknem na odredjeno slovo ili rec koje je vec napisana...daje mi samo opciju kopiranja.
odgovorio...
Hvala:)
i drugi put
Ovako izgleda...
EDIT I:
Cedogares, vidi, WP8 su u svakoj prednosti nad ostalim telefonima, ali imaju jednu veliku manu, koju pokušavaju rešiti, a to je nedostatak određenih aplikacija, kao i to što pojedine aplikacije ne rade kako treba, ali na svim sistemima, recimo viber, on jeb... , pa rastura, dakle radi na iphone 4, a na iphone 5 isto radi, ali ne sa LG Vu ili... Viber ima konstantan problem sa radom, nekad je online, nekad je offline, nekad crpi bateriju, a obavezno uvek kasni, a meni recimo perfektno radi dva dana, posle zeza, ali to je do aplikacije, koja veruj mi na reč ne radi najbolje, koči i zeza na svima, uključujći i iOS, a o androidu da ne govorim...
Prednost ovog wp telefona, ne mislim na ativ već na sve wp8 telefone... Integracija facebook-a, koja za razliku od androida radi i to odlično, "čat" je super, i to ćeš videti, ako kupiš wp telefon.
E sad, ovo nema, ali ima zamenska aplikacija, ja instagram ne koristim, ali znam da je nema... ima neka zamenska app 6... nešto... Ne znam... kako radi..
Edit.... Gledaj da ne platiš pdv, biće ti jeftiniji...
EDIT II:
Here drive+ i here naps, rade odlično, povežeš se na wifi i skineš sve mape, koje misliš da će ti trebati, biraju se pokontinentima, odnosno ono... afrika, evropa, azija... pa onda... evropa...>>>Srbija, Hrvatska... I skidaš mapu po mapu, možeš uvek izbrisati onu koju ne koristiš... Još nešt, imaš besplatna ažuriranja, ako ih ima... Mape su indetične iGO, pardon navteq.. 2013, mislim, oni su i pravili here drive i maps...
Imaš i glasovno navođenje na srpskom, odnosno sve je na srpskom ili jeziku koji oćeš...
A ako želiš da se igraš,
http://forum.gsmhosting.com/vbb/f200/sa ... e-1671518/