samsung e530

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
limba
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:35

samsung e530

Post od limba »

zanima me u kom formatu mora biti video fajl da bi mogao da se prebaci sa pc na mobilni.probao sam par klipova u divx i nece.u koji format da ih konvertujem.
znam da podrzava video jer sam imao neki spot na njemu,ali sam ga obrisao pre nego sto sam video u kom je formatu.
hvala,pozdrav1

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

3gp i pusti pa gledaj a DivX naravno nemozes jer nemozes ni na kompjuteru da pustis bez posebnog programa a to telefonce ti nije Symbian fon tako da ti je 3gp resenje!
Pozdrav 8)

limba
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od limba »

hvala na odgovoru,e sada bi mi valjalo kada bi mi neko proporucio neki programcic za konvertovanje u 3gp format

limba
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od limba »

prebacio sam video u "3gp"ali i dalje nece da prihvati kao podrzavani format,u cemu moze biti problem?

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Jesi ti uopste konvertova file ili si samo na kraj naziva doda .3gp? :D :unsure:

limba
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od limba »

naravno da sam ga konvertovao,koristio sam"Xilisoft 3GP Video Converter",ali kada pokusam da preko bletotha ubacim u mobilni nece da prihvati,probaosam i sa "pc studioii"ali nece da ga vidi kao podrzan format.

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

probaj u mpeg format da konvertujes pa onda prebaci na telefon pa pusti... 8)

limba
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od limba »

problem je bio u tome sto se video moze ubaciti samo u folder"dowloaded video"na mobilnom,a ja sam pokusavao na druga mesta. :oops:
hvala svima na pomoci!
pozdrav!

stepa86
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 12. Jan 2006. 19:19

Post od stepa86 »

Xilisoft 3gp converter prebacuje samo *.avi i *.mpeg formate. Ali takodje mu moraju biti podeseni i odredjeni parametri, kao sto je filter koji koristis,format, rezolucija video fajla... Moras malo da isprobas svasta-nesto:-)

marina*
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 12. Feb 2006. 21:15

Post od marina* »

Pozdrav svima i molim za savet. Odlučila sam se za kupovinu E 530, ali me interesuje kako da prilikom kupovine sa sigurnošću ustanovim da li ću imati problema sa podešavanjem opcije slanja MMS-a i GPRS-a? I pitanjce gde se u tačno u meniju nalazi aplikaciaj women's life, da bih u radnji proverila da li je telefon poseduje? HVALA

Daphne
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 14. Feb 2006. 17:47

Post od Daphne »

Ja tkdj. imam jedno pitanje... Posto mi niko ne odgovara na 'pomocnom' sajtu, postavicu ga i ovjde... :P :D Dakle... zanima me da li sam unistila bateriju fona ako je nisam, nakon prvog praznjenja punila 12 sati... i tako valjda 3 puta...? Jer mi sa slikanjem, malo slusanja muzike, slanjem poruka itd... traje samo 3 DANA!!! Jel to normalno ili? Tj. koliko vama traje da znam da li sam ga upropastila ili ne? :disgust:

p.s. jos nesto, da li je prekasno da sada ucinim to ponovno punejnje...? :roll: :D

I da zaboravila sam pitati na kom sajtu, stranici, temi :D mogu da skinem theme za ovaj telefon... Ili sam lijena ili stvarno nema na netu.... Ja koliko god trazila ne da mi se svuda klikati pa odustanem... Please help? :D :smutny:

:unsure:
Me, myself and I...

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Daphne idi u temu Kafic i tamo imas odmah na pocetku na ŠEST strana razglabanje da se li-ion baterije vise NE FORMIRAJU!!
Otkad to Samsung poceo da ubacuje opciju za"custom"teme u telefone?Ako jesu,lepo od njih a ti trazi po netu!
Pozdrav 8)

Naca
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 20:49

Post od Naca »

ja imam jedno pitanjce,kakva je kamera ovog samsunga tj kakve slike ispadnu?trebalo bi da su bolje s obzirom da imaju 1 pixel.I još jedno,uz svetlo rozi mobilni se dobija svetlo roza trakica i futrola?tamno roza mi se ne sviđa ni futrola ni trakica.e sad kad bi neko bio ljubazan pa odgovorio... :wink: :| :blinky:

MarijaR
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 17. Mar 2006. 10:25

Post od MarijaR »

Dobar dan svima zelim, ja imam jedan problem, dobila sam ovaj telefon polovan imao je oko 7 sati razgovora, meni se često desava da sam prekine vezu u toku razgovora, pomislila sam da je do preklopa pa sam iskljucila odgovaranje na pozive pomocu preklopa, ali opet isto, onda sam pomislila da ja slučajno pritisnem dugme za prekid veze pa sam pocela da pazim ali se opet desava, ne uvek uglavnom kada je razgovor duzi od 5 minuta. Interesuje me da li neko zna u cemu je problem?

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Jel skidan sa neke mreze? Iz chista mira samo pukne veza ? Jel to kad ti zovesh,kad te zovu ili uvek ? :?

MarijaR
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od MarijaR »

To se dešava kad mene neko zove, nije se nikad desilo kad sam ja zvala. Jednostavno samo pukne veza i on kaže razgovor završen. mislim da nije skidan sa nikakve mreze. Raspitivala sam se po servisima, jedni kazu da je do vlage, navodno stvara se kondenzacija i treba plocu prebrisati alkoholom a drugi kazu da je fabrika priznala gresku. Mene interesuje da li se to jos ikom desavalo i kako je resen taj problem.

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa ja nisam chuo od servisera da su imali prolema...Ako si iz BG-a mogu da te poshaljem kod servisera pa da vidish shta ce da ti kaze...Ako tako kazu shto ga nisu prebrisali alkoholom odmah?

MarijaR
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od MarijaR »

Nisam iz BG ja sam iz Banja Luke, nisu ga prebrisali jer ja nisam dala, to sam isla da pitam samo informativno, ali verovatno cu danas ici da zamenim telefon jer to vise nemogu da trpim. Tebi ipak puno hvala
:)

Odgovori