samsung e530
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
samsung e530
zanima me u kom formatu mora biti video fajl da bi mogao da se prebaci sa pc na mobilni.probao sam par klipova u divx i nece.u koji format da ih konvertujem.
znam da podrzava video jer sam imao neki spot na njemu,ali sam ga obrisao pre nego sto sam video u kom je formatu.
hvala,pozdrav1
znam da podrzava video jer sam imao neki spot na njemu,ali sam ga obrisao pre nego sto sam video u kom je formatu.
hvala,pozdrav1
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Pozdrav svima i molim za savet. Odlučila sam se za kupovinu E 530, ali me interesuje kako da prilikom kupovine sa sigurnošću ustanovim da li ću imati problema sa podešavanjem opcije slanja MMS-a i GPRS-a? I pitanjce gde se u tačno u meniju nalazi aplikaciaj women's life, da bih u radnji proverila da li je telefon poseduje? HVALA
Ja tkdj. imam jedno pitanje... Posto mi niko ne odgovara na 'pomocnom' sajtu, postavicu ga i ovjde...
Dakle... zanima me da li sam unistila bateriju fona ako je nisam, nakon prvog praznjenja punila 12 sati... i tako valjda 3 puta...? Jer mi sa slikanjem, malo slusanja muzike, slanjem poruka itd... traje samo 3 DANA!!! Jel to normalno ili? Tj. koliko vama traje da znam da li sam ga upropastila ili ne?
p.s. jos nesto, da li je prekasno da sada ucinim to ponovno punejnje...?

I da zaboravila sam pitati na kom sajtu, stranici, temi
mogu da skinem theme za ovaj telefon... Ili sam lijena ili stvarno nema na netu.... Ja koliko god trazila ne da mi se svuda klikati pa odustanem... Please help?

p.s. jos nesto, da li je prekasno da sada ucinim to ponovno punejnje...?

I da zaboravila sam pitati na kom sajtu, stranici, temi

Me, myself and I...
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Dobar dan svima zelim, ja imam jedan problem, dobila sam ovaj telefon polovan imao je oko 7 sati razgovora, meni se često desava da sam prekine vezu u toku razgovora, pomislila sam da je do preklopa pa sam iskljucila odgovaranje na pozive pomocu preklopa, ali opet isto, onda sam pomislila da ja slučajno pritisnem dugme za prekid veze pa sam pocela da pazim ali se opet desava, ne uvek uglavnom kada je razgovor duzi od 5 minuta. Interesuje me da li neko zna u cemu je problem?
To se dešava kad mene neko zove, nije se nikad desilo kad sam ja zvala. Jednostavno samo pukne veza i on kaže razgovor završen. mislim da nije skidan sa nikakve mreze. Raspitivala sam se po servisima, jedni kazu da je do vlage, navodno stvara se kondenzacija i treba plocu prebrisati alkoholom a drugi kazu da je fabrika priznala gresku. Mene interesuje da li se to jos ikom desavalo i kako je resen taj problem.