Servisiranje - pitajte
- vojvodjanin81
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 20. Feb 2013. 15:40
- :: Samsung S5 G900F
Re: Servisiranje-pitajte
Mene zanima otkljucavanje LG L4 II sa VIP-a da li je moguce unlock kodom i koja je cena?
Da li ima razlike u Samsung S3 telefonima kupljenim kod nas i u Evropi i onih koji nisu kupljeni tu.
Imam ponudu pojeftino da kupim S3 od prijatelja koji je on dobio od brata iz Saudijske Arabije
Pa me interesuje zbog eventualnog servisa i dijelova. Da li su isti ?
Imam ponudu pojeftino da kupim S3 od prijatelja koji je on dobio od brata iz Saudijske Arabije

Pa me interesuje zbog eventualnog servisa i dijelova. Da li su isti ?
Pozdrav, imam pitanje u vezi touch screen-a za lg e615. Da li je kompatibilan sa touch screenom za e610, jer nigde ne mogu da nadjem za e615. Pozdrav
mima_k,
Da isti je tscreen
vojvodjanin81,
moguce je otkljucavanje fabrickim kodom........za sve inf. na pm.pozz
Da isti je tscreen
vojvodjanin81,
moguce je otkljucavanje fabrickim kodom........za sve inf. na pm.pozz
Prijatelj me je zamolio da postavim ovo pitanje...Jbg dok je vrsljao po wc-u ispao mu je telefon u isti...
ZTE Blade G.Iako je u garanciji dao ga je u privatni servis u Sapcu da probaju da ga ozive.Izmedju ostalog aparat je pran i u ultrazvucnoj kadi,medjutim posle intervencije telefon se sam od sebe restartuje na redovnih 15-20 minuta i pri tom se pojacano greje sa zadnje strane u visini kamere...Moze li se tu sta uciniti ili je popravka skuplja od samog aparata?Pozdrav svima.Napomena,savetovan je da ga preda u Mts(gde je i kupljen) pa sta Bog da.

Taj Blade G generalno ima lošu matičnu ploču koja koja izaziva simptome koje si naveo. Mnogi se žale na to. Ako je u garanciji neka se žali ali neka prećuti WC 

Nokia Lumia 920
Pukao mi displej na Lumii 820,šta da radim i gde? POMOĆ!!!!!
Kupio sam nokiu ashu 302 u mts,i nesto me zeza dugme za poziv.radi sve,ali nekad kad pritisnem kao da se zaglavi ,cuje se jace ,sa bi to moglo biti ?
rodjeni,
Rodjeni moj....ides u servis i promenis cena oko 45 eur(bila)...
nikola94,
Nikola moj.....odes u servis i neko ti to poravi za oko 500 kinti
POZZ
nikola94,

POZZ
imam garanciju 2 god,da nosim tel u mts ili ?drgrga napisao:rodjeni,
nikola94,
POZZ
Taj deo mi je jasan,ali nisam napomenuo da mi je pukao i ekran, verovatno, pošto ne daje nikakvu sliku!!!
To već može da bude problem!
To već može da bude problem!
Ja imam imam Skate vec godinu i 7 meseci,sve je bilo ok i onda je odjednom poceo da se resetuje non stop.Kad ga ugasim i opet upalim,radi normalno minut dva i opet krene restart.A kad je na punjacu ne gasi se,probao sam s novom baterijom i opet isto.Majstor mi kaze da nema resenja. Molim za pomoc!
- alphablue597
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 15. Feb 2012. 13:38
- :: Nokia Lumia 520
Pozdrav svima.Imam veliki problem sa telefonom Samsung Galaxy Y.Nece uopste da se upali.Pokusao sam sve,da udjem u recovery mode,download mode i sve ostalo sto sam nasao na forumima i ne reaguje uopste,znaci nema ni logo niti bilo sta.Mene sada zanima koliko otprilike kosta popravka i da li se isplati da se popravlja?On je pod garancijom jos nekih 4-5 meseci,ali mislim da nece da je prihvate jel je rootovan.Znaci ako neko zna koliko kosta popravka i da li moze da se popravi bio bih mu veoma zahvalan.Hvala unapred
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
alphablue597, jesi li siguran, za početak, da ti je baterija dovoljno napunjena? Da li telefon daje bilo kakav signal pri pokušaju uključenja? Šta se dešava kada pokušaš da puniš bateriju?
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- alphablue597
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 15. Feb 2012. 13:38
- :: Nokia Lumia 520
Baterija je u redu.Telefon je radio normalno,baterija bila na oko 80%.Skinuo sam vire launcher sa play store,pokrenuo ga telefon se ukocio.Nista nije pomagalo pa sam morao da izvadim bateriju.Kad sam vratio bateriju,nece da se upali nikako,nista se ne desava niti se pojavljuje logo,niti zvuk,apsolutno nista,probao sam i sa punjacem i sve ostalo nista se ne desava,mrtav.m@c|-|oR napisao:alphablue597, jesi li siguran, za početak, da ti je baterija dovoljno napunjena? Da li telefon daje bilo kakav signal pri pokušaju uključenja? Šta se dešava kada pokušaš da puniš bateriju?
Samsung s2 Pomoc
Ovako.. ostao mi je telefon na stolu na jednom rodjendanu i pokvasio se svim i svacim... misleci da mi je prazna baterija probao sam da ga upalim.. Da li je moguce nekako popraviti ga ? Hvala unapred..
O cemu se radi kada na modelu Samsung S1 ima na ekranu zuta fleka velicine oko 2 cm od kraja ekrana,vidi se na beloj boji najvise,na ostalim manje ali se vidi.Sta li je u pitanju sa ekranom i da li ga vredi takvog kupovati?Nasao sam ga povoljno pa molim za savet.
dule88,
Ne vredi,nije bezveze jeftin........
Ne vredi,nije bezveze jeftin........

E ljudi nov sam ovde,pa htedoh pitati neka pitanja,uzeo sam fon u telenoru alcatel ot idol mini i posle par dana sam video belu tacku u uglu ekrana. kontam mrtav piksel, i danas sam primetio da dugme za paljenje/gasenje je uslo malo unutra,obicno je bilo izbaceno malo vise a danas vidim uslo unutra,i dalje se lepo pali i gasi na to dugme ali me brine da ne udje skroz unutra. pa evo pitanje je jel ozbiljno to kada mi mrtav piksel? jel ce mozda taj mrtav piksel da prouzrokuje jos umiranje piksela ? i da li treba da nosim fon u telenor da oni vide u vezi svega toga
hvala na citanju i odgovoru
hvala na citanju i odgovoru
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Gde kupiti bateriju za SGSII? Da kupim na kineskom sajtu tipa Aliexpress za 15$ ili da trazim neku "bolju" kod nas?
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --