Servisiranje - pitajte

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Odgovori
vojvodjanin81
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 20. Feb 2013. 15:40
:: Samsung S5 G900F

Re: Servisiranje-pitajte

Post od vojvodjanin81 »

Mene zanima otkljucavanje LG L4 II sa VIP-a da li je moguce unlock kodom i koja je cena?

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 10. Dec 2007. 18:34
:: s9+

Post od mazzy »

Da li ima razlike u Samsung S3 telefonima kupljenim kod nas i u Evropi i onih koji nisu kupljeni tu.
Imam ponudu pojeftino da kupim S3 od prijatelja koji je on dobio od brata iz Saudijske Arabije :)

Pa me interesuje zbog eventualnog servisa i dijelova. Da li su isti ?

mima_k
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 30. Okt 2013. 12:28
:: LG E615

Post od mima_k »

Pozdrav, imam pitanje u vezi touch screen-a za lg e615. Da li je kompatibilan sa touch screenom za e610, jer nigde ne mogu da nadjem za e615. Pozdrav

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

mima_k,

Da isti je tscreen

vojvodjanin81
,

moguce je otkljucavanje fabrickim kodom........za sve inf. na pm.pozz

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Post od PetarI »

Prijatelj me je zamolio da postavim ovo pitanje...Jbg dok je vrsljao po wc-u ispao mu je telefon u isti... :shock: ZTE Blade G.Iako je u garanciji dao ga je u privatni servis u Sapcu da probaju da ga ozive.Izmedju ostalog aparat je pran i u ultrazvucnoj kadi,medjutim posle intervencije telefon se sam od sebe restartuje na redovnih 15-20 minuta i pri tom se pojacano greje sa zadnje strane u visini kamere...Moze li se tu sta uciniti ili je popravka skuplja od samog aparata?Pozdrav svima.Napomena,savetovan je da ga preda u Mts(gde je i kupljen) pa sta Bog da.

nidzo80
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 19. Jan 2009. 00:48
:: Honor 9

Post od nidzo80 »

Taj Blade G generalno ima lošu matičnu ploču koja koja izaziva simptome koje si naveo. Mnogi se žale na to. Ako je u garanciji neka se žali ali neka prećuti WC :)

rodjeni
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 01. Nov 2013. 12:03
:: nokia lumia 820

Nokia Lumia 920

Post od rodjeni »

Pukao mi displej na Lumii 820,šta da radim i gde? POMOĆ!!!!!

nikola94
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 01. Nov 2013. 12:44
:: Nokia asha 302

Post od nikola94 »

Kupio sam nokiu ashu 302 u mts,i nesto me zeza dugme za poziv.radi sve,ali nekad kad pritisnem kao da se zaglavi ,cuje se jace ,sa bi to moglo biti ?

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od drgrga »

rodjeni,

Rodjeni moj....ides u servis i promenis cena oko 45 eur(bila)...

nikola94,

Nikola moj.....odes u servis i neko ti to poravi za oko 500 kinti :)

POZZ

nikola94
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 01. Nov 2013. 12:44
:: Nokia asha 302

Post od nikola94 »

drgrga napisao:rodjeni,

Rodjeni moj....ides u servis i promenis cena oko 45 eur(bila)...

nikola94,

Nikola moj.....odes u servis i neko ti to poravi za oko 500 kinti :)

POZZ
imam garanciju 2 god,da nosim tel u mts ili ?

rodjeni
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 01. Nov 2013. 12:03
:: nokia lumia 820

Post od rodjeni »

Taj deo mi je jasan,ali nisam napomenuo da mi je pukao i ekran, verovatno, pošto ne daje nikakvu sliku!!!
To već može da bude problem!

milosv86
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 03. Nov 2013. 14:10
:: Zte Skate

Post od milosv86 »

Ja imam imam Skate vec godinu i 7 meseci,sve je bilo ok i onda je odjednom poceo da se resetuje non stop.Kad ga ugasim i opet upalim,radi normalno minut dva i opet krene restart.A kad je na punjacu ne gasi se,probao sam s novom baterijom i opet isto.Majstor mi kaze da nema resenja. Molim za pomoc!

alphablue597
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 15. Feb 2012. 13:38
:: Nokia Lumia 520

Post od alphablue597 »

Pozdrav svima.Imam veliki problem sa telefonom Samsung Galaxy Y.Nece uopste da se upali.Pokusao sam sve,da udjem u recovery mode,download mode i sve ostalo sto sam nasao na forumima i ne reaguje uopste,znaci nema ni logo niti bilo sta.Mene sada zanima koliko otprilike kosta popravka i da li se isplati da se popravlja?On je pod garancijom jos nekih 4-5 meseci,ali mislim da nece da je prihvate jel je rootovan.Znaci ako neko zna koliko kosta popravka i da li moze da se popravi bio bih mu veoma zahvalan.Hvala unapred

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Post od m@c|-|oR »

alphablue597, jesi li siguran, za početak, da ti je baterija dovoljno napunjena? Da li telefon daje bilo kakav signal pri pokušaju uključenja? Šta se dešava kada pokušaš da puniš bateriju?
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

alphablue597
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 15. Feb 2012. 13:38
:: Nokia Lumia 520

Post od alphablue597 »

m@c|-|oR napisao:alphablue597, jesi li siguran, za početak, da ti je baterija dovoljno napunjena? Da li telefon daje bilo kakav signal pri pokušaju uključenja? Šta se dešava kada pokušaš da puniš bateriju?
Baterija je u redu.Telefon je radio normalno,baterija bila na oko 80%.Skinuo sam vire launcher sa play store,pokrenuo ga telefon se ukocio.Nista nije pomagalo pa sam morao da izvadim bateriju.Kad sam vratio bateriju,nece da se upali nikako,nista se ne desava niti se pojavljuje logo,niti zvuk,apsolutno nista,probao sam i sa punjacem i sve ostalo nista se ne desava,mrtav.

kiki93
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 09. Nov 2013. 15:15
:: Samsun galaxy s2

Samsung s2 Pomoc

Post od kiki93 »

Ovako.. ostao mi je telefon na stolu na jednom rodjendanu i pokvasio se svim i svacim... misleci da mi je prazna baterija probao sam da ga upalim.. Da li je moguce nekako popraviti ga ? Hvala unapred..

dule88
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 27. Sep 2011. 19:03

Post od dule88 »

O cemu se radi kada na modelu Samsung S1 ima na ekranu zuta fleka velicine oko 2 cm od kraja ekrana,vidi se na beloj boji najvise,na ostalim manje ali se vidi.Sta li je u pitanju sa ekranom i da li ga vredi takvog kupovati?Nasao sam ga povoljno pa molim za savet.

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od drgrga »

dule88,

Ne vredi,nije bezveze jeftin........ :wink:

Marko1990
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 07. Sep 2013. 19:51
:: Alcatel

Post od Marko1990 »

E ljudi nov sam ovde,pa htedoh pitati neka pitanja,uzeo sam fon u telenoru alcatel ot idol mini i posle par dana sam video belu tacku u uglu ekrana. kontam mrtav piksel, i danas sam primetio da dugme za paljenje/gasenje je uslo malo unutra,obicno je bilo izbaceno malo vise a danas vidim uslo unutra,i dalje se lepo pali i gasi na to dugme ali me brine da ne udje skroz unutra. pa evo pitanje je jel ozbiljno to kada mi mrtav piksel? jel ce mozda taj mrtav piksel da prouzrokuje jos umiranje piksela ? i da li treba da nosim fon u telenor da oni vide u vezi svega toga
hvala na citanju i odgovoru

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Gde kupiti bateriju za SGSII? Da kupim na kineskom sajtu tipa Aliexpress za 15$ ili da trazim neku "bolju" kod nas?
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

Odgovori