MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Re: MT:S novosti

Post od m@c|-|oR »

gaston, +1, Mix Net M.
Odlična vest .
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Zar onda ne gubite prenos nepotrosenih Brzih MB u sl mesec? Jer to je kretenski Telenor isto uradio, ali onda prenos MB bye bye
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

gaston
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 04. Avg 2010. 10:39

Post od gaston »

Moz' biti da si u pravu.. Videcemo. Meni to nista ne znaci jer sve potrosim do 20og u mesecu.. Ovako, bar, ne moram da proveravam koliko je jos ostalo MB da ne bih probio paket. Nekom ce zasmetati ako ukinu prenos jer nece moci da 'budzi' sledeci mesec stedeci u prethodnom. Ali, opet, nece biti ni 'neocekivanog' probijanja paketa. Ok vest sve u svemu.

Shubiglajzer
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 21:07
:: LG L7
:: LG NEXUS

Post od Shubiglajzer »

Da, neće biti prebacivanja neiskorištenih MB u sledeći mesec, ali brzina se drastično smanjuje posle potrošenih MB i kao neograničen internet. Kao u telenoru. Otvaranje neke stranice će trajati čitavu večnost. Verovatno idu na opciju da se dokupe MB, paketi od 500 MB ili 3 GB. Videćemo kako će to funkcionisati, ustvari kako će šljakati internet na tim malim brzinama.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Layne_Staley, upravu si, gubi se prenos... ali brate, po meni je vaznija pouzdanost i predvidivost racuna, nego taj gigabajt gore dole. Ovo do sada je bio cist seljacizam. Dobro da su uradili nesto po tom pitanju. Ja bar volim onaj prepaid osecaj na postpaidu, nema ni 1% rizika da te nesto iznenadi. Neko mozda ima energije da se mlati po sudovima, i da se cima sa zalbama, meni ne treba jos i ta muka u zivotu, sto se kaze, treba da tezim ka tome da mi sto vise stvari u zivotu budu izvesne, da bi mi ostala energija za one neizvesne, a vazne.

Naslusao sam se svakakvih prica sto su ljudi propatili zbog probijanja neta, ni krivi ni duzni - cak i moj najbolji ortak je to proziveo, za 2 klipa na youtube-u mu naplatili 40 evra, ni krivom ni duznom. Da bar zna za sta ih je potrosio. Mogli smo u kafani da se rasturimo za te pare. :)
Pogotovu ja sto volim da se zamlatim na internetu, i da ga koristim na kompu kad smo negde po vikendici i sl. Treba da stojim nekom iznad glave i da brojim svaki kilobajt... Neka.

Shubiglajzer, na taj spori internet ne racunaj, odmah da ti kazem. Dial-up. To je jedva funkcionisalo i pre 10 godina kada su stranice bile u HTML-u sa par gif animacija niske rezolucije, a ne danas.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Stigli novi telefoni u MTS -> Klik
Mogli bi se malo potruditi da spuste cene da ne deru bas kozu sa ledja! :chytry:

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Lobacevski, u pravu si.. I moj dobar ortak placa vipu danak u krvi bas zbog "neta"
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
:: iphone 5s 32gb

Post od darkonda »

Jel ima negde ta vest napismeno, za koje pakete vazi promocija?

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Korisnici Mix Net tarife MB, odnosno GB dobijene u okviru pretplate moći će da, od navedenog datuma, iskoriste u tekućem mesecu, odnosno nepotrošena količina saobraćaja se ne prenosi u naredni mesec. Ostali saobraćaj iz pretplate (minuti i SMS ) koji nije potrošen u tekućem mesecu i dalje će moći da se prenosi u naredni mesec.
Kao sto sam i mislio.. Mada kao sto je Lobachevski rekao, nije ni to toliko lose :)

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

darkonda, uvode i za box.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
:: Xiaomi Mi 9T 6/128
:: Nokia 8 4/64

Post od Ensiferum »

Ukinute su tarife mybel, Bel SMS, Hello i Prva Droid! Ovo su mi pre neki mesec rekli u poslovnici, a očekuje se ukidanje i Bel tarifa, e sad kad, to ne znam!
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
:: iphone 5s 32gb

MT:S novosti

Post od darkonda »

Lobachewsky, super hvala ti na inf :)

Samo nije mi jasno sto tako mala brzin. Mogli su da se otvore makar na 200kbs :D

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

I mts ima praznicnu promociju, sort of... mada im pored popusta od 50% i ne treba neka druga promocija, ali ovo je malo, onako...

Vreme je za poklone

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Drugar je pre tri meseca u mts uzeo postpaid paket i telefon.

Medjutim poslednja dva racuna placa visestruko kod njih,i taj paket mu je postao mali. Na nagovor sluzbenice da uzme veci paket,trazio je da potpise novi ugovor i da uzme mobilni telefon,i ako je samo tri meseca proslo od prvog ugovora kako je potpisao

Molba je napisana,i poslata,sta vi mislite da li ce mu odobriti zahtev za nov ugovor sa mobilnim aparatem?

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

To se nikad ne zna. Sve zavisi na koga naleti. Mada nisam imao iskustva, obično podignu na veći paket bez novog ugovora. Cekamo da javis :-)

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Njemu to ne odgovara,jer je uz prethodni ugovor uzeo nokiu ashu 302

Od 1 decembra su uveli neogranicen net za korisnike,tako da bi presao na novi broj,i odabrao neki top smart telefon,kako bi mogao u potpunosti da iskorsti telefon,uz Mix net XXL paket

Ta tarifa je bas ''velika'',tako da se nadam da ce da izadju u susret,jer ce i njima dobro biti,koliko se secam mesecna pretplata za tu tarifu oko 4700 se placa

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Освежава ли вам се стање преосталих мегабајта из постпејд пакета??? Мени је исто од почетка месеца...
Слобода или смрт

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Servis trenutno nije dostupan.A i meni stoje isti MB od pocetka...

gaston
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 04. Avg 2010. 10:39

Post od gaston »

Servis je proradio ali se broj MB nije promenio od pocetka meseca. Verovatno su odustali od azuriranja sada kada paket ne moze da se probije. Inace, pre neki sat mi je stigao SMS sa obavestenjem da sam potrosio polovinu megabajta iz paketa i da mogu da dokupim Net Plus dodatak, bla, bla... Verovatno ce od sada, kao na prepaidu, samo stizati SMS posle utrosenih 50 posto i 80 posto megabajta.

Odgovori