MTS novosti
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Re: MT:S novosti
gaston, +1, Mix Net M.
Odlična vest .
Odlična vest .
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Zar onda ne gubite prenos nepotrosenih Brzih MB u sl mesec? Jer to je kretenski Telenor isto uradio, ali onda prenos MB bye bye
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
Moz' biti da si u pravu.. Videcemo. Meni to nista ne znaci jer sve potrosim do 20og u mesecu.. Ovako, bar, ne moram da proveravam koliko je jos ostalo MB da ne bih probio paket. Nekom ce zasmetati ako ukinu prenos jer nece moci da 'budzi' sledeci mesec stedeci u prethodnom. Ali, opet, nece biti ni 'neocekivanog' probijanja paketa. Ok vest sve u svemu.
- Shubiglajzer
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 21:07
- :: LG L7
- :: LG NEXUS
Da, neće biti prebacivanja neiskorištenih MB u sledeći mesec, ali brzina se drastično smanjuje posle potrošenih MB i kao neograničen internet. Kao u telenoru. Otvaranje neke stranice će trajati čitavu večnost. Verovatno idu na opciju da se dokupe MB, paketi od 500 MB ili 3 GB. Videćemo kako će to funkcionisati, ustvari kako će šljakati internet na tim malim brzinama.
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Layne_Staley, upravu si, gubi se prenos... ali brate, po meni je vaznija pouzdanost i predvidivost racuna, nego taj gigabajt gore dole. Ovo do sada je bio cist seljacizam. Dobro da su uradili nesto po tom pitanju. Ja bar volim onaj prepaid osecaj na postpaidu, nema ni 1% rizika da te nesto iznenadi. Neko mozda ima energije da se mlati po sudovima, i da se cima sa zalbama, meni ne treba jos i ta muka u zivotu, sto se kaze, treba da tezim ka tome da mi sto vise stvari u zivotu budu izvesne, da bi mi ostala energija za one neizvesne, a vazne.
Naslusao sam se svakakvih prica sto su ljudi propatili zbog probijanja neta, ni krivi ni duzni - cak i moj najbolji ortak je to proziveo, za 2 klipa na youtube-u mu naplatili 40 evra, ni krivom ni duznom. Da bar zna za sta ih je potrosio. Mogli smo u kafani da se rasturimo za te pare.
Pogotovu ja sto volim da se zamlatim na internetu, i da ga koristim na kompu kad smo negde po vikendici i sl. Treba da stojim nekom iznad glave i da brojim svaki kilobajt... Neka.
Shubiglajzer, na taj spori internet ne racunaj, odmah da ti kazem. Dial-up. To je jedva funkcionisalo i pre 10 godina kada su stranice bile u HTML-u sa par gif animacija niske rezolucije, a ne danas.
Naslusao sam se svakakvih prica sto su ljudi propatili zbog probijanja neta, ni krivi ni duzni - cak i moj najbolji ortak je to proziveo, za 2 klipa na youtube-u mu naplatili 40 evra, ni krivom ni duznom. Da bar zna za sta ih je potrosio. Mogli smo u kafani da se rasturimo za te pare.

Pogotovu ja sto volim da se zamlatim na internetu, i da ga koristim na kompu kad smo negde po vikendici i sl. Treba da stojim nekom iznad glave i da brojim svaki kilobajt... Neka.
Shubiglajzer, na taj spori internet ne racunaj, odmah da ti kazem. Dial-up. To je jedva funkcionisalo i pre 10 godina kada su stranice bile u HTML-u sa par gif animacija niske rezolucije, a ne danas.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
Stigli novi telefoni u MTS -> Klik
Mogli bi se malo potruditi da spuste cene da ne deru bas kozu sa ledja!
Mogli bi se malo potruditi da spuste cene da ne deru bas kozu sa ledja!

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
Lobacevski, u pravu si.. I moj dobar ortak placa vipu danak u krvi bas zbog "neta"
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
- :: iphone 5s 32gb
Jel ima negde ta vest napismeno, za koje pakete vazi promocija?
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
Kao sto sam i mislio.. Mada kao sto je Lobachevski rekao, nije ni to toliko loseKorisnici Mix Net tarife MB, odnosno GB dobijene u okviru pretplate moći će da, od navedenog datuma, iskoriste u tekućem mesecu, odnosno nepotrošena količina saobraćaja se ne prenosi u naredni mesec. Ostali saobraćaj iz pretplate (minuti i SMS ) koji nije potrošen u tekućem mesecu i dalje će moći da se prenosi u naredni mesec.

- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
- Ensiferum
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
- :: Xiaomi Mi 9T 6/128
- :: Nokia 8 4/64
Ukinute su tarife mybel, Bel SMS, Hello i Prva Droid! Ovo su mi pre neki mesec rekli u poslovnici, a očekuje se ukidanje i Bel tarifa, e sad kad, to ne znam!
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami
-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
- :: iphone 5s 32gb
MT:S novosti
Lobachewsky, super hvala ti na inf 
Samo nije mi jasno sto tako mala brzin. Mogli su da se otvore makar na 200kbs

Samo nije mi jasno sto tako mala brzin. Mogli su da se otvore makar na 200kbs

- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
I mts ima praznicnu promociju, sort of... mada im pored popusta od 50% i ne treba neka druga promocija, ali ovo je malo, onako...
Vreme je za poklone
Vreme je za poklone
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Drugar je pre tri meseca u mts uzeo postpaid paket i telefon.
Medjutim poslednja dva racuna placa visestruko kod njih,i taj paket mu je postao mali. Na nagovor sluzbenice da uzme veci paket,trazio je da potpise novi ugovor i da uzme mobilni telefon,i ako je samo tri meseca proslo od prvog ugovora kako je potpisao
Molba je napisana,i poslata,sta vi mislite da li ce mu odobriti zahtev za nov ugovor sa mobilnim aparatem?
Medjutim poslednja dva racuna placa visestruko kod njih,i taj paket mu je postao mali. Na nagovor sluzbenice da uzme veci paket,trazio je da potpise novi ugovor i da uzme mobilni telefon,i ako je samo tri meseca proslo od prvog ugovora kako je potpisao
Molba je napisana,i poslata,sta vi mislite da li ce mu odobriti zahtev za nov ugovor sa mobilnim aparatem?
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
To se nikad ne zna. Sve zavisi na koga naleti. Mada nisam imao iskustva, obično podignu na veći paket bez novog ugovora. Cekamo da javis 

- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Njemu to ne odgovara,jer je uz prethodni ugovor uzeo nokiu ashu 302
Od 1 decembra su uveli neogranicen net za korisnike,tako da bi presao na novi broj,i odabrao neki top smart telefon,kako bi mogao u potpunosti da iskorsti telefon,uz Mix net XXL paket
Ta tarifa je bas ''velika'',tako da se nadam da ce da izadju u susret,jer ce i njima dobro biti,koliko se secam mesecna pretplata za tu tarifu oko 4700 se placa
Od 1 decembra su uveli neogranicen net za korisnike,tako da bi presao na novi broj,i odabrao neki top smart telefon,kako bi mogao u potpunosti da iskorsti telefon,uz Mix net XXL paket
Ta tarifa je bas ''velika'',tako da se nadam da ce da izadju u susret,jer ce i njima dobro biti,koliko se secam mesecna pretplata za tu tarifu oko 4700 se placa
Освежава ли вам се стање преосталих мегабајта из постпејд пакета??? Мени је исто од почетка месеца...
Слобода или смрт
Servis trenutno nije dostupan.A i meni stoje isti MB od pocetka...
Servis je proradio ali se broj MB nije promenio od pocetka meseca. Verovatno su odustali od azuriranja sada kada paket ne moze da se probije. Inace, pre neki sat mi je stigao SMS sa obavestenjem da sam potrosio polovinu megabajta iz paketa i da mogu da dokupim Net Plus dodatak, bla, bla... Verovatno ce od sada, kao na prepaidu, samo stizati SMS posle utrosenih 50 posto i 80 posto megabajta.