Iskustva sa (online) prodavnicama

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Odgovori
iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Re: Iskustva sa (online) prodavnicama

Post od iLuka »

Mislim da sam pisao ali evo opet cu. Jedina on line radnja u kojoj sam kupovao i znam ljude koji su kupovali je mobilnishop.com
Radnja je u SU i vrlo su korektni. Maaalo je cena ponekad visa ali su sigurica :)

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 18. Okt 2013. 21:59
:: iP11pro

Post od weska88 »

Ja uzimam telefeno na "kupujem prodajem" kod nekog Ivana iz Apatina cene su mu najnize na tom sajtu,daje poklon silikonsku futrolu i pisanu garanciju radnje njegove na godinu dana.Naravno svi telefoni su original u ful pakovanju...Sada ima 450 pozitivnih ocena tako da nema sta da brinete...

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Re: Одг: Iskustva sa (online) prodavnicama

Post od toda81 »

Weska88, mozes li mi poslati na pp link od njegovih oglasa? Ja sam takodje kupio moj note 2 od coveka iz BG-a, ali samo sa garancijom pisanom rukom, mada to nista ne znaci. Telefone uvozi na crno iz Norveske cini mi se
Note IV N9100 dual

kizami88
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 13. Nov 2013. 11:09
:: samsung galaxy s4

Post od kizami88 »

Zanima me da li je neko imao iskustva sa prodavnicom TOP ZONA ili TOP SPORT u balkanskoj? Ako jeste, kakva su.

Hvala :)

kizami88
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od kizami88 »

Posto nemam pojma gde bih stavio ovaj post, evo pokusacu ovde, pa neka ga admin, ako misli da mu nije mesto ovde prebaci na odgovarajucu temu, a na pp mi posalje na koju temu je post prebacen.

Zanima me gde mogu da saznam da li neko prodaje telefon uzet preko paketa, posto u oglasima to ne navode. Prednost imaju sim free ili telefoni iz mts mreze.

Hvala

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Pa ako osoba koja se oglasava to ne navede u samom oglasu onda nigde i ne mozes saznati.
Jedino da kontaktiras prodavca ili kad vidis fiskalni/garanciju.
Bilo je price na forumu, nekih predloga, da se u oglasima uvede i obavezna rubrika da li je telefon sa nekog provajdera i zakljucan ili nije. Od toga evo do danas nista nema, tako da sumnjam da ce ista i biti. Jedina dodirna tacka izmedju oglasa i foruma jeste adresa sajta, nista vise od toga.

NightBird
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 18. Feb 2007. 03:45

Post od NightBird »

Logic shop ili Mobilnishop, od koga naruciti za istu cenu logic shop daje 2 god garancije a mobilnishop daje 1 god mada to su garancije bez fiskalnog racuna... dakle od koga naruciti? Ili mozda telekoplus?
htc wildfire s

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

evo mojih najnovijih iskustava...
naime, juce sam kupio jedan aparat burazeru u radnji u Balkanskoj 35 koja se zove Top Zona...

decko, inace vlasnik, je skroz normalan, cene su ok, daje dve godine garancije, sve ljubazno, sa strpljenjem...

mogli smo i da upalimo aparat pre kupovine, smarali smo ga jedno sat ipo vremena, sve sto smo hteli je vadio, otvarao itd...

sve preporuke :)

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Ne znam kako vi, ali ja sam uvek vise za kupovinu u prodavnici, kafani, na klupi ili gde god, nego ovako preko neta osim ukoliko nije neko koga poznajem ili "poznajem" ovako sa foruma. Ne zato sto moze da ti spakuje ciglu/cepanicu umesto telefona ili cega vec, nego prosto zato sto zelim da testiram uredjaj pre kupovine i bas taj koji sam njakao da kupim. I da, hocu da sam JA taj koji ce one nalepnice pocepati i prvi otvoriti kutiju.
Mozda sam skeptican previse, ali ne dajem sansu da me neko za moje pare zavrne.

kenzoki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 05. Nov 2007. 08:39
Kontakt:

Post od kenzoki »

luca napisao:
mogli smo i da upalimo aparat pre kupovine, smarali smo ga jedno sat ipo vremena, sve sto smo hteli je vadio, otvarao itd...

ovo mi se ne đa. i zbog prvog punjenja baterije, a i ako već kupujem u radnji i zbog toga što ne želim da kupim uređaj koji je već služio kao tester model a on mi ga prodaje kao šatro nekorišćen.

bilo bi jedino ok da se prodaju nalepnicom fabrički zapečaćene kutije, ali ok, znam da tako može al kad platiš trostruku cenu koju traži commtrade :dry:

codaa
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 16. Feb 2014. 20:12
:: galaxy s2
:: s5230

Post od codaa »

Kupio sam Samsung Galaxy S2 Plus u Logic Shop-u.Sve je ok radi super ,normalna prodavnica,bio sam licno tamo.Garancija je 2 godine,bez fiskalnog al' ok.Tako da ono,moje preporuke javljam ako se nesto promeni a nadam se da nece :D

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Re: Одг: Iskustva sa (online) prodavnicama

Post od toda81 »

Na koji nacin priznaju garanciju bez fiskalnog?
Koliko si para dao za telefon?
Note IV N9100 dual

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Možda misli na to da ima overen garantni listic, ali je problem što je potreban i fiskalni da bi garancija bila važeća. Bez fiskalnog je stvar njihove dobre volje. A fiskalni nisu dali jer je telefon na crnjaka uvežen i prodat.

kizami88
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od kizami88 »

luca napisao:evo mojih najnovijih iskustava...
naime, juce sam kupio jedan aparat burazeru u radnji u Balkanskoj 35 koja se zove Top Zona...

decko, inace vlasnik, je skroz normalan, cene su ok, daje dve godine garancije, sve ljubazno, sa strpljenjem...

sve preporuke :)
Jel imao jos neko iskustva sa ovom prodavnicom?

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

kenzoki, pa nije valjda test model.. Ako ti hoces da kupis telefon, izvadis novac, onda ti daju da upalis telefon i da ga cackas.. Sigurno nece davati telefon svakome ko udje da ga cacka i proverava.. samo ljudima koji zele da kupe, tj koji izvade novac ..
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

naravno da smo pokazali da zelimo taj telefon i ''pokazali novac'', ali pre ubacivanja kartice prosto pogledas sta i kako... burazer nikad nije ni imao neki bolji model pa mu je taj lg koji je uzeo vrh i morao je da ga upali...

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

iLuka, pa o tome pricam :) Nece dati nekom random liku da cacka telefon, u koliko ne vide da kupac zaista zeli da kupi telefon.. A onda je realno dati telefon na "cackanje"....
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

pazi, jeste se burazer dvoumio jedno pola sata ko seoska mlada ali je hteo da uzme jedan od ta dva... :dry:

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

iLuka, ma da, jedno je kada se dvoumis a drugo je kada neko besciljno ulazi u prodavnicu da procacka telefon..
Za to sluzi Telenor, mts &co... :D

Freyr
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 14. Avg 2004. 09:57
:: iphone 4

Post od Freyr »

Ja sam resio da kupim BB z10, ima li neko predlog od koga da nabavim (milsim na ove sto valjaju iz HU na KP :))
Ove prodavnicice su mi malo preskupe :wink:
12 godina na forumu!

Odgovori