Radnja je u SU i vrlo su korektni. Maaalo je cena ponekad visa ali su sigurica
Iskustva sa (online) prodavnicama
Re: Iskustva sa (online) prodavnicama
Mislim da sam pisao ali evo opet cu. Jedina on line radnja u kojoj sam kupovao i znam ljude koji su kupovali je mobilnishop.com
Ja uzimam telefeno na "kupujem prodajem" kod nekog Ivana iz Apatina cene su mu najnize na tom sajtu,daje poklon silikonsku futrolu i pisanu garanciju radnje njegove na godinu dana.Naravno svi telefoni su original u ful pakovanju...Sada ima 450 pozitivnih ocena tako da nema sta da brinete...
- toda81
- Prijatelj foruma

- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Одг: Iskustva sa (online) prodavnicama
Weska88, mozes li mi poslati na pp link od njegovih oglasa? Ja sam takodje kupio moj note 2 od coveka iz BG-a, ali samo sa garancijom pisanom rukom, mada to nista ne znaci. Telefone uvozi na crno iz Norveske cini mi se
Note IV N9100 dual
Zanima me da li je neko imao iskustva sa prodavnicom TOP ZONA ili TOP SPORT u balkanskoj? Ako jeste, kakva su.
Hvala
Hvala
Posto nemam pojma gde bih stavio ovaj post, evo pokusacu ovde, pa neka ga admin, ako misli da mu nije mesto ovde prebaci na odgovarajucu temu, a na pp mi posalje na koju temu je post prebacen.
Zanima me gde mogu da saznam da li neko prodaje telefon uzet preko paketa, posto u oglasima to ne navode. Prednost imaju sim free ili telefoni iz mts mreze.
Hvala
Zanima me gde mogu da saznam da li neko prodaje telefon uzet preko paketa, posto u oglasima to ne navode. Prednost imaju sim free ili telefoni iz mts mreze.
Hvala
- Azimuth
- Moderator

- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Pa ako osoba koja se oglasava to ne navede u samom oglasu onda nigde i ne mozes saznati.
Jedino da kontaktiras prodavca ili kad vidis fiskalni/garanciju.
Bilo je price na forumu, nekih predloga, da se u oglasima uvede i obavezna rubrika da li je telefon sa nekog provajdera i zakljucan ili nije. Od toga evo do danas nista nema, tako da sumnjam da ce ista i biti. Jedina dodirna tacka izmedju oglasa i foruma jeste adresa sajta, nista vise od toga.
Jedino da kontaktiras prodavca ili kad vidis fiskalni/garanciju.
Bilo je price na forumu, nekih predloga, da se u oglasima uvede i obavezna rubrika da li je telefon sa nekog provajdera i zakljucan ili nije. Od toga evo do danas nista nema, tako da sumnjam da ce ista i biti. Jedina dodirna tacka izmedju oglasa i foruma jeste adresa sajta, nista vise od toga.
Logic shop ili Mobilnishop, od koga naruciti za istu cenu logic shop daje 2 god garancije a mobilnishop daje 1 god mada to su garancije bez fiskalnog racuna... dakle od koga naruciti? Ili mozda telekoplus?
htc wildfire s
evo mojih najnovijih iskustava...
naime, juce sam kupio jedan aparat burazeru u radnji u Balkanskoj 35 koja se zove Top Zona...
decko, inace vlasnik, je skroz normalan, cene su ok, daje dve godine garancije, sve ljubazno, sa strpljenjem...
mogli smo i da upalimo aparat pre kupovine, smarali smo ga jedno sat ipo vremena, sve sto smo hteli je vadio, otvarao itd...
sve preporuke
naime, juce sam kupio jedan aparat burazeru u radnji u Balkanskoj 35 koja se zove Top Zona...
decko, inace vlasnik, je skroz normalan, cene su ok, daje dve godine garancije, sve ljubazno, sa strpljenjem...
mogli smo i da upalimo aparat pre kupovine, smarali smo ga jedno sat ipo vremena, sve sto smo hteli je vadio, otvarao itd...
sve preporuke
- Azimuth
- Moderator

Ne znam kako vi, ali ja sam uvek vise za kupovinu u prodavnici, kafani, na klupi ili gde god, nego ovako preko neta osim ukoliko nije neko koga poznajem ili "poznajem" ovako sa foruma. Ne zato sto moze da ti spakuje ciglu/cepanicu umesto telefona ili cega vec, nego prosto zato sto zelim da testiram uredjaj pre kupovine i bas taj koji sam njakao da kupim. I da, hocu da sam JA taj koji ce one nalepnice pocepati i prvi otvoriti kutiju.
Mozda sam skeptican previse, ali ne dajem sansu da me neko za moje pare zavrne.
Mozda sam skeptican previse, ali ne dajem sansu da me neko za moje pare zavrne.
luca napisao:
ovo mi se ne đa. i zbog prvog punjenja baterije, a i ako već kupujem u radnji i zbog toga što ne želim da kupim uređaj koji je već služio kao tester model a on mi ga prodaje kao šatro nekorišćen.
bilo bi jedino ok da se prodaju nalepnicom fabrički zapečaćene kutije, ali ok, znam da tako može al kad platiš trostruku cenu koju traži commtrade
Kupio sam Samsung Galaxy S2 Plus u Logic Shop-u.Sve je ok radi super ,normalna prodavnica,bio sam licno tamo.Garancija je 2 godine,bez fiskalnog al' ok.Tako da ono,moje preporuke javljam ako se nesto promeni a nadam se da nece 
- toda81
- Prijatelj foruma

- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Одг: Iskustva sa (online) prodavnicama
Na koji nacin priznaju garanciju bez fiskalnog?
Koliko si para dao za telefon?
Koliko si para dao za telefon?
Note IV N9100 dual
- Azimuth
- Moderator

Možda misli na to da ima overen garantni listic, ali je problem što je potreban i fiskalni da bi garancija bila važeća. Bez fiskalnog je stvar njihove dobre volje. A fiskalni nisu dali jer je telefon na crnjaka uvežen i prodat.
Jel imao jos neko iskustva sa ovom prodavnicom?luca napisao:evo mojih najnovijih iskustava...
sve preporuke
- Layne_Staley
- Mobil manijak

- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
kenzoki, pa nije valjda test model.. Ako ti hoces da kupis telefon, izvadis novac, onda ti daju da upalis telefon i da ga cackas.. Sigurno nece davati telefon svakome ko udje da ga cacka i proverava.. samo ljudima koji zele da kupe, tj koji izvade novac ..
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
naravno da smo pokazali da zelimo taj telefon i ''pokazali novac'', ali pre ubacivanja kartice prosto pogledas sta i kako... burazer nikad nije ni imao neki bolji model pa mu je taj lg koji je uzeo vrh i morao je da ga upali...
- Layne_Staley
- Mobil manijak

- Kontakt:
iLuka, pa o tome pricam
Nece dati nekom random liku da cacka telefon, u koliko ne vide da kupac zaista zeli da kupi telefon.. A onda je realno dati telefon na "cackanje"....
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
pazi, jeste se burazer dvoumio jedno pola sata ko seoska mlada ali je hteo da uzme jedan od ta dva... 
- Layne_Staley
- Mobil manijak

- Kontakt:
iLuka, ma da, jedno je kada se dvoumis a drugo je kada neko besciljno ulazi u prodavnicu da procacka telefon..
Za to sluzi Telenor, mts &co...
Za to sluzi Telenor, mts &co...
Ja sam resio da kupim BB z10, ima li neko predlog od koga da nabavim (milsim na ove sto valjaju iz HU na KP
)
Ove prodavnicice su mi malo preskupe
Ove prodavnicice su mi malo preskupe
12 godina na forumu!