ja imam N6680 i što se tiče performansi i funkcija, jako sam zadovoljan. Ima sve, može SVE, i mislim da je BestBuy trenutno. Samsunzi kod mene imaju jedan veeeliki bonus, ali SAMO na dizajn. Ne mogu da se porede sa Nokijama jer su tehnološki spram njih daleko lošiji.

Jedino su lepo upakovani, ali brate, svaka ih riba ima, svi isto zvuče, i svi imaju istu elektroniku, samo je kutija drugačija. SE je najboilji odnos cena/performanse,ali mi se ne sviđa dizajn, kao ni tel imenik (trazis imena samo po početnom slovu

).
Od telefona očekujem:
1. Da je funkcionalan (Nokia, dakle

)
2. Da nije jako mali, jer bi mi smesno stajao... Dimenzija otprilike kao n6680
3. Da je kvalitetno sklopljen, tj da nema skripanja, pucketanja i sl dok kucam poruke i da se te iste poruke lako i brzo kucaju (opet Nokia, mada 6680 ima poklopac otpozadi za kamerukoji se jako klima pa me iritira)
4. Da je lep na izgled
5. Kamera manje-više, ali barem 1.3Mpx (Samsunzi, Sharpovi, i Lg imaju MNOGO bolji kvalitet slike uslikane kamerom nego Nokia

, znači Nokia dobija jednu MINUŠČINU u ovom slučaju)
6. mp3, avi, 3gp... Koristim s vremena na vreme; očekivao bih od novih telefona da to sve podržavaju, ali mi nije presudno
7. Da ima proširivu memoriju, ili da ima min 80-100mb u sebi
8. Da je lep i kvalitetan ekran, sa jasnim slovima!!
9. 3G mi ne treba , iako moj mob i to podržava
10. Symbian - ok, PLUS za Nokiu, al to još nem ogu da komentarišem, jer ga imam tek 2 meseca; zasad sam jako zadovoljan
Ufff.. raspisah se.... aj sad vi malo