Sony Ericsson Cyber-Shot K800

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Stefane, procitaj review na mr.com=u i sve tje ti biti jasno... tamo imate i live slike, kao sto rekoh telefon je prelep... :)
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Nasao sam nesto novo izlazi i k790i on nece imati 3g,nego samo edge i tri-band.Znaci isti model kao i k800,samo nema 3g.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

rocK napisao:hahhahahah cuj xenon blic :lol: :lol: ,ccc....malo pretjerano ali je dobar telefon, a kada izlazi? :)
sad se smej sam sebi jer ima xenon blic!

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Pimetite da u nekim slikama ima kameru ispred a u nekima nema :dry: . El to jedina razlika izmedju k790 i k800 ???

I ovo "Only 4 resolutions are supported – 3MP, 2MP, 1MP" cini mi se da su malo pretarali. Do sada je bilo samo po par rezloucija od kojih pola njih ispod 640*480 a sada nisu zadovoljni ni sa ovim :dry: .

Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

Post od Tanja »

da,to sam i ja uochila...ochigledno je u tome razlika :) telefon je stvarno lep,ne smem ni da pomislim koliko ce koshtati...ali kako je sve ovo krenulo ne mogu da zamislim shta ce tek izaci kroz 2-3 godine :D
Sony Ericsson Vivaz silver 8gb + Nokia e71 8gb white <3

Dario 13
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 17:50

Post od Dario 13 »

Ne znamo sta ce izaci za 2-3 godine. Ali meni je vec sada tj. kada izađe K800 ja cu ga kupiti jer taj mobitel ima stvarno sve sto ja zelim od moba. Sve ono dalje ce biti vec pomalo nepotrebno...
Vise se bas i nema novoga ubacivati u mobove, sada se može samo razvijati ubaceno...
MALO JE PUNO!!!

Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

Post od Tanja »

nebih se bash slozila sa tim da se vishe nema shta ubacivati u fonove...tehnika jako brzo napreduje i ko zna shta ce se sve ozdeshavati u buducnosti...ne tako dalekoj... :D
Sony Ericsson Vivaz silver 8gb + Nokia e71 8gb white <3

mihajlovic
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 27. Dec 2005. 13:39

Post od mihajlovic »

Slika

Slika

Slika

Slika
Тренутно вршим дужност председника. Мада имам запажене улоге и у другим комедијама.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

ne znam da li ista moze da se doda ovom modelu osim da je (trenutno) savrsen model...inace nasao sam na netu da ce se pojaviti po ceni od 350-400 evrica u zavisnosti od regiona gde ce se prodavati...pozz

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

xenon flash ti je mnogo jaci i od obichnih flashova koji se ugradjuju u mobilne telefone , ali ne i od onih koji se ugradjuju u dig. fotoaparate , shto znachi da cje slike u mraku bolje izgledati

ps. molim te nemoj vishe da pishesh velikim slovima jer to znachi kao da se deresh

skaw
Banned
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 14:25

Post od skaw »

Del Boy onda se ti deresh jer je tvoje ime napisano velikim slovima :x I NE PAMETUJ VISE :disgust: :disgust:

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
:: Iphone 7
:: Lenovo P780

Post od bachika »

Alo bre skaw procitaj pravila ponasanja na forumu bre!!! :disgust: Pa tek onda komentarisi za druge :uhuh:

Malo samo tolerancije :wink:

Ali telefon je perverzija... Sa kamerom i blicem stvarno su otisli mnogo koraka dalje... 8)
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU

mihajlovic
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od mihajlovic »

Slika

R E A L B EA U T Y
Тренутно вршим дужност председника. Мада имам запажене улоге и у другим комедијама.

djordje_MML
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 07. Jan 2006. 22:32
Kontakt:

Post od djordje_MML »

Ja ću se ubiti! Telefon ima takvu kameru, ali je rezolucija videa ostala 176x144!!! :x Ja više snimam video nego slike i stvarno mi je glupo što nisu poboljšali. Čuo sam da planiraju neki model sa vrlo visokim kvalitetom videa, ali ko zna kada će se pojaviti i sigurno će koštati ko đavo!

djordje_MML
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 07. Jan 2006. 22:32
Kontakt:

Post od djordje_MML »

Ljudi, slušajte šta mi je tek sad palo napamet: ako ima pravi blic, to znači da neće više moći da se koristi svetlo pri snimanju videa, a to je vrlo korisna opcija.... Znači sony ericsson je ovaj model žešće osakatio što se tiče videa.... :uhuh: :x

$h@de
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 29. Jan 2006. 20:43

Post od $h@de »

Ko kaze da taj blic ne moze da svetli non-stop? Mozda ce to malo da izvuce stvar, ali ako hocete dobar video nema sta da cekate takav telefon vec postoji... ode ja u off. Sve u svemu fon nastavlja uspesnost K serije SE-a. Svaka im dala... :)
.:Mess with the best, die like the rest:.

mihajlovic
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od mihajlovic »

Nadam se da postoji objasnjenje za to sto nije poboljsana rezolucija videa,jer ipak sub brand CyberShot cini odlike Digitalnih foto aparata,a ne Handycam-a...pa se nadam da ce izbaciti Handycam SE koji ce imati funkciju real camcordera!

Sto se tice Flasha,radice kao real "xenon flash" i flash light 8)

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Ajmo ko ima pare neka spremi pare za telefon,na gsmarena pise da je izasao,znaci kod nas dolazi za jedno najvise mesec dana,mozda se pojavi i za 5dana.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

dugi
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 29. Dec 2004. 23:50

Post od dugi »

Trebao bi izaci u prodaju 28/07 i kostace oko 400 eura,

http://www.katshing.se/index.asp?page=h ... ?aid=11411

Odgovori