Pimetite da u nekim slikama ima kameru ispred a u nekima nema . El to jedina razlika izmedju k790 i k800 ???
I ovo "Only 4 resolutions are supported – 3MP, 2MP, 1MP" cini mi se da su malo pretarali. Do sada je bilo samo po par rezloucija od kojih pola njih ispod 640*480 a sada nisu zadovoljni ni sa ovim .
da,to sam i ja uochila...ochigledno je u tome razlika telefon je stvarno lep,ne smem ni da pomislim koliko ce koshtati...ali kako je sve ovo krenulo ne mogu da zamislim shta ce tek izaci kroz 2-3 godine
Sony Ericsson Vivaz silver 8gb + Nokia e71 8gb white <3
Ne znamo sta ce izaci za 2-3 godine. Ali meni je vec sada tj. kada izađe K800 ja cu ga kupiti jer taj mobitel ima stvarno sve sto ja zelim od moba. Sve ono dalje ce biti vec pomalo nepotrebno...
Vise se bas i nema novoga ubacivati u mobove, sada se može samo razvijati ubaceno...
nebih se bash slozila sa tim da se vishe nema shta ubacivati u fonove...tehnika jako brzo napreduje i ko zna shta ce se sve ozdeshavati u buducnosti...ne tako dalekoj...
Sony Ericsson Vivaz silver 8gb + Nokia e71 8gb white <3
ne znam da li ista moze da se doda ovom modelu osim da je (trenutno) savrsen model...inace nasao sam na netu da ce se pojaviti po ceni od 350-400 evrica u zavisnosti od regiona gde ce se prodavati...pozz
xenon flash ti je mnogo jaci i od obichnih flashova koji se ugradjuju u mobilne telefone , ali ne i od onih koji se ugradjuju u dig. fotoaparate , shto znachi da cje slike u mraku bolje izgledati
ps. molim te nemoj vishe da pishesh velikim slovima jer to znachi kao da se deresh
Ja ću se ubiti! Telefon ima takvu kameru, ali je rezolucija videa ostala 176x144!!! Ja više snimam video nego slike i stvarno mi je glupo što nisu poboljšali. Čuo sam da planiraju neki model sa vrlo visokim kvalitetom videa, ali ko zna kada će se pojaviti i sigurno će koštati ko đavo!
Ljudi, slušajte šta mi je tek sad palo napamet: ako ima pravi blic, to znači da neće više moći da se koristi svetlo pri snimanju videa, a to je vrlo korisna opcija.... Znači sony ericsson je ovaj model žešće osakatio što se tiče videa....
Ko kaze da taj blic ne moze da svetli non-stop? Mozda ce to malo da izvuce stvar, ali ako hocete dobar video nema sta da cekate takav telefon vec postoji... ode ja u off. Sve u svemu fon nastavlja uspesnost K serije SE-a. Svaka im dala...
Nadam se da postoji objasnjenje za to sto nije poboljsana rezolucija videa,jer ipak sub brand CyberShot cini odlike Digitalnih foto aparata,a ne Handycam-a...pa se nadam da ce izbaciti Handycam SE koji ce imati funkciju real camcordera!
Sto se tice Flasha,radice kao real "xenon flash" i flash light
Тренутно вршим дужност председника. Мада имам запажене улоге и у другим комедијама.
Ajmo ko ima pare neka spremi pare za telefon,na gsmarena pise da je izasao,znaci kod nas dolazi za jedno najvise mesec dana,mozda se pojavi i za 5dana.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.