Sonyericsson k750i vs Motorola v3x

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?

Glasanje se završava Ned, 26. Mar 2006. 16:28

k750i
20
74%
v3x
7
26%

Ukupno glasova: 27

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Koji od ova dva telefona je bolji i zasto.OBa imaju istu kameru,ajd dajte neke slike da uporedimo. 8)
8)
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

pih koliko kamera imas trenutno na trzistu sa 2mp...a dali je neka prevazisla k750!?ne bih rekao ni u skorije vreme :wink: pozz
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

Slazem se sa Danielom a i nekako mi je SE ozbiljniji telefon, Motorola mi deluje smekerski, kao modni detalj 8)
HOX Titanium gray

Hat
Banned
Pridružio se: Pet, 15. Jul 2005. 15:55

Post od Hat »

slazem se SE je zakon ja nekako nevolim motorole i preklopne telefone(vise) imao sam neugodno iskustvo sa samsungom E 700 nakon 10 mjeseci otisla mi je kamera i vise nema sanse da kupim preklopni mob :shock: :shock:

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

glasao sam za K750i jer ga trenutno koristim a motorolu nisam ni video...mozda nisam zbog toga kompetentan ali me je K750i stvarno odusevio kao telefon i mislim da slike na motoroli nisu bolje...pozz 8)

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Hvala na komentarima,evo skupio sam pare pa sam hteo da uzmem k750i,ali okrenu ja stranicu gde imaju motorola telefoni,i vidim da je v3x 250evrica,a bio 450. :blinky: :o A jos k750i ima i radio.Motorola ima bolju rezoluciju ekrana i 3g(koji je nepotreban).Znaci kupujem k750i.

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Slike na motoroli ne mogu da se porede sa k750. Motoroli nije bilo u prvom planu kamera jer su gledali kako da spakuju to u sto manje kuciste a da pri tome ne bude 0.3 nego 2mpix (lepse zvuci). Bash sam gledao na netu sta ume, nije neka kamera, ali verujem da se na display-u jako lepo vidi.
Meni se vise svidja k750.

POz 8)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

dao sam glas za k750i jer je po meni bolji izbor , ako nishta makar zbog bolje kamere , iako v3x ima bolji displej , drugu kameru i umts (skoro pa neupotrebljivo) , vishe memorije (ugradjene) , ali zato k750i ima bolju kameru , bateriju , radio , brzi bt (v 2.0) , manji je , laksi i meni ljepsi , i ima irda.
k750 8) :wink: :) :D :lol:

miljex
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 23. Sep 2004. 09:50

Post od miljex »

V3x nisam još držao u ruci, nisam je koristio, kako onda da glasam :uhuh: , mislim da je ovo glasanje po principu rekla kazala, niko nije vidio ni fotke, ni displej, ni tastaturu, ni dimenzije.... :x Motorole, a poznato je da Motorola zna napraviti dobar telefon.

Plus većina glasača posjeduje k750 :wacko:

Mnogo objektivno i pošteno glasanje :?

Dushan_87
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 02. Avg 2005. 09:07
Kontakt:

Post od Dushan_87 »

pa iskreno meni se vise svidja (mislim na spoljasnji izgled) motorola, a ni iznutra nije los :) ... k750i mi je odvratan spolja... ali zato iznutra "jede malu decu"

ali ipak svoj glas dajem motoroli :D jer sam uvek izuzetak :D

ma sta mi pisemo ovde... covek je vec kupio k750, nije pogresio :D

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Nisam kupio,tek cu da idem da kupim. :)
;) ;)A k750i je spolja mnogo lepsi nego motorola,a i iznutra.
Pogledaj kako je sladak.Slika

Dushan_87
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 02. Avg 2005. 09:07
Kontakt:

Post od Dushan_87 »

o ukusima ne treba raspravljati... :uhuh:

meni se iskreno ne svidja spoljasnji izgled k750i, ali nedavno sam video fotke sa istog aparata i skoro pao dole... savrsene slike... uzmi ga :D

pozdrav 8) (© by Lomnica_city :lol: )

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

6680, kad vidiš motorolu uživo, razočaraćeš se sigurno...Danas sam je videla u jednoj radnji, i stvarno je bezveze odradjena :ohmy:

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

He he koja tema.Glasao sam za k750i!!Logicno!Odusevljen sam fonom!I dalje ce biti ovakvih tema "sta je bolje symbian vs obican" v3x je 3g k750i obican fon,ovaj je na preklop drugi monoblok...ima mnogo razlika ali posto si verovatno mislio na kameru k750i je i dalje na CELU kao telefon sa najboljom kamerom.
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Mogao bi da padne jedan LOCK na temu s'obzirom da se dechko odluchio ovde se i dalje komentarishe po 1000 put u krug jedno te isto... 8)

slavisaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
:: Huawei Mate 10 Pro

Post od slavisaj »

Ja sam cito neki engleski casopis o mobilnim telefonima, i uporedjivali su kamere, bili su motorola v3x, sek750, nokia n90, lg, toshiba, samsung d600, i po njihovoj oceni motorola v3x pravi najbolje fotografije. Samo jos da dodam, da su test radili profesionalni fotograferi

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@slavisaj: onda ti profesinalni fotograferi imaju manje od 8godina skole :lol: . Shalim se, to sigurno dobili kintu za to ili je neka mucka bila.
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

slavisaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
:: Huawei Mate 10 Pro

Post od slavisaj »

ne znam dali je bila mucka ili dobili kintu, ali znam da su gledali opsti kvalitet, boje, osvetljenje, ....
Ima prilozene fotografije, isti subjekt ali uslikan sa svakim od tih kamera telefona, i po njima overall kvalitet je od te motorole v3x. Sad ako oni lazu, lazem i ja

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Opste poznata stvar je da najbolje ekrane na svetu pravi Sharp a on isporucuje ekrane Motoroli tako da je po tom pitanju mnogo boli od Se.Licno ne gotivim motorolu ali posto ovde malo ko je koristio pomenutu Motorolu glasanje ne moze biti objektivno.Ja nisam koristio Motorolu ali sam pogledao slike na ekranu(izgledaju perfektno)a izgled telefona je moderan i mnogo lepsi od SE.Ne mogu da glasam ako znam samo jedan telefon.Neka se javi neko ko ima Motorolu V3X.
LG G2 Black,16GB

Schkomi
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 21. Sep 2004. 11:53

Post od Schkomi »

Malo sam čačkao po V3x neki dan... i jako mi se NE dopada!! To je generalno dobar telefon, lepo upakovan sa dobrim performansama, ali je meny jako sakat, ikonice i sam stil slova i menija je kao da ste dali retardiranom detetu da se malo poigra pa da nažvrljači nešto.... K750i je daleko ozbiljniji, ali mi se ne sviđa dizajn...

.....Mislim da cu ostati na Nokiji za sad :D ....

Pravi pogodak bi bio kad bi Motorola redizajnirala svoj staromodni meni i ikonice, ili kopirala stil Samsunga npr... e, onda bih se odlucio za nju... 8)

Odgovori