Sonyericsson k750i vs Motorola v3x
- MilančeBGD
 - Expert

- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
 - :: Sony Xperia U
 - :: SE K800i

Sonyericsson k750i vs Motorola v3x
Koji od ova dva telefona je bolji i zasto.OBa imaju istu kameru,ajd dajte neke slike da uporedimo. 

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
						- fain2daniel
 - Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
 - Kontakt:

- MilančeBGD
 - Expert

Hvala na komentarima,evo skupio sam pare pa sam hteo da uzmem k750i,ali okrenu ja stranicu gde imaju motorola telefoni,i vidim da je v3x 250evrica,a bio 450. 

A jos k750i ima i radio.Motorola ima bolju rezoluciju ekrana i 3g(koji je nepotreban).Znaci kupujem k750i.

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
						Slike na motoroli ne mogu da se porede sa k750. Motoroli nije bilo u prvom planu kamera jer su gledali kako da spakuju to u sto manje kuciste a da pri tome ne bude 0.3 nego 2mpix (lepse zvuci). Bash sam gledao na netu sta ume, nije neka kamera, ali verujem da se na display-u jako lepo vidi.
Meni se vise svidja k750.
POz

Meni se vise svidja k750.
POz
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove? 
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
						Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
- Del Boy
 - Mobil stručnjak

- Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
 - Kontakt:

dao sam glas za k750i jer je po meni  bolji izbor , ako nishta makar zbog bolje kamere  , iako v3x ima bolji displej , drugu kameru i umts (skoro pa neupotrebljivo) , vishe memorije (ugradjene) , ali zato k750i ima bolju kameru , bateriju , radio , brzi bt (v 2.0) , manji je , laksi i meni ljepsi , i ima irda.
k750

k750
V3x nisam još držao u ruci, nisam je koristio, kako onda da glasam 
 , mislim da je ovo glasanje po principu rekla kazala, niko nije vidio ni fotke, ni displej, ni tastaturu, ni dimenzije....  
 Motorole, a poznato je da Motorola zna napraviti dobar telefon.
Plus većina glasača posjeduje k750

Mnogo objektivno i pošteno glasanje

Plus većina glasača posjeduje k750
Mnogo objektivno i pošteno glasanje
- MilančeBGD
 - Expert

- kljaja
 - Mobil stručnjak

- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
 - Kontakt:

He he koja tema.Glasao sam za k750i!!Logicno!Odusevljen sam fonom!I dalje ce biti ovakvih tema "sta je bolje symbian vs obican" v3x je 3g k750i obican fon,ovaj je na preklop drugi monoblok...ima mnogo razlika ali posto si verovatno mislio na kameru k750i je i dalje na CELU kao telefon sa najboljom kamerom.

SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
						N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
@slavisaj: onda ti profesinalni fotograferi imaju manje od 8godina skole  
 . Shalim se, to sigurno dobili kintu za to ili je neka mucka bila.

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove? 
- AnGeL oF LoVe
 - Mobil stručnjak

- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
 - :: Note 4
 - :: Note 10 lite

Opste poznata stvar je da najbolje  ekrane na svetu pravi Sharp a on isporucuje ekrane Motoroli tako da je po tom pitanju mnogo boli od Se.Licno ne gotivim motorolu ali posto ovde malo ko je koristio pomenutu Motorolu glasanje ne moze biti objektivno.Ja nisam koristio Motorolu ali sam pogledao slike na ekranu(izgledaju perfektno)a izgled telefona je moderan i mnogo lepsi od SE.Ne mogu da glasam ako znam samo jedan telefon.Neka se javi neko ko ima Motorolu V3X.

LG G2 Black,16GB
						Malo sam čačkao po V3x neki dan...  i jako mi se NE dopada!! To je generalno dobar telefon, lepo upakovan sa dobrim performansama, ali je meny jako sakat, ikonice i sam stil slova i menija je kao da ste dali retardiranom detetu da se malo poigra pa da nažvrljači nešto.... K750i je daleko ozbiljniji, ali mi se ne sviđa dizajn... 
.....Mislim da cu ostati na Nokiji za sad
 ....
Pravi pogodak bi bio kad bi Motorola redizajnirala svoj staromodni meni i ikonice, ili kopirala stil Samsunga npr... e, onda bih se odlucio za nju...

.....Mislim da cu ostati na Nokiji za sad
Pravi pogodak bi bio kad bi Motorola redizajnirala svoj staromodni meni i ikonice, ili kopirala stil Samsunga npr... e, onda bih se odlucio za nju...