Singapore-based industrial designer Jaren Goh has presented this rendering of an ultra stylish high-end Sony Ericsson, dubbed Black Diamond, from which the actual company could get some inspiration (dreaming is for free). Apart from a 4 megapixel camera without flash (Jaren, what were you thinking?) and no navigation buttons at all, the OLED screen is located behind a polycarbonate layer with “mirror cladding” so you see your face when you want to check mail.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Perverzija nema sta! ...mogu mu zamisliti cjenu ...4 megapixela kamera,uh! Kako idu ovi telefoni,ubrzo amateri fotografi nece imati potrebe za digitalnim aparatima...kupis fon i tu imas i digitalac i jos puno toga
ma telefon je exxtra dobar ,iako je prelijep ne bi ga uzimao ( iako su mu i funkcije dobre) prije svega zato sto mi izgleda da je namjenjen sminkerima i lijepsem spolu.... ,iako sumnjam da ce uskoro izaci....
lijep telefon , , chini se da je ovo neki odlichan telefon , s obzirom da ma 4mpx kameru, mislim i da su mu druge funkcije odlichne , ali mogu da zamislim cijenu , i samo ime nekako govori da ce biti skup "black diamond"
http://www.jarengoh.com/ Doticni dizajner Jaren Goh je vizijski sa dopustenjem Sony Ericssona uradio studijski prototype model SE BLACK DIAMOND za koji se SE zainteresovao,verovatno kao odgovor na Nokijin Vertu(mogao bi biti,verovatno) pa se tako mozda i treba ocekivati nesto izmenjena verzija od radne u 4 kvartalu tekuce godine!
Materija bruseni polikarbonat kao na Sony PSP-u (veoma nezahvalan za ciscenje zbog otisaka prstiju),OLED color display ,a zanimljivo je da studijska varijanta nema navigacione tastere...pa samo mozemo zamisliti FINALNU VERZIJU..sa predubokim dzepom naravno
Тренутно вршим дужност председника. Мада имам запажене улоге и у другим комедијама.
Citate li vi sta pishe ???? "no navigation buttons at all" a niko nije pomenuo touch screen ?!?!? WTF ?!?!?
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Auh!!Sto bih ja ovo tako posedovao!!Nego sta da radim kada ga ovako sjajnog izgrebem pa se sve to lepo vidi!!!!????Gde da nadjem MASKU za njega!!!?? hehehehee
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
Ma mogu da se proseravaju kolko hoce, ne bi to nosio prvo zbog potencijalne cene od nekoliko soma evra, ajde bezi da me neko ispresavija na ulici zbog telefona. Biju i za 300-400 a kamoli za 3-4 hiljade... moze te li da zamislite Sve u svemu ocecam da ce mu perfomanse biti lose za nas koji gledamo sto vise to bolje, inace dizajn je bolji od najboljeg ,V3i... Dobro mozda i nije...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.