Sony Ericsson Black Diamond

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Sony Ericsson Black Diamond

Post od MilančeBGD »

Novi telefon evo nesto malo o njemu:

Singapore-based industrial designer Jaren Goh has presented this rendering of an ultra stylish high-end Sony Ericsson, dubbed Black Diamond, from which the actual company could get some inspiration (dreaming is for free). Apart from a 4 megapixel camera without flash (Jaren, what were you thinking?) and no navigation buttons at all, the OLED screen is located behind a polycarbonate layer with “mirror cladding” so you see your face when you want to check mail.

Slika
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Maverick_
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 22:06

Post od Maverick_ »

Perverzija nema sta! :roll: ...mogu mu zamisliti cjenu :o :D ...4 megapixela kamera,uh! Kako idu ovi telefoni,ubrzo amateri fotografi nece imati potrebe za digitalnim aparatima...kupis fon i tu imas i digitalac i jos puno toga :D :roll:

rocK
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Feb 2005. 21:07

Post od rocK »

ma telefon je exxtra dobar ,iako je prelijep ne bi ga uzimao ( iako su mu i funkcije dobre) prije svega zato sto mi izgleda da je namjenjen sminkerima i lijepsem spolu.... :D ,iako sumnjam da ce uskoro izaci.... :wink:
rocK for ever

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

4megapixela,tacka.Nemam sta da kazem,samo imam zamerke na izgled,uopste me ne privlaci,mogli su lepse da urade.

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

jos slika:Slika

Slika

Slika

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

lijep telefon , 8) :lol: , chini se da je ovo neki odlichan telefon , s obzirom da ma 4mpx kameru, mislim i da su mu druge funkcije odlichne , ali mogu da zamislim cijenu , i samo ime nekako govori da ce biti skup "black diamond" 8) :wink: :) :D :lol:

mihajlovic
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 27. Dec 2005. 13:39

Post od mihajlovic »

http://www.jarengoh.com/ Doticni dizajner Jaren Goh je vizijski sa dopustenjem Sony Ericssona uradio studijski prototype model SE BLACK DIAMOND za koji se SE zainteresovao,verovatno kao odgovor na Nokijin Vertu(mogao bi biti,verovatno) :wink: :D pa se tako mozda i treba ocekivati nesto izmenjena verzija od radne u 4 kvartalu tekuce godine!

Materija bruseni polikarbonat kao na Sony PSP-u (veoma nezahvalan za ciscenje zbog otisaka prstiju),OLED color display ,a zanimljivo je da studijska varijanta nema navigacione tastere...pa samo mozemo zamisliti FINALNU VERZIJU..sa predubokim dzepom naravno 8)
Тренутно вршим дужност председника. Мада имам запажене улоге и у другим комедијама.

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Citate li vi sta pishe ???? "no navigation buttons at all" :unsure: :unsure: a niko nije pomenuo touch screen ?!?!? WTF ?!?!? :wacko: :wacko:
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

mihajlovic
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 27. Dec 2005. 13:39

Post od mihajlovic »

Mozda ce imati motion navigaciju (navigacija pokretom,gore,dole,levo,desno i po dubini) :roll:
Izgleda da ce ovo biti neka teska perverzija 8) 8) 8)
Тренутно вршим дужност председника. Мада имам запажене улоге и у другим комедијама.

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

Auh!!Sto bih ja ovo tako posedovao!!Nego sta da radim kada ga ovako sjajnog izgrebem pa se sve to lepo vidi!!!!????Gde da nadjem MASKU za njega!!!?? hehehehee :lol:
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Nisam videla... :oops: jel symbian...?Cini mi se da nije... :uhuh:

Dizajn je neverovatan... :o kao i mogucnosti kamere... :blinky: i ako nema symbian... :cry: to mu je jedina mana... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Lexus
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 13. Jan 2005. 11:24
Kontakt:

Post od Lexus »

Radi se o dizajn studiji, znaci zaboravite sve tehnikalije, ima-nema. Samo se dizajn gleda ;) Koliko jos do 100 karaktera? :P

$h@de
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 29. Jan 2006. 20:43

Post od $h@de »

Ma mogu da se proseravaju kolko hoce, ne bi to nosio prvo zbog potencijalne cene od nekoliko soma evra, ajde bezi da me neko ispresavija na ulici zbog telefona. Biju i za 300-400 a kamoli za 3-4 hiljade... moze te li da zamislite :unsure: :D Sve u svemu ocecam da ce mu perfomanse biti lose za nas koji gledamo sto vise to bolje, inace dizajn je bolji od najboljeg ,V3i... Dobro mozda i nije... :unsure: :? :uhuh: :chytry:
.:Mess with the best, die like the rest:.

djolem89
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Okt 2005. 11:15

Post od djolem89 »

pa koliko cje ovo chudo da koshta??? A ko sto kazhe $h@de, neko mozhe da mi odseche ruku ako mi se ovaj telefon ikada nadje u ruci.....

pozdrav :)
HTC Desire S

Odgovori