Monoblok, preklop ili swivel ?!

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
mica
Banned
Pridružio se: Uto, 21. Feb 2006. 11:01

Monoblok, preklop ili swivel ?!

Post od mica »

Posto mi nema opcije za glasanje vi pisite!!!
Najbolji tip modela SONY ERICSSONA po vama je:
8) MONOBLOK
8) PREKLOP
8) SWIVEL

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Glasam za monoblok...U to kategorili se svakako dokazao...Imala sam nekoliko SE-a t20, y65, t610, k700..,.i svaki je zasliuzio najbolju ocenu...s obzirom na vremensku distancu...

Tako i sad...k750, w800...

Na preklop su se mnogi zalili...bar meni...

A sto se tice Swiwela...jos treba da se pokaze...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

glasam za monoblok , jer su najbolji sony ericssonovi telefoni monoblok dizajna ,k700 , k750 ,k800 , k790 , .....
preklopnih i nama mnogo , a i nisu se neshto pokazali , dok kao shto kazhe ninolina, swiwel tek treba da se pokazhe , mada ima mnogo dobrih swiwel telefona iz sony ericssona ( s700 , w550 , w600 , w900 ) , a zanimljivo j SE nema nijedan slider telefon iako se konkurencija sve vishe opredjeljuje na to , jer su mozhe se recji slider telefoni sada u modi 8) :wink: :) :D :lol:
Poslednja izmena od Del Boy u Ned, 19. Mar 2006. 11:58, izmenjeno 3 puta ukupno.

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

A shto ne obrishete temu pa postavite sa normalnim glasanjem ? :roll:

Inache "glasao" sam za monoblok... 8)

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

Glasam za monoblok.Mnogo jednostavniji i izdrzljivi su od svivel a pogotovu od preklopnih telefona.Imao sam samsung e700(Crko flet kabl) pa z1010(mehanizam se rasklatio) sad k750i i nemam problema sto se maske tice!!!!
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Monoblok(za sada),ili kako se na engleskom uglavnom zove Candy Bar dizajn,naravno,ako SE izbaci slider Walkman tipa W900,glasacu za njega.Swivel ima i jednu manu,ako se tako moze nazvati,a to je da otvaranje i zatvaranje ide samo u jednu stranu.Pa ko prvi put ima swivel tel moze da se zbuni u pocetku.Sve je stvar navike... :) :)

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Dobar je naslov a jos bolja anketa :lol:

Najbolje od SE=a je swivel, ko je koristio zna kakav je i nema tu sta jos da se dokazuje.... :wink:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

hiphop032
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 19. Mar 2006. 00:42

Post od hiphop032 »

Najbolji je monoblok ma da ni slajder nije los?

Kako ja da imam sliku

Preklop se brzo kvari...

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

nisam nikada imao swivel tako da ga necu pominjati...imao sam na preklop i monoblok i nikad nista po tom pitanju nisam imao kao problem...zato glasam za monoblok (a i lakse se kuca poruka kad si u kolima :D )...pozz 8)

$h@de
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 29. Jan 2006. 20:43

Post od $h@de »

monoblok! i zbog 100-tke da dodam da mi se swivel u zadnje vreme pocinje svidjati, mozda zato sto me podseca na one nozeve s'kojim sam se igrao, zvali smo ih leptir ili tako nesto. :wink:
.:Mess with the best, die like the rest:.

yupsillon
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 19. Mar 2006. 22:27

Post od yupsillon »

Monoblok, monoblok i samo monoblok! Na preklop je samo e720 dobar izbor. A swivel... samo s700i... Ma MONOBLOK Je najbolji. Jbg, nemaju slidere (koliko ja znam) pa ne mogu za taj oblik da glasam 8)

pigy
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 12:29

Post od pigy »

Takodje glasam za monoblok, mislim da je SE tu bez premca, pogotovo mi se dopadaju simetricni modeli, do duse pokazali su se i sa swivel-om, u svkom slucaju odlicni... :D

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Swivel rules,a pritom mislim na jos uvek ne prevazidjen S700! :wink: Nisu ni ostali losi ali meni se S700 najvise svideo,jos tada,a i sada je isto toliko dobar kao K750 ali je ovaj drugi mnogo noviji pa nije ni cudo!
Pozdrav 8)

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

zavisi od situacije...monoblok je dosta izdrzljiv pri padu dok su preostale varijante :chytry: .....ali ipak je slajd mnogo mocan pogotovo samsungovi noviji modeli....znaci:slajd,swiwel,monoblok i preklop :wink:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Meni se jako mnogo svidja swivel i slajder jer tastaturu retko koristim (samo kada kucam poruke i eventualno da dodam neki br. u imeniku) pa ne moram ni da je vadim. Ispred su samo navigation button-i i display i meni se jako svidja tako da koristim telefon :). Inace monoblok je i jeftiniji i bolji i manji i duze traje (sve zavisi od modela do modela ali uglavnom je tako).

POz
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

nevidljivi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
:: LG Optimus L7 II
:: Samsung GT-C3322

Post od nevidljivi »

Narode, i ja mislim da je monoblok najbolje rešenje za mobilne, ne samo za SE telefone, nego i za telefone drugih proizvođača. Postoji i SLAJDER mehanizam otvaranja, ali nijedan SE nema slajder. Ja sam hteo svojevremeno da kupim Motorolu bebu na preklop, ali mi je gazda jednog servisa sa kojim sam bio dobar rekao da to ne uzimam zbog flat kabla. Inače svi preklopni telefoni imaju problem zbog tog flat kabla, mada su u Samsungu našli neko rešenje za to, ali bez obzira - sve što ima više delova je podložnije kvarenju nego monoblok. Nisam upoznat sa principom rada svivel mehanizma, ali mislim da je od svih tipova otvaranja slajder najbolji posle monobloka. Ako je nekom bitna veličina, sadašnji SE monoblok telefoni su toliko mali i lagani da nema nikakvih problema sa njima po pitanju veličine aparata.
Ghost

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Definitivno monoblok! :D

Sva ostala resenja bih prvo potrazio kod drugih proizvodjaca...

PozZ

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Nedostaje mi zadnjih dana fon na preklop neshto... :smutny:

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

Ja sam do sada imao samo monoblok, (matori Trium ne racunam, imao je vratanca preko tastature), nikada me preklopni nisu privlacili tako da glasam za monoblok. Swivel mi je interesantan, ali ne toliko da ga kupim
HOX Titanium gray

rocK
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Feb 2005. 21:07

Post od rocK »

glasam za swivel , jer je extra , nesto kao slider ali vise fancy , a sto se tice monoblock telefona, oni mi ubrzo dosade .... :chytry: :)
rocK for ever

Odgovori