Najbolji tip modela SONY ERICSSONA po vama je:
Monoblok, preklop ili swivel ?!
					Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
	Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Monoblok, preklop ili swivel ?!
Posto mi nema opcije za glasanje vi pisite!!!

MONOBLOK

PREKLOP

SWIVEL

- Ninolina
 - Moderator

- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
 - :: Galaxy Note 9 White
 - :: Galaxy Watch Active2

Glasam za monoblok...U to kategorili se svakako dokazao...Imala sam nekoliko SE-a t20, y65, t610, k700..,.i svaki je zasliuzio najbolju ocenu...s obzirom na vremensku distancu...
Tako i sad...k750, w800...
Na preklop su se mnogi zalili...bar meni...
A sto se tice Swiwela...jos treba da se pokaze...

Tako i sad...k750, w800...
Na preklop su se mnogi zalili...bar meni...
A sto se tice Swiwela...jos treba da se pokaze...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm *** 
						- Del Boy
 - Mobil stručnjak

- Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
 - Kontakt:

glasam za monoblok , jer su najbolji sony ericssonovi telefoni monoblok dizajna ,k700 ,  k750  ,k800 , k790 , .....
preklopnih i nama mnogo , a i nisu se neshto pokazali , dok kao shto kazhe ninolina, swiwel tek treba da se pokazhe , mada ima mnogo dobrih swiwel telefona iz sony ericssona ( s700 , w550 , w600 , w900 ) , a zanimljivo j SE nema nijedan slider telefon iako se konkurencija sve vishe opredjeljuje na to , jer su mozhe se recji slider telefoni sada u modi

preklopnih i nama mnogo , a i nisu se neshto pokazali , dok kao shto kazhe ninolina, swiwel tek treba da se pokazhe , mada ima mnogo dobrih swiwel telefona iz sony ericssona ( s700 , w550 , w600 , w900 ) , a zanimljivo j SE nema nijedan slider telefon iako se konkurencija sve vishe opredjeljuje na to , jer su mozhe se recji slider telefoni sada u modi
					Poslednja izmena od Del Boy u Ned, 19. Mar 2006. 11:58, izmenjeno 3 puta ukupno.

- kljaja
 - Mobil stručnjak

- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
 - Kontakt:

Glasam za monoblok.Mnogo jednostavniji i izdrzljivi su od svivel a pogotovu od preklopnih telefona.Imao sam samsung e700(Crko flet kabl) pa z1010(mehanizam se rasklatio) sad k750i i nemam problema sto se maske tice!!!!

SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
						N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
Monoblok(za sada),ili kako se na engleskom uglavnom zove Candy Bar dizajn,naravno,ako SE izbaci slider Walkman tipa W900,glasacu za njega.Swivel ima i jednu manu,ako se tako moze nazvati,a to je da otvaranje i zatvaranje ide samo u jednu stranu.Pa ko prvi put ima swivel tel moze da se zbuni u pocetku.Sve je stvar navike... 

- Lomnica_city
 - Expert

- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
 - :: Alcatel Idol Ultra
 - :: Nokia N82

- fain2daniel
 - Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
 - Kontakt:

Meni se jako mnogo svidja swivel i slajder jer tastaturu retko koristim (samo kada kucam poruke i eventualno da dodam neki br. u imeniku) pa ne moram ni da je vadim. Ispred su samo navigation button-i i display i meni se jako svidja tako da koristim telefon 
. Inace monoblok je i jeftiniji i bolji i manji i duze traje (sve zavisi od modela do modela ali uglavnom je tako).
POz

POz
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove? 
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
						Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
- nevidljivi
 - Entuzijasta

- Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
 - :: LG Optimus L7 II
 - :: Samsung GT-C3322

Narode, i ja mislim da je monoblok najbolje rešenje za mobilne, ne samo za SE telefone, nego i za telefone drugih proizvođača. Postoji i SLAJDER mehanizam otvaranja, ali nijedan SE nema slajder. Ja sam hteo svojevremeno da kupim Motorolu bebu na preklop, ali mi je gazda jednog servisa sa kojim sam bio dobar rekao da to ne uzimam zbog flat kabla. Inače svi preklopni telefoni imaju problem zbog tog flat kabla, mada su u Samsungu našli neko rešenje za to, ali bez obzira - sve što ima više delova je podložnije kvarenju nego monoblok. Nisam upoznat sa principom rada svivel mehanizma, ali mislim da je od svih tipova otvaranja slajder najbolji posle monobloka. Ako je nekom bitna veličina, sadašnji SE monoblok telefoni su toliko mali i lagani da nema nikakvih problema sa njima po pitanju veličine aparata.

Ghost