Meni je samo interesantna ironija da Apple izbaci telefon koji se bukvalno raspada pri malo jacem pritisku, a ovamo su na sva usta prozivali samsung za koriscenje plastike. Vazno da smo se naslusali svakojakih strucnjaka za plastiku, nisi mogao da im dokazes nista koliko su svi sve znali, i onda dobijemo ovu nadrealnu situaciju.
Green, teoretski jeste tako, medjutim u praksi se telefon ne koristi pincetom, nekad ga bacis na krevet, nekad sednes na njega, nekad zaspis preko njega, nekad ga stavis u dzep i sagnes se da zavezes pertlu... Pazi, opravdanje uvek moze da se nadje, a vidim ima dosta entuzijasta koji umeju da pronadju "pravi" ugao gledanja na stvari. Ipak mislim da je za nesto sto kosta 600-700 evra ovo nedopustivo. Kao sto je bio i problem sa antenom na cetvorci.Green napisao:Neko pomenu da se iP6+ ispresavijao pri normalnom koriscenju. Ako pod normalnim koriscenjem podrazumevamo drzanje telefona u ruci, kucanje poruka, pozive, internet pretragu itd., kako je onda moguce tako saviti telefon
Nego to je ono u standardnom Apple fazonu - nismo krivi mi sto smo takav propust pustili u serijsku proizvodnju vec ti sto telefon drzis u dzepu.
Ispade sada da su oni klinci hulkovi kada palcevima mogu da razviju toliku silu.Green napisao:Ali, ako je telefon navodno bio u dzepu (sto je veca verovatnoca), kolika je to sila bila u pitanju pa da se telefon bas toliko savije, ako znamo za onih 35kg, potrebnih da se telefon savije?